פורסם 2012 במאי 2113 שנים יש לי מנוי אצל בליזארד, כאשר אני נכנס לחלון של המשחק ומקיש שם את פרטי המנוי אני מקבל הודעה שישנו פאטצ' זמין למשחק ושהמשחק הולך להתעדכן. אני לוחץ אישור, זה יוצא לי מהמשחק ורושם לי הודעה: Diablo III has stopped workingמישהו יודע אולי מה זה יכול להיות? תודה.
פורסם 2012 במאי 2213 שנים מחבר צודק, בקטע הזה קצת היה לי הצתה מאוחרת. אומנם אני לא פריק של המשחק ולא חיכיתי לו בכליון עיניים 12 שנה, אבל אני עדיין מעוניין לשחק בו. לכן אני מנסה איכשהו לעשות זאת מבלי להוציא עליו פאקינג 300 שקל.
פורסם 2012 במאי 2213 שנים 1) אפשר גם ב230 שקל (60$) דרך אתרי CD-KEYS למיניהם או דרך בליזארד עצמם (צריך ליצור חשבון שהregion שלו אמריקאי)2) אפשר לשחק בstarter edition (בעצם דמו) אם יש לך חבר עם guest pass או לחכות עוד 21 יום ואז לא צריך pass3) לחכות עד שיורידו מחירים / לחכות שגורמים אחרים ימצאו דרך פחות חוקית להפעיל אותו (שאני חושש שלא יהיה בקרוב..)4) לעזוב את זה ולחכות ל torchlight 2 אני אישית חושב שהמשחק שווה את ה60$ אבל 300 שקל.. לא ממש..
פורסם 2012 במאי 2413 שנים 3) לחכות עד שיורידו מחירים / לחכות שגורמים אחרים ימצאו דרך פחות חוקית להפעיל אותו (שאני חושש שלא יהיה בקרוב..)4) לעזוב את זה ולחכות ל torchlight 2 צמצמתי את עבורך את האפשרויות והוספתי עוד שתיים משלי:5) לחכות לGrim Dawn6) לחכות לPath of Exileעל שניהם אתה יכול לקרוא כאן בפורום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.