פורסם 2012 במאי 2213 שנים שלוםבזמן האחרון קיבלתי כמה וכמה מסכים כחולים עם קוד שגיאה של 0x0000007a צירפתי תמונה מBlueScreenViewאך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת זאת?
פורסם 2012 במאי 2313 שנים הוא התכוון כמובן לchkdsk c: /f /rתבדוק מה קורה בDevice Manager, יכול להיות שחסר איזה דרייבר.כדאי לבדוק גם אם הבקר דיסקים בלוח מוגדר על AHCI, אם כן, יכול להיות שחסר דרייבר.
פורסם 2012 במאי 2313 שנים מחבר טוב הרצתי את הפקודה וכאשר בדקתי את כונן E המחשב שוב קרס!הבקר מוגדל על AHCI ובמנהל ההתקנים לא מצוין דרייבר שחסר...יש מצב שהדיסק קשיח תקול או שיש אפשרות לסדר את זה?
פורסם 2012 במאי 2313 שנים מחבר הרצת נכון ? מחשב ביקש לעשות בוט בשביל בדיקה הזאת ועשיתה בוט ?לא הוא לא ביקש הוא עשה את הסריקה דרך הCMD לכונן C(שבו מותקנת מערכת ההפעלה) הוא ביקש...
פורסם 2012 במאי 2413 שנים מחבר גם בפעם הקודמת זה היה מסומןהוא לא מבקש לבצע הפעלה מחדש.ושוב הוא קרס לי בזמן הסריקה
פורסם 2012 במאי 2413 שנים משונה.....תכנס ל CMD דרך CD של חלונות 7 דרך repair שיש שמהושם תריץ הפקודהchkdsk /r
פורסם 2012 במאי 2413 שנים מחבר הרצתי את הפקודה כמו שאמרתה אבל עם בעיה קטנה.הייתי חייב לציין בפקודה את אות הכונן שאני רוצה לבדוק אחרת הוא לא מריץ את בדיקה. יכול להיות שיש קשר לזה שיש לי גם מערכת קבצים של linux בכונן?ותוצאות של הבדיקה שהרצתי לא גילו סקטורים פגומים
פורסם 2012 במאי 2413 שנים איפו ראיתה תוצאות ? היספקתה לקרוא הכל ?במציג האירועים יהיה תוצאות. לפי תמונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.