עבור לתוכן

FIRST UNREAL ENGINE 4 SCREENSHOTS

Featured Replies

פורסם

מצאתי את זה באתר הזה..תמונות ב- gallrey:

http://megagames.com/news/first-unreal-engine-4-screenshots

אז מה זה אומר שיצא תכף משחק unreal tournament חדש? זה המשחק רשת היחיד ששיחקתי וממש אהבתי אותו (UT-3 שחקתי)..אין דקה מנוחה במשחק הזה :silly:

פורסם

אני תאמת מקווה ש - EPIC ינסו לעשות משחק RPG עם שדים (הם הרי אמרו שהם מפתחים איזה משחק בלעדי למחשב אז זה יכול להיות זה).

חבל גם שלא עשו עדיין משחק על מה שהוצג ב - SAMARITAN DEMO הקודם שלהם שנראה ממש מגניב.

פורסם

אז מה זה אומר שיצא תכף משחק unreal tournament חדש?

לא. מנוע != משחק.

ואני גם די בטוח שמנוע המשחק הזה גם לא גמור.

פורסם

UE4 הוצג לפני כמה חודשים בחדר סגור (אני לא בטוח שנתנו להעיתונאים להיכנס, נראה לי רק מפתחים) אז הוא כן במצב שמיש. המנוע לא יהיה בשימוש עד יציאת הדור הבא של הקונסולות אז גם הוא כרגע לא גמור 100% הוא יהיה גמור שנה הבאה.

EPIC ו RPG לא נשמע לי רעיון טוב כל כך. המשחק למחשב יהיה כנראה איזה משחק דפדפן/F2P, לא הייתי ממהר להתרגש.

יכול להיות ש SAMARITAN יהיה הבסיס לפרוייקט הבא של people can fly, אחרי הכישלון של BULLETSTORM יכול להיות שהם ירצו לעבוד על משהו טיפה רציני יותר.

פורסם
  • מחבר

UE4 הוצג לפני כמה חודשים בחדר סגור (אני לא בטוח שנתנו להעיתונאים להיכנס, נראה לי רק מפתחים) אז הוא כן במצב שמיש. המנוע לא יהיה בשימוש עד יציאת הדור הבא של הקונסולות אז גם הוא כרגע לא גמור 100% הוא יהיה גמור שנה הבאה.

EPIC ו RPG לא נשמע לי רעיון טוב כל כך. המשחק למחשב יהיה כנראה איזה משחק דפדפן/F2P, לא הייתי ממהר להתרגש.

יכול להיות ש SAMARITAN יהיה הבסיס לפרוייקט הבא של people can fly, אחרי הכישלון של BULLETSTORM יכול להיות שהם ירצו לעבוד על משהו טיפה רציני יותר.

מעטים האנשים שמבינים על מה תמדבר :lol: אבל יפה, נראה שתמבין בעניין :xyxthumbs:

בקיצור אז לא מתוכנן משחק unreal tournament חדש בקרוב?

פורסם

UT4 לא יצא בקרוב.

פורסם
  • מחבר

^

נו טוב חבל :'( משחק רשת מ"ס אחד לדעתי (סוג של המציא את הגלגל)!!

פורסם

שמעתי זה חדשות מרעישות 'מאחורי הקלעים' של הפיתוח, החברה פיתחה משחקים אכותיים אבל זה לא משתווה למנוע ששנים

חברות מחץ לepic משתמשות

mass effect

batman

bioshock

הם מדברים גם על הישגיים של המנוע בפירוט על התיאורה שengine 2.5-3 השתמש אבל הפעם היישום יהיה מרב כוח בהרבה

לאומת unreal engine הקודמים למי שיש תהזמן:

http://www.wired.com/gamelife/2012/05/ff_unreal4/all/1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים