עבור לתוכן

מעוניין לעבור מ013 נטויזן צריך ייעוץ

Featured Replies

פורסם

אני מאוכזב מאוד מהפינגים והבעיות בחודש האחרון והאי רצון שלהם לעזור לי בתמיכה הבכירה כמו שצריך ומעוניין לעבור לחברה שמספקת את הפינגים הכי נמוכים לאירופה, מה אתם ממליצים לי? התשתית שלי היא בזק והמהירות שלי היא 10 מגה, האם כדאי לי לעבור לבזק בינלאומי לחבילת גיימרים שלהם?

פורסם

איזה פינגים יש לך עכשיו ? ולאן ?

פורסם
  • מחבר

הפינגים שלי מטורפים לגמרי

תמונה להמחשה:

6fd90bad1b73eca371019e9f185b06d2.png?1337552215

פורסם

משהו לא בסדר בניתוב שלך...

זה לא הפינג שאמור להיות לך ב-013.

תוודא שאתה מחובר קווי ישירות למודם בחיבור בחייגן, וכמובן שאין לך תהליכים ברקע שלוקחים רוחב פס (יש אפשרות לראות תעבורה במנהל המשימות)

בכל מקרה, זה שלי בחיבור גיימר ב-014, חשוב לציין שאני מחובר קווי לנתב שמחובר ב-AP ב*אלחוטי קומה מתחת* לנתב ראשי אשר מבצע את החיוג לאינטרנט.

גם תשתית בזק...

http://s8.postimage.org/l039as6h1/Screenshot_at_2012_05_21_01_41_12.png

פורסם

אם אתה מעוניין אני יכול לסדר לך 100 MB ב 30 ש"ח

פנה אלי בפרטי.

פורסם
  • מחבר

פנה אלי בפרטי.

שלחתי לך הודעה

פורסם

פנה אלי בפרטי.

גם אני מעוניין !---איך יוצרים קשר?

פורסם

כרגע הפינגים הכי טובים זה בCCC בחבילה ה"מהירה" שלהם אבל זה משתלם רק למהירויות של 10 מגה ומטה טעות שלי אני חושב שהם הורידו מחירים. זה משתלם עד 12 מגה ומחיר תחרותי ל15. האופציה השניה והיציבה למשך שנים והבדל של איזה 5 מילי זה גיימר ב014 שזה בערך 30 שקל לכל מהירות בשימור לקוחות + 12 לגיימר ( אם הם עדיין נותנים את המחיר הזה) . טוענים שגיימר כבר לא נחוץ היום ואני גם שוקל לבטל את זה .

אני הייתי רוצה לבדוק את CCC אבל הם לא מציעים מהירויות מעל 30 אולי כשההתחיבות של בזק ל100 שקל ל100 מגה תגמר אני אוכל להוריד מהירות ולעבור ועד השנה הבאה אלוהים גדול.

הגיימר ב014 יציב מאוד מבחינת פינגים אבל מהירויות ההורדה לא משהו ולא בדקתי את זה לעומק.

פורסם
  • מחבר

לפני שאני עובר ספק אני משדרג אצל בזק ל30 מגה איזה מבצעים נראה לכם אני יוכל להשיג? אני משדרג מ10 וכרגע משלם 100 שקל בחודש

פורסם

אם אתה צריך רק פינגים אזי 012 או CCC הם אופציות טובות, אבל לא לטורנטים או הורדות!

013 יש להם בעיה של פינגים ו-SPIKES של פינגים זה נכון מאוד - אבל בטורנטים הם טסים לאחרונה.

פורסם

כרגע הפינגים הכי טובים זה בCCC בחבילה ה"מהירה" שלהם אבל זה משתלם רק למהירויות של 10 מגה ומטה טעות שלי אני חושב שהם הורידו מחירים. זה משתלם עד 12 מגה ומחיר תחרותי ל15. האופציה השניה והיציבה למשך שנים והבדל של איזה 5 מילי זה גיימר ב014 שזה בערך 30 שקל לכל מהירות בשימור לקוחות + 12 לגיימר ( אם הם עדיין נותנים את המחיר הזה) . טוענים שגיימר כבר לא נחוץ היום ואני גם שוקל לבטל את זה .

אני הייתי רוצה לבדוק את CCC אבל הם לא מציעים מהירויות מעל 30 אולי כשההתחיבות של בזק ל100 שקל ל100 מגה תגמר אני אוכל להוריד מהירות ולעבור ועד השנה הבאה אלוהים גדול.

הגיימר ב014 יציב מאוד מבחינת פינגים אבל מהירויות ההורדה לא משהו ולא בדקתי את זה לעומק.

איך הגעת למסקנה שבCCC יש את הפינגים הכי טובים ?

אני נסיתי את החיבורים שלהם "אינטרנט מהיר" וגם את "professional" (שעולה 100שקל ל20מגה..) והתוצאות היו רחוקות מאלה של 014..

פורסם

הפינגים שלי מטורפים לגמרי

הפינגים שלך גבוהים והם לא קשורים לספקית.

הם יהיו אותו דבר בכל ספקית. יש לך בעיה בציוד/ תשתית.

איזה מודם/נתב יש לך ? יש הצפנה בנתב ? כמה מחשבים ? איך הם מחוברים ?

בזמן בדיקת פינג שיהיה רק מחשב אחד דולק ותהיה בטוח שלא רצות תוכנות שמשתמשות ברוחב פס.

ואחרי שהפינגים יסתדרו קח את ההצעה של tal5870 :)

30 שקל ל 100MB זה להיט.

פורסם

כל מי שמעוניין יכול לפנות אלי לפרטי עם שם פרטי+ מס' פלאפון ואני ידאג שיחזרו אליו (רק ללקוחות חדשים)

פורסם
  • מחבר

הפינגים שלך גבוהים והם לא קשורים לספקית.

הם יהיו אותו דבר בכל ספקית. יש לך בעיה בציוד/ תשתית.

איזה מודם/נתב יש לך ? יש הצפנה בנתב ? כמה מחשבים ? איך הם מחוברים ?

בזמן בדיקת פינג שיהיה רק מחשב אחד דולק ותהיה בטוח שלא רצות תוכנות שמשתמשות ברוחב פס.

ואחרי שהפינגים יסתדרו קח את ההצעה של tal5870 :)

30 שקל ל 100MB זה להיט.

הטכנאי המפגר בא, אמר שהוא הולך להחליף את הכרטיס שלי במרכז התקשורת המוקומי או משהו ושזה יפתור את הבעיה, וזה לא פתר ועכשיו הוא לא עונה לי בטלפון....

פורסם

הוא חטף פינג גבוה.. תן לו רגע..

tal5870 אתה מדבר על 014 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים