עבור לתוכן

דרוש מפרט של בכ3500 שקל לגיימינג לא כולל ציוד הקיפי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה חרג ב 1000 שקל מהתקציב שלי :S

• תגובות 35
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הי, שמתי לב שבחנות שהמלצת לי המוצרים הרבה יותר יקרים, ובנוסף חסרים חלקים(אין להם בכלל מארזי סילבסטון), של המארז שהומלץ. מצד שני, החנות הזאת הרבה יותר קרובה לבית שלי.

האם זה בכל זאת עדיף לקנות מהחנות הזאת?

הרבה יותר יקרים ממה? מה זאת אומרת חסרים חלקים?

במפרט שהרכבת המעבד והזיכרונות לא מתאימים ללוח.

פורסם

מה שאני הכנתי או מה שהוא?

אני חושב שזה לא רציונלי להשתמש בכזה מעבד וכ.מ עם תקציב כזה...

פורסם

לפותח התרד, לא יודע אם כבר אמרו לך את זה אבל בדקתי על המסך שלינקקתה והוא 1366X768 שזה מבאס רצח לגיימינג! עכשיו אם אתה לא מתכוון לשדרג מסך, כ.מסך HD6850 יהיה מספיק בהחלט לשימושים שלך ויותר ברזולוצייה זו! אבל אני אומר לך מניסיון (יש לי מחשב גיימינג עם HD6850) שעבדתי בתחילה גם עם מסך 19" ברזולוצייה אפילו קצת יותר גבוהה וזה שווה לתחת לעומת המסך FHD שיש לי היום..ז"א התחלפתי עם אחי במסך 21" שיש לו שהוא FHD וללא שום פיצ'רים מטורפים אלא רק המעבר לרזולוציית FHD שיפר לי את חווית הגיימינג יותר מיכל דבר אחר!

בקיצור שקול ברצינות ולקנות מסך בעתיד! אולי יד 2 אפילו. ובמקרה שתחליט לקנות מסך FHD (זה סטנדרט היום)..הייתי ממליץ לך על המפרט הבא שנותן דגש לעיקר במחשב גיימינג ולא לטפל (העיקר הוא כרטיס מסך).

[table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

[/td][/tr][/table][table][tr][td]

115₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td]

869₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm[/td][/tr][/table][table][tr][td]

170₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI DUAL BIOS!!! - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1100₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail[/td][/tr][/table][table][tr][td]

366₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75-D3V[/td][/tr][/table][table][tr][td]

413₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN[/td][/tr][/table][table][tr][td]

64₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][/tr][/table][table][tr][td]

374₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td][/tr][/table][table][tr][td]

93₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] סה"כ:[/td][/tr][/table]3564₪[/td][/tr][/table]

את הכרטיס הנ"ל אתה פותח ל- HD6970 ויש לך מחשב גיימינג לכמה שנים טובות! הכרטיס הוא 2G זיכרון פנימי וזה נדרש יותר ויותר כיום. אבל שוב אם אתה לא מתכנן שדרוג מסך בעתיד..ניתן לצמצם עלויות על הכרטיס ולרדת למשו כמו 6850/70.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה. יש סיכוי גדול מאוד שאני אשדרג גם את המסך.

אני אשמח אם תוכל להמליץ לי על מסך בסביבות ה800-1000 שקל. שעונה לדרישות גיימינג. אם הטווח מחירים הוא נמוך מדי, אז כנראה שלא תהיה לי אפשרות לשדרג.

פורסם

התקציב מצויין וההמלצה שלי היא זו:

http://www.tms.co.il/product/10845

מסך מעולה(חפש פה באתר עליו) ויישדרג לך את החוויה בצורה הכי חזקה שתרגיש!

זה המפרט שאני ממליץ עליו כולל מסך (במפרטים האחרים הכרטיס מסך חלש למסך כזה):

[table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

935₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

869₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

64₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

374₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

115₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

429₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

366₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

93₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

170₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI DUAL BIOS!!! - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

1100₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

24₪[/td][/tr][/table][table][tr][td] סה"כ:[/td][/tr][/table]4539₪

פורסם

נראה מצויין איך המפרט שלך חסך 1000 שקל יחסית לשלי?

פורסם

נראה מצויין איך המפרט שלך חסך 1000 שקל יחסית לשלי?

יש לי ניסיון רב בהרכבת מפרט גיימינג בתקציב הנ"ל. המחשב הזה ייתן לך ביצועים רוולנטים (ז"א כאלו שתוכל להרגיש עם השנים במשחקים) הרבה יותר מהמפרטים פה..והכל בשל הכרטיס מסך HD6950 שנפתח ל- 6970! כמו כן המעבד שלך הוא תותח אבל לא ביזבוז מיותר על סתם חזקים יותר וכמו כן המארז שלך הוא איכותי אבל עדיין חסכוני (אגב שים לב למאוורר הנוסף שרשמתי לו במפרט).

כל מה שתצתרך לעשות זה לשדרג בעוטד שנה שנתיים את הזיכרון בעוד 4G שזה עולה 100 ש"ח. אם תרוצה אתה יכול לעשות את זה היום ומפרט ייגדל בעוד 100 שקל, אבל לדעתי זה מיותר כרגע! הדבר הגדול ביותר שאתה הולך להנות מימנו ביום יום מהחשב הזה הוא המסך הנפלא שבמפרט שלו ומשחקים שרצים חלק עם הכרטיס הזה!

בקיצור שמשקיעים ברלוונטי ולא מתפשרים עליו ובדברים הפחות חשובים למטרות המחשב נשארים שמרנים, אז ניתן לחסוך אפילו 1000 שקל!

תחדש :xyxthumbs:

פורסם

- עדיף להוסיף עוד 20 ש"ח ולקחת ספק סיסוניק 620W

- קח כבר היום 8GB זכרון, ורצוי כאלה עם 1.5V ולא 1.65V

- במקום להיכנס לרפתקה של להפוך 6950 ל 6970 (שלא תמיד עובדת) קח 7850

- שים לב שהקשיח מגיע רק עם שנת אחריות אחת

- קירור המעבד לא בדיוק מצטיין בשקט, ניתן למצוא טובים ממנו (כ 130 ש"ח)

פורסם

^

1) בקשר לספק צודק. (לא שצריך אבל ההפרש זניח וזה טוב לעתיד).

2)8G לגיימינג מיותר כרגע והוא לא ייראה שום הבדל שהוא..אבל כמו שארתי לו הוא יכול לקחת כבר היום אם הוא לא קצר ב- 115 ש"ח הנוספים. לגבי מתחים לא יודע מה אתה רוצה מהמתחים..אבל הוא לא ייראה שום הבדל בין כל זיכרון אחר (ואלו בתדר 1600 וזה אומר שצריך קצת יותר מתח).

3)בקשר לכרטיס מסך זה ממש לא הרפתקה כי זה כרטיס עם ביוס כפול (רשום במפורש) והפתיחה היא עניין קצר ובטוח בדגם זה.

4)הקשיח הוא סדרת F3 המהוללת של סמסונג ככה שזה דגם אמין ואין שום בעייה איתו.

5)קירור המעבד שקט עד חרישי בהשוואה לקירור סטוק. אם כבר ראוי לציין שהוא לא יאפשר OC שמימלא לא צריך ואפשר פה!

פורסם

יש לי ניסיון רב בהרכבת מפרט גיימינג בתקציב הנ"ל. המחשב הזה ייתן לך ביצועים רוולנטים (ז"א כאלו שתוכל להרגיש עם השנים במשחקים) הרבה יותר מהמפרטים פה..והכל בשל הכרטיס מסך HD6950 שנפתח ל- 6970! כמו כן המעבד שלך הוא תותח אבל לא ביזבוז מיותר על סתם חזקים יותר וכמו כן המארז שלך הוא איכותי אבל עדיין חסכוני (אגב שים לב למאוורר הנוסף שרשמתי לו במפרט).

כל מה שתצתרך לעשות זה לשדרג בעוד שנה שנתיים את הזיכרון בעוד 4G שזה עולה 100 ש"ח. אם תרוצה אתה יכול לעשות את זה היום ומפרט ייגדל בעוד 100 שקל, אבל לדעתי זה מיותר כרגע! הדבר הגדול ביותר שאתה הולך להנות מימנו ביום יום מהחשב הזה הוא המסך הנפלא שבמפרט שלו ומשחקים שרצים חלק עם הכרטיס הזה!

בקיצור שמשקיעים ברלוונטי ולא מתפשרים עליו ובדברים הפחות חשובים למטרות המחשב נשארים שמרנים, אז ניתן לחסוך אפילו 1000 שקל!

אני מודה על התגובה המפורטת אבל אני לא זה שביקש את המפרט אני הצעתי את זה:

מעבדי אינטל: Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray

http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=15488

מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only)

http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10258

לוחות אם למעבדי אינטל: Gigabyte H61M-D2H-USB3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, 1xPCI-E, VGA, DVI, HDMI

http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14856

זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24

http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13421

דיסקים קשיחים: Samsung 1TB Spinpoint F3 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ

http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118

כרטיסי מסך: Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E

http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11135

צורבי DVD: ASUS DRW-24B3ST DVD±RW x24 Black SATA

http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13740

מארזים: Antec One Mid Tower Gaming Black Case (No PSU)

http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14808

ספקי כוח: SeaSonic 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 (Retail)

http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9816

מחיר החבילה: 4484

*חשוב לציין שהמינימום אחריות הוא 3 שנים*

המפרט שהבאת עם אותו מעבד ואותו כ.מ חסך כ1000 שקל...

לגבי הספק שהצעת 620 אני חולק עליך כי אני חושב שאין לו צורך בספק כ"כ חזק. מחשב שהזמנתי בעל i5 3550, hd 7850, SSD (בכללי) צרך לפי חישוב 420 ז"א 550 ואתה מסודר וזה מחשב אפילו יותר חלש.

פורסם

^

אה חח חשבתי אתה פותח התרד.

אגב במפרט שלך יש HD6850 שהוא חזק אבל אין מה להשוות אותו ל- HD6950 שנפתח ל-6970! (שבמפרט שרשמתי) והספק שהמלצתי לו עליו הוא 520W שזה מספיק למערכת הנ"ל אבל ה- 620 יקר ב- 20 ש"ח (כך אמר פה מישו) אז ההפרש שווה את זה אם ייתעורר שדרוג משמעותי בעתיד.

אין לי מושג למה יצא לך כל כך יקר המפרט..כנראה יש שמה רכיבים יקרים ללא תועלת מעשית לשימוש גיימינג.

פורסם
  • מחבר

כל מה שתצתרך לעשות זה לשדרג בעוטד שנה שנתיים את הזיכרון בעוד 4G שזה עולה 100 ש"ח. אם תרוצה אתה יכול לעשות את זה היום ומפרט ייגדל בעוד 100 שקל, אבל לדעתי זה מיותר כרגע! הדבר הגדול ביותר שאתה הולך להנות מימנו ביום יום מהחשב הזה הוא המסך הנפלא שבמפרט שלו ומשחקים שרצים חלק עם הכרטיס הזה!

הי, נראלי שאני בהחלט אסתפק עם 4GB בשלב זה, וכנראה אח"כ אשדרג.

ככל הנראה אני אקנה את המסך שהמלצת עליו, ואשדרג ל 620W כמו שהבחור שאחרייך ציין.

מפני שאני לא ממש מבין בתחום בניית המפרטים, מה זה בדיוק לפתוח את ה 6950 ל 6970? מה הפעולה עושה? ומה אני צריך לעשות בשביל זה?

והאם כדאי לי אולי לקחת את הכרטיס מסך של 7850? ולא 6950?

אשמח לשמוע חוות דעת.

פורסם

תרשום בחיפוש בפורום כרטיסי מסך "פתיחת 6950" יש שמה ים דיונים על זה..לא מסובך.

שים לב ש- 7850 עולה 190 ש"ח יותר. אם אתה מתכנן לעשות OC לכרטיס שלך, אז לך על ה- 7850 כי הוא אובר קלוק מצויין וייתן יותר ביצועים מזה שבמפרט. אבל אם אתה מתכנן להישאר עם תדרי סטוק ולא רוצה להתעסק ב- OC, לך על ה- 6950 ובקש מהחנות TMS לפתוח לך אותו כבר אצלם.

פורסם
  • מחבר

סבבה, מעולה. אני לא מתכנן לעשות אובר קלוק. אז נראה שאני אלך על ה6950. האם זה יעלה לי כסף נוסף לפתוח אותו בחנות?

ובנוסף, האם TMS נוהגים לעשות הנחות? או שלא לבנות על זה? :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים