עבור לתוכן

איפה לעשות פיסכומטרי?

Featured Replies

פורסם

חשבת על זה שאולי הוצאת מאה נקודות יותר, כי זאת הייתה הפעם השנייה שלך וכבר היה לך ניסיון?

קורס בכל מוסד מאוד תלוי במדריך, אולי שלך היה גרוע :nixweiss: .

בסה"כ אצל רוב המקומות אלו אותן שיטות ואין סודות שבמקום "יוקרתי" מכירים.

פורסם

גם מסכים איתך. אבל ללכת על לחמן מאחד שמצפה ללפחות 650. זה לא רעיון טוב.

החברה בפורום הציעו עוד מלא חברות. אני בכל אופן החלטתי בפעם השנייה לשנות כיוון למכון שמציע מורים פרטים.

קורס בכל מוסד מאוד תלוי במדריך, אולי שלך היה גרוע :nixweiss: .

ולא נראה לי שנפלתי על מדריך גרוע. זה שיטת לימוד\הוראה דפוקה. אני מדבר מניסיון של כמה אנשים שאני מכיר.

לחמן תפסו תאוצה בגלל שיש להם סידור עם מלא תיכונים. והקורס שהם מציע להם שם.......... (לא רוצה בכלל להיכנס לזה).

פורסם

אז בתור אחד שלמד שם והוציא מעל 650, כמו לא מעט אחרים שהיו איתי באותו הקורס, אני יכול להגיד לך מניסיון שהלימוד שם מצוין.

בכל מקרה אין לי מטרה לפרסם את לחמן, או להתווכח מי יותר טוב, אז שיהיה לפותח הדיון בהצלחה בכל מקום שייבחר :xyxthumbs:

פורסם

לדעתי כולם אותו דבר. ליואל גבע יצא שם בגלל המיתוג "היוקרתי" בשוק. הציון תלוי ביכולת ובמשמעת עצמית. אין קשר לקורס.

פורסם

זה נכון שלרוב מדובר בהשקעה עצמית אבל קורס טוב יספק כלים טובים יותר לתלמיד.

השוותי בין הספרים של High-q לקידום ואין בכלל מה להשוות. הבדל של שמיים וארץ לטובת קידום.

הייתי מגדיר את חומר התרגול של הייקיו כממש גרוע.

בתור התחלה, אני דווקא הייתי ממליץ לנסות ללמוד לבד. לא מצליח? ללכת לקורס או ללמוד עם מורה פרטי.

אם למדת את כל החומר לבד או לפחות את רובו אתה אח"כ מבין טוב יותר את החומר , זה יוכל להקל עליך במהלך הקורס. במקום להתמקד בלימוד החומר עצמו, תוכל יותר להתמקד בפתירת מבחנים ובתרגול שאלות פסיכומטריות.

פורסם

תראה, אני לא יודע למה כולם חושבים שיואל גבע הכי טוב... אני בכל מקרה לא למדתי שם (הם רוצים סכום מטורף).

לפותח הדיון, לא משנה מה תבחר, העיקר שתתמיד והכי חשוב תתחיל ללמוד מילים מעכשיו (עדיף גם להתחיל לקרוא ספרים בעיקר באנגלית).

פורסם

השוותי בין הספרים של High-q לקידום ואין בכלל מה להשוות. הבדל של שמיים וארץ לטובת קידום.

הייתי מגדיר את חומר התרגול של הייקיו כממש גרוע.

אתה שוכח שרוב העבודה בהייקיו מתבצעת דרך האתר שלהם. יש כאלה שלפתור תרגילים דרך משחקים למשל עוזר מאוד להתרכז לשעות

ארוכות יותר וגם יותר מהנה. העבודה מול האתר מאפשרת למורה לנתח את היכולת שלך ולהראות לך היכן אתה חלש יותר והאם הבעייה

שלך נובעת מחוסר זמן וכולי.

פורסם

ולכן אני חושב שזה פחות יעיל (חוץ מזה שהאתר שלהם לא ממש עדכני ואפילו דיי מיושן הייתי אומר.)

אנחנו נמצאים בשנת 2012 והאתר ניתן לצפייה אך ורק ב- Internet Exlporer. בסופו של דבר, את המבחן הפסיכומטרי אתה תפתור על דף נייר ולא על מסך מחשב כך שאני חושב שהדרך הכי נכונה לתרגול היא על דף נייר.

שיטת העבודה של היי-קיו מתאימה לחלק מהאנשים אבל בהחלט לא לכולם.

פורסם

שיטת העבודה של היי-קיו מתאימה לחלק מהאנשים אבל בהחלט לא לכולם.

מסכים בהחלט.

פורסם

יואל גבע אחי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים