פורסם 2004 בינואר 521 שנים שלוםיש לי את ה hd הנ"ל, והווינדוס הפסיק לעבוד לי פתאום כבר פעמיים.הפעם השלישית שבאתי להתקין אותו מחדש ההתקנה הגיבה בהודעה הבאה:the hd is corrupted and cannot be repaired, לאחר שפירמטתי אותוגיליתי שיש בו 1.5 Mb של bad sectors, לאחר הפירמוט הצלחתי להתקין את הווינדוס.האם ה bad sectors מהווים עילה להחלפת ה hd בחדש(קניתי אותו לפני חצי שנה)?והאם לאחר הפירמוט הווינדוס אמור שוב לעבוד באופן תקין ולא להפסיק לעבוד מדי פעם?
פורסם 2004 בינואר 521 שנים זו עילה להחלפהתוריד את data lifeguard tools מהאתר של WD כדי לוודא שהוא אכן לא תקין.
פורסם 2004 בינואר 521 שנים מחבר הורדתי את data life guard tools אבל אני לא רואה שם שום אופציה לבדוקאם ה hd בסדר או לא, אתה יכול לעזור לי עם זה?
פורסם 2004 בינואר 521 שנים מומלץ כאמור להחליף את הכונן במהירות ועוד יותר חשוב: לגבות.סקטורים פגומים ידועים כמתפשטים.
פורסם 2004 בינואר 521 שנים לא צריך דיסקט אתחולתשתמש בתוכנה windlg שיש שםהיא ממש פשוטהבכל מקרה, תתחיל לצרוב את כל מה שאתה יכול, כי הוא יכול למות סופית בכל רגע נתון אם באמת יש לו בעיה
פורסם 2004 בינואר 621 שנים מחבר הורדתי את התוכנה שיוצרת דיסקט איתחול לדוס, אבל לאחר בדיקה היא אומרת לי No errors found, אבל כשפירמטתי את ה Hd בדוס היו לי 1.5 mb של bad sectors,האם התוכנה לא מגדירה Bad sectors כשגיאה?
פורסם 2004 בינואר 621 שנים יש מצבים שסקטורים מדווחים כפגומים גם אם הם לא.אם התוכנה לא מוצאת שגיאות בבדיקה המלאה (זו שלוקחת רבע שעה בערך, לא המהירה של 2 דקות) אז כנראה הכונן תקין.במקרה כזה מומלץ להעתיק את המידע לכונן זמני ולהשתמש ב DLG כדי למחוק לחלוטין את הדיסק (Write zeros to drive) ואח"כ לחלק ולפרמט אותו מחדש כדי לראות אם עדיין יש סקטורים פגומים.
פורסם 2004 בינואר 621 שנים הורדתי את התוכנה שיוצרת דיסקט איתחול לדוס, אבל לאחר בדיקה היא אומרת לי No errors found, אבל כשפירמטתי את ה Hd בדוס היו לי 1.5 mb של bad sectors,האם התוכנה לא מגדירה Bad sectors כשגיאה?הרצת את הבידקה הארוכה? extended?
פורסם 2004 בינואר 621 שנים מחבר כן הרצתי את הבדיקה הארוכה, ואם אכן אין bad sectors למה כל בערך שבועיים הולך לי הווינדוס ?(אין לי וירוסים,תולעים ומינהם)פשוט הוא מסרב לעלות, וגם אני לא מצליח להעתיק אליו קבצי boot עדשאני לא מפרמט את כונן c.
פורסם 2004 ביולי 521 שנים זה אומנפ קצת מאוחר, אבל אם אתה עדיין בבעיה תנסה להפעיל את המחשב במצר "ריקאורי" ותפעיל את CHKDSK /RKמיטב ידיעתי זה אמור לבדוק מחדש את האיזורים ה"פגומים"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.