עבור לתוכן

D-Link DSL-2650U ראוטר שינוי ip

Featured Replies

פורסם

היי, יש לי את הראוטר

D-Link DSL-2650U ורציתי לדעת איך אני משנה את ה ip שלי...

חיפשתי ולא מצאתי דרך שבאמת עובדת, ובעיקרון אם אני מבקש מבזק לשנות לי ip אז הם ישנו? הם יכולים?

מקווה שתעזרו,. :D

פורסם

זה מאוד פשוט - תכבה את הנתב, תמתין 10 שניות ותדליק מחדש.

פורסם

זה מאוד פשוט - תכבה את הנתב, תמתין 10 שניות ותדליק מחדש.

לא תמיד זה עובד...

הרשיון מחולק לכמה ימים, יכול להיות מצב שאם תכבה את הראוטר וסורק יקלוט שאתה לא משתמש בו כרגע ויש מישהו זמין שצריך לקבל IP, הוא יקח את השלך... אתה תכנס לתור בשביל לקבל IP.

כל זה נעשה באופן אוטומטי ולא מורגש על ידי הגולש...

מה שכן צריך לשאול, זה מה בעצם התופח שרשור רוצה לעשות? לשנות IP קבוע של הספר רק ספק יכול לעשות לא בזק... לשנות IP זמני אפשרי באמת על ידי ניתוק הראוטר או על ידי התקנת תוכנה שסורקת IP פנוי ומקבת אותו מהשרת... (בזמנו תוכנה זו שימשה גולשים אשר היו מותקפים בפריצות בICQ...

פורסם

קבל...

http://www.upo.co.il/2420579463

ותקרא יש הוראות בקובץ וורד, עובד בדוק בהצלחה...

חשוב, שים את כל הקבצים בתיקייה אחת, עובד גם על הדגם החדש VDSL

פורסם
  • מחבר

ואו סליחה טעיתי לגמרי בקשר לסוג של הראוטר שלי, הסוג הוא Dlink DLNK6740U

אני ממש מצטער :S הדרך שהבאת לי לא עובדת זה לא משנה לי את הip, בקשר לנתק את הראוטר של לא עובד גם.....

יש דרך לשנות את הip?

אני מקווה תעזרו

פורסם

חחחח הוא מפיל את הראוטר מסינכרון ניסיתי את זה בשבילך על 6740 וזה עובד

ספר איפה נתקעת

פורסם

עובד ועוד איך עובד, לפעמים קורא שאתה מקבל אותו IP זה היה גם קורה אם היית מנתק את הכבל.

וזאת מאותה סיבה ש G-Media הסביר.

פורסם

מן הסתם זה לא הבעיה שלו(כמה זה כבר יכול לקרות),משהו מנע ממנו להריץ את הסקריפט כמו שצריך.

פורסם

לא תמיד זה עובד...

הרשיון מחולק לכמה ימים, יכול להיות מצב שאם תכבה את הראוטר וסורק יקלוט שאתה לא משתמש בו כרגע ויש מישהו זמין שצריך לקבל IP, הוא יקח את השלך... אתה תכנס לתור בשביל לקבל IP.

כל זה נעשה באופן אוטומטי ולא מורגש על ידי הגולש...

מה שכן צריך לשאול, זה מה בעצם התופח שרשור רוצה לעשות? לשנות IP קבוע של הספר רק ספק יכול לעשות לא בזק... לשנות IP זמני אפשרי באמת על ידי ניתוק הראוטר או על ידי התקנת תוכנה שסורקת IP פנוי ומקבת אותו מהשרת... (בזמנו תוכנה זו שימשה גולשים אשר היו מותקפים בפריצות בICQ...

בבזק זה עובד ב-99.999% מהמקרים. כיבוי הנתב גורם לניתוק הקשר מול ה-ISP. כאשר מדליקים את הנתב מחדש הוא מחייג ל-ISP מחדש ומקבל IP חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים