עבור לתוכן

דרוש מפרט של בכ3500 שקל לגיימינג לא כולל ציוד הקיפי

Featured Replies

פורסם

אל תבנה על הנחות כי חלק מהמוצרים הם עם הנחות לרוכשי מחשב חדש.

ברר איתם לגבי פתיחת הכרטיס ואם הם אומרים לך שזה בעיה..או שהם לא מוכנים לבצע פתיחה (לא נראה שיסרבו) אז קנה את ה- 7850 ובקש מהם לעשות עליו OC אצלם...את זה הם בטוח עושים בחינם.

• תגובות 35
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

2)8G לגיימינג מיותר כרגע והוא לא ייראה שום הבדל שהוא..אבל כמו שארתי לו הוא יכול לקחת כבר היום אם הוא לא קצר ב- 115 ש"ח הנוספים. לגבי מתחים לא יודע מה אתה רוצה מהמתחים..אבל הוא לא ייראה שום הבדל בין כל זיכרון אחר (ואלו בתדר 1600 וזה אומר שצריך קצת יותר מתח).

- למחירי הזכרונות כבר אין לאן לרדת, אם יש כוונה לנסות לחסוך כמה שקלים בקניה עתידית - רד מזה, עכשיו יש לך אפשרות לרכוש שני סטיקים עם נתונים זהים

- לגבי מתחים גבוהים מידי תבדוק לפני שאתה מדבר, 1600 בהכרח לוקח יותר מתח? באמת... טוב לדעת כי לי יש קיט 4X4GB 1600MHZ 1.35V

3)בקשר לכרטיס מסך זה ממש לא הרפתקה כי זה כרטיס עם ביוס כפול (רשום במפורש) והפתיחה היא עניין קצר ובטוח בדגם זה.

שוב אתה טועה, לא חסרים אנשים בפורום שרכשו את הכרטיס הנ"ל ב TMS והוא לא נפתח להם

4)הקשיח הוא סדרת F3 המהוללת של סמסונג ככה שזה דגם אמין ואין שום בעייה איתו.

אל תסלף את דברי, לא אמרתי שהוא לא אמין, כל החברות מראות פחות או יותר את אותה רמת אמינות כך שאחריות ארוכה יותר בהחלט משחקת תפקיד.

5)קירור המעבד שקט עד חרישי בהשוואה לקירור סטוק. אם כבר ראוי לציין שהוא לא יאפשר OC שמימלא לא צריך ואפשר פה!

בסך הכל הבאתי לתשומת ליבו את העובדה שלא מדובר בקירור שקט במיוחד באופן אבסולוטי לא ביחס לסטוק, ואם רוצים משהו באמת שקט צריך להוסיף כמה עשרות שקלים.

הלוח לא מתאים לOC וכך גם המעבד, אבל לך נראה שראוי לציין שהקירור לא מתאים ל OC ???

פורסם

^

2)לא דיברתי על שום ירידה במחיר..אם הייתה מצטט את כל מה שרשמתי, הייתה רואה שאמרתי לפותח התרד שהוא יכול לקנות כבר עכשיו עוד סטיק של 4G וזה לא כזה יקר ובזבוז. רק שלא יצפה בשנה שנתיים הקרובות לראות תועלת בכל הנוגע לגיימינג. אני קניתי קיט של 2X2G לפני שנה וחצי והיום הוספתי עוד סטיק של 4G (לתוכנה מסויים שצריכה) שהוא שונה לגמרי בהכל ואין בעיה. לגבי מתח מה שאמרתי זה שזה לא צריך לעניין אותו..ניתן להוריד/לעלות מתחים לזיכרונות בביוס ולא הבנתי למה הזכרתה את זה (מתחים) כשיקול אם כדאי או לקנות את הזכרונות הנ"ל.

3)גם לא חסרים אנשים בפורום שקנו אותו והוא נפתח ללא בעייה גם כן מ- TMS. ועל כן אמרתי לו שוב ושוב שייבדוק מול TMS שהם ממש מבינים וידידותיים בכל הנוגע למערכות OC. גם אמרתי לו שבמידה והוא לא נפתח שיילך על ה- 7850 היקר יותר ב- 190 ש"ח. אבל מאוד סביר שייפתח..וזה באמת לא הרפתקה לפתוח כרטיס שיכול להפתח.

4)כאשר דגם HDD אמין זה לא ממש רלוונטי עם האחריות היא 3 שנים או שנה, העיקר שעובד מרגע הקנייה. שים לב להבדל מחיר בין KSP ל- TMS..אתה משלם ביוקר על עוד שנתיים אחריות האלה. אבל האמת היא שהדגם הנ"ל פשוט לא חוזר לחנויות בגלל אמינות גבוהה אז עדיף לחסוך את ה- 200 שקל על עוד אחריות.

5)הקירור הזה הוא ממש שקט מניסיון! הוא אידיאלי למערכות עם מעבד IB שצורך בשיא 77W ואין עליו OC. המאוורר שומר על סל"ד נמוך ובאמת שקשה לשמוע אותו. פותח התרד רשם רמת שקט 7 וזה מספיק. זה מחשב גיימינג ובכל מקרה ה- כרטיס מסך ו- HDD ירעישו הרבה יותר מהקירור מעבד הזה. לגבי ה- OC רשמתי שזו מערכת שלא מאפשרת..רק רציתי לציין שאם כבר להגיד משו על הקירור הנ"ל זה שהוא לא מאפשר OC משמעותי באופן כללי!

6)אני לא מנסה להראות שאתה טועה במשו..אתה אומר דברים נכונים ולגבי הספק הרבה יותר עדיף ללכת על מה שאמרתה. אבל שאר הדברים לא ממש צריכים לעניין את פותח התרד. מתח הזיכרונות, הקירור ואחריות ה- HDD ממש לא רלוונטים אל מול החיסכון בתקציב פה! הכל יעבוד בסדר ובלי בעיות. אם פותח התרד יציין ששקט חשוב לו אז אם כבר החולייה החזקה פה היא קירור המעבד אל מול הכרטיס מסך, HDD וכ"ו.

לגבי הכרטיס מסך אמרתי לפותח התרד את דעתי (6950 אם נפתח אם לא אז 7850) לא לקנות בלי בדיקה מול החנות!

פורסם

- כנס לאתר של איטל וגיגבייט תקרא מה כתוב על ספסיפיקציות מתח לזכרונות, ותחזור לדווח...

- חשבתי ש 1600 מצריך מתח גבוה, פתאום אתה ממליץ להוריד מתחים - משהו פה לא מסתדר

- " קיריל תפתח לי בבקשה את ה 6950 ל 6970, כי אם זה לא ילך אקח 7850" אני ממש רואה את זה קורה, הרי מי לא ירצה לקנות כרטיס חדש שעשו עליו ניסויים

- עצם העובדה שחלק הצליחו לפתוח וחלק לא הופך את זה להרפתקה

- אם ידפק הכונן אחרי שנה וחצי אתה תפצה אותו? לא, תן לבחור לבחור מה שמתאים לו מבלי להבטיח הבטחות שלא תהיה מסוגל לעמוד בהן

פורסם

אני לא צריך להיכנס לשום אינטל וגיגבייט..אני יכול להגיד לך מניסיון אישי שאני עובד עם זיכרונות G.SKILL האלו:

http://www.gskill.com/products.php?index=342

שמתנוסס עליהם בגאון "Ready for 3rd Generation Intel Core" ושקניתי אותם זה היה "2rd Generation" ולי בכלל יש מערכת AMD והזיכרונות מקבלים 1.6V במקום 1.5V (בגלל בעייה בלוחות גיבטייט ל- AMD מי שמכיר) ועד היום אין שום בעייה. לא מבין אותך את מי זה מעניין ??? ...מי ביכלל המליץ להוריד מתחים, אמרתי שאם צריך ניתן לשנות...יודע מה, אתה מבין בזיכרונות יותר טוב מימני..אבל לא מבין מה אתה אומר..שהם לא טובים למפרט או מה?

תן לקיריל (לפותח התרד זה המוכר ב- TMS אם תשואל מי זה לעזאזל ;D ) להחליט מה לעשות עם הסחורה שלו! הרי הוא כבר מכר כמה כרטיסים כאלו..הוא יודע אם נפתח או לא..הם עושים OC חינם למערכות. לא הבנתי, אתה מלגלג על ההצעה לשאול את החנות אם זה כרטיס נפתח או לא? רוצה לקרוא לזה הרפתקה..קרא לזה כך איך שבא לך, אני קורא לזה לקנות חכם ולבדוק לפני.

מי הבטיח הבטחות..הבחור בה להתייעץ על מפרט..המלצתי לו על כונן מצויין במחיר זול יחסית לשוק. הארתה את הענייו שלכונן רק שנה אחריות..יפה. שפותח התרד יעשה מה שהוא רוצה..לא איימתי עליו שייקנה. אני אומר שלדעתי זה מטומטם לשלם עוד 200 שקל על עוד אחריות שאתה יודע שתקונה כונן אמין..אבל לא הבטחתי כלום.

מישום מה אתה מנסה לחפש דופי בכל מה שאמרתי/המלצתי..אין לי עניין להתנצח איתך מה קיריל יגיד או מה יחליט פותח התרד לעצמו. רשמתי מפרט שלדעתי מתאים לתקציב ושימוש הבנאדם..אמרתי לו מה לדעתי כדי לבקש אל מול החנות..אם אתה מחזיק תתשובות להכל (האם הבנאדם רוצה או לא לחסוך על אחריות ומה יענה קיריל) אז סבבה, תרכיב מפרט חרישי, עם אחריות ומתחים שמומלץ לדעתך..

פורסם

באיזו שפה צריך לדבר איתך כדי שתבין, סינית?

המגבלה על המתחים היא בגלל המעבד, לא הלוח לא הזכרונות ה מ ע ב ד

אם קיריל ימכור כרטיסים שעברו נסיונות פתיחה ל 6970 כחדשים אף אחד לא יקנה אצלו

מישום מה אתה מנסה לחפש דופי בכל מה שאמרתי/המלצתי..

איש לא מחפש אותך ואין כאן עניין אישי, הרכבת מפרט סביר ועם כמה שינויים הוא יהיה מפרט טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים