עבור לתוכן

התייעצות בנוגע לנייד במחיר מינימלי (עד 3K) למטרת עבודה עם אודיו ומוזיקה.

Featured Replies

פורסם

שלום חברי הפורום, אני מתעסק עם מוזיקה אלקטרונית, רציתי לבקש המלצות לנייד במחיר מינימלי (עדיף עד 3,000 ש"ח)

יש להדגיש כי הוא לא נועד ליצירת מוזיקה, את העבודה אני עובד עם מחשב נייח חזק באולפן. מטרתו העיקרית היא להתמודד ולנגן ב- LIVE מוזיקה באמצעות התוכנה Ableton, ואף לעבוד עם Cubase 5 מדי פעם.

מתוך נקודת הנחה פשוטה חשבתי שכל נייד בסיסי היום עם i3 ו-4GB זיכרון יעשה את העבודה, אבל בכל זאת רציתי להתייעץ ואולי גם לשמוע על דגמים זולים ואמינים.

אין לי כ"כ דרישה לגבי גודל המסך, הוא יכול להיות 13' אם זה יבוא על חומרה חזקה יותר.

--אציין כי בעבודה ב- LIVE אעבוד עם כרטיס קול חיצוני שברשותי, TC Electronics Impact Twin, כרטיס זה מתחבר למחשב הנייח באמצעות כרטיס FireWire לא רגיל שאותו קניתי בנפרד - IEEE 1394a

האם זה מהווה בעיה?

מאחר והידע שלי שואף לאפס בתחום דפדפתי קצת והזול ביותר שנראה לי לעין היה

Dell Inspiron N4050, מישהו יכול להמליץ?

תודה רבה,

פורסם

התקציב מעט מגביל.

חיבור ה-Firewire אינו נפוץ כל כך במחשבים הזולים וקיים במחשבים ודגמים ספציפיים עסקיים של HP ו-Dell, לפחות בחריגה קלה מהתקציב שלך.

האם חיבור Firewire הוא בגדר חובה בשבילך?

זו אופציה עם חיבור כזה:

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10474

תענה על השאלון הבא:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528310.0

ואם אתה צריך מע' הפעלה חוקית עם המחשב וכן האם כונן דיסקים זה משהו שאתה צריך במחשב.

בחיפוש במחשבים של 13-14".

פורסם
  • מחבר

תודה קודם כל,

אין לי בעיה עם חריגה כזו, אם הנ"ל ישרת אותי כמו שצריך, אין בעיה.

*צריך כונן דיסקים

*צריך מערכת הפעלה

ברמת העיקרון הנייד שהצגת נראה מצויין, אך אני שם לב שאין בו מ.הפעלה, כמה אמורה לעלות תוספת?

פורסם

ניתן לנסות לקנות רישיון דרך ועדי עובדים של הסתדרות המורים, סטודנטים...

אני לא ממש בקיא בזה, אבל שווה בדיקה.

פורסם
  • מחבר

הייתי רוצה לשלם עבור חבילה אחת ולגמור עם העניין, אז אולי דגם אחר בו כלולה מ.הפעלה ?

יש כ"כ הרבה דגמים בטווחי המחירים האלו שקצת הסתבכתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים