פורסם 2012 במאי 2113 שנים היי, יש לי את הראוטר D-Link DSL-2650U ורציתי לדעת איך אני משנה את ה ip שלי... חיפשתי ולא מצאתי דרך שבאמת עובדת, ובעיקרון אם אני מבקש מבזק לשנות לי ip אז הם ישנו? הם יכולים? מקווה שתעזרו,.
פורסם 2012 במאי 2113 שנים זה מאוד פשוט - תכבה את הנתב, תמתין 10 שניות ותדליק מחדש.לא תמיד זה עובד...הרשיון מחולק לכמה ימים, יכול להיות מצב שאם תכבה את הראוטר וסורק יקלוט שאתה לא משתמש בו כרגע ויש מישהו זמין שצריך לקבל IP, הוא יקח את השלך... אתה תכנס לתור בשביל לקבל IP.כל זה נעשה באופן אוטומטי ולא מורגש על ידי הגולש...מה שכן צריך לשאול, זה מה בעצם התופח שרשור רוצה לעשות? לשנות IP קבוע של הספר רק ספק יכול לעשות לא בזק... לשנות IP זמני אפשרי באמת על ידי ניתוק הראוטר או על ידי התקנת תוכנה שסורקת IP פנוי ומקבת אותו מהשרת... (בזמנו תוכנה זו שימשה גולשים אשר היו מותקפים בפריצות בICQ...
פורסם 2012 במאי 2113 שנים קבל...http://www.upo.co.il/2420579463 ותקרא יש הוראות בקובץ וורד, עובד בדוק בהצלחה...חשוב, שים את כל הקבצים בתיקייה אחת, עובד גם על הדגם החדש VDSL
פורסם 2012 במאי 2213 שנים מחבר ואו סליחה טעיתי לגמרי בקשר לסוג של הראוטר שלי, הסוג הוא Dlink DLNK6740U אני ממש מצטער הדרך שהבאת לי לא עובדת זה לא משנה לי את הip, בקשר לנתק את הראוטר של לא עובד גם..... יש דרך לשנות את הip? אני מקווה תעזרו
פורסם 2012 במאי 2213 שנים חחחח הוא מפיל את הראוטר מסינכרון ניסיתי את זה בשבילך על 6740 וזה עובדספר איפה נתקעת
פורסם 2012 במאי 2213 שנים עובד ועוד איך עובד, לפעמים קורא שאתה מקבל אותו IP זה היה גם קורה אם היית מנתק את הכבל.וזאת מאותה סיבה ש G-Media הסביר.
פורסם 2012 במאי 2213 שנים מן הסתם זה לא הבעיה שלו(כמה זה כבר יכול לקרות),משהו מנע ממנו להריץ את הסקריפט כמו שצריך.
פורסם 2012 במאי 2213 שנים לא תמיד זה עובד...הרשיון מחולק לכמה ימים, יכול להיות מצב שאם תכבה את הראוטר וסורק יקלוט שאתה לא משתמש בו כרגע ויש מישהו זמין שצריך לקבל IP, הוא יקח את השלך... אתה תכנס לתור בשביל לקבל IP.כל זה נעשה באופן אוטומטי ולא מורגש על ידי הגולש...מה שכן צריך לשאול, זה מה בעצם התופח שרשור רוצה לעשות? לשנות IP קבוע של הספר רק ספק יכול לעשות לא בזק... לשנות IP זמני אפשרי באמת על ידי ניתוק הראוטר או על ידי התקנת תוכנה שסורקת IP פנוי ומקבת אותו מהשרת... (בזמנו תוכנה זו שימשה גולשים אשר היו מותקפים בפריצות בICQ...בבזק זה עובד ב-99.999% מהמקרים. כיבוי הנתב גורם לניתוק הקשר מול ה-ISP. כאשר מדליקים את הנתב מחדש הוא מחייג ל-ISP מחדש ומקבל IP חדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.