עבור לתוכן

חבר טס לארצות הברית, מה כדאי לבקש?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי חבר שטס לניו-יורק,

חשבתי לבקש שיקנה לי שם משהו. כעקרון אני מעוניין במעבד או ספק כוח. איך המחירים בניו-יורק לעומת הארץ? משתלם?

והאם הספק מתאים לשקעים שלנו?

פורסם

מצטרף לשאלה, אבל ביחס ל-Galaxy S3.

פורסם

מעבד - רעיון נחמד, כדאי להשוות מחירים, ההבדלים לא גבוהים.

ספק כוח יגיע בלי אחריות ויהיה די כבד - נטל על החבר.

הגלקסי S3 יושק רק בסוף החודש ורק באירופה. לארה"ב יגיע רק מאוחר יותר.

פורסם

חברים שטסים לחו"ל בדרך כלל מציעים לקנות משהו רק לשם הנימוס, אף אחד לא באמת רוצה לסחוב ספק כוח במזוודה מארה"ב לישראל. אני הייתי מוותר על ההצעה אבל מודה לו בחום.

פורסם

לי אין מושג מה לבקש מחו"ל וכל המשפחה הקרובה שלי גרה שם. יצא שקנינו שם מצלמה פעם , לוח אם ומעבד באיזה מבצע. אבל זה היה מזמן לפני איזה 7 שנים. ההורים שלי גם שלחו לי wii ודי שדדו אותי במכס - זה לא היה נורא עדיין עלה פחות מבארץ וגם נהנתי ממנו אבל די מיציתי. לפעמים הילדה משחקת בו עם אשתי אבל לעיתים רחוקות אולי כשתהיה יותר גדולה.

יש עדיין שני דברים שאני תמיד מבקש מההורים שלי להביא וזה לא דבר טכנולוגי: ג'ינסים (לפי הצורך) - לא משהו ממותג רק משהו ללבוש ודאודורנט של old spice כי אין את זה בארץ .

בגדול אני ממש ממש לא יודע מה להביא הSSD בארה"ב עולים בערך במחיר שהשגנו במחירה קבוצתית. לא כל הטלפונים הניידים שם מתאימים כי חלקם CDMA . מחשב נייד אולי רעיון טוב כי אילו ששווים בארץ לפעמים מקבלים תג מחיר מנופח.

פעם חשבתי לבקש מההורים שלי חלקי מחשב והם לא התלהבו מהרעיון אז עזבתי את זה וקניתי בארץ (לא צריך טובות שלהם) . אני יודע מה האנשים שבעבודה שלי הביאו מארה"ב. יש מישהו שהביא IPAD3 משהו כמו שניים שלוש מכשירים והיה גם מישהו שביקש נתב DUAL BAND (לא יודע אם הוא חסך משהו). היה אחד שרצה apple tv או משהו כזה. איזה מכשיר קטן כזה לא זוכר בשביל מה.

אחת הבעיות העיקריות שלנו בארץ זה המחיר משלוח. ושחלק מהמוצרים לא נשלחים. פעם חשבתי לקנות joystick x52 כי בארץ המחיר כפול בערך אבל ירדתי מהרעיון. אחי מגיע לביקור בעוד חצי שנה וגם אמא שלי אמרה שהיא באה בקרוב אל אולי אני אחשוב על משהו. אני גם אשמח לרעיונות.

מה שבאמת רציתי זה מקלדת עם כפתורים מפלסטיק(לא גומי) bluetooth מתקפלת אבל אני קצת נרתע מהמחירים . אני גם לא הכי צריך את זה .

פורסם

סמרטפון/טבלט זה רעיון טוב ועממי...

אם תציין לנו מה התחביבים שלך נוכל לעזור לך יותר: קולנוע ביתי, צילום, טיסנאות, גיימינג, גאדג'טים, אוכל (יש מלא חטיפים ודבריי מזון מיוחדים שלא מגיעים לארץ ואם וכן, אז תג מחיר מנופח), ביגוד ועוד שלל אפשרויות.

ברגע שתגיד לנו יותר ממוקד זה יהיה לנו יותר קל להכווין אותך...

הערה נוספת: דברים ששווה להביא הם דברים שבמחיר טוב באיביי ואתרים ששולחים רק לארה"ב והמשלוח הוא יקר. במקרה כזה אם יש לך איש קשר, זה יחסוך את המשלוח ויהיה משתלם להביא עם מישהו. מעבר לכך היום לאור הרפורמות של ההזמנות מוצרים מחו"ל ואתרים סיניים זולים אני מוצא את עצמי מחפש פחות ופחות דברים מקנדה, שם אמא שלי מבקרת מדי שנה.

נ.ב-

שים לב שהיום יש תקנות חדשות בחברות התעופה והמשקל למזוודה הינו 20KG ו-8KG לתיק יד/גב בהנחה וזה לא השתנה בחודשים האחרונים.

פורסם
  • מחבר

תודה,

האם האתר Newegg משקף את המחירים של החומרה באהר'ב?

אני פשוט לא מכיר אתרים אחרים. אשמח להמלצות.

פורסם

כן. (ניתן למצוא מבצעים לפעמים במקומות אחרים)

פורסם

NEWGG זו דוגמה מצוינת לאתר שמוכר בגבולות אמריקה ולא מביא אלינו ארצה. אם תשיג שם מבצעים טובים זה משתלם מאוד. כנ"ל באמזון שלא שולח ארצה ויש שם מדי פעם דילים טובים. תבדוק גם את דיל היום באיביי שבדר"כ כולל עסקים אמריקאים שמוכרים בגבולות אמריקה.

פורסם

אם אני לא טועה [חיפשתי לעצמי פשוט] תוכל למצוא דילים לא רעים גם בNEWEGG וגם באמזון על הארדיסקים חיצוניים!

וכמובן, סלולרים ב 30% פחות מהארץ.

אם אתה בקטע של לקנות משחקי מחשב \PS מקוריים- אז גם לזה יש דילים, וגם את החנות GAMESTOP או משהו כזה :)

וכמו שהזכירו- ג'ינסים יש שם בזול, אבל אני אישית אוהב למדוד, ולא להיות מופתע...

בשמים לפעמים זולים יותר שם... ואני ממליץ גם על GELLYBEANS [אולי לא אייתתי נכון=] מוולמארט! טעים ומומלץ :D

נ.ב.

ספיד סטיק זול יותר מפה גם כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים