עבור לתוכן

גולש ב50 מגה דרך 014 אבל לא מצליח להוריד מהר מספיק ביוטרנט, חסימה של 014?

Featured Replies

פורסם

המקסימום שהגעתי , ואני מוריד מטראקר פרטי, היה 3 מגה לשניה וגם זה לקובץ שכמות הסידרים שלו היתה בשמיים!

בדרך כל לא מוריד יותר מהר מ1.1 - 1.5 מגה לשניה.

פורט פתוח, מקבל "V" ירוק.

משתמש בגרסה 2.0.4 שמומלצת יותר מהגרסאות החדשות , כך לפחות קראתי...

מה ניתן לעשות? האם יש כאן חניקה של ספק התקשורת?

ראוטר נטגיר.

יצא לי להוריד איזה קובץ סתם מאתר בהורדה ישירה והוריד לי ב5.5 מגה לשניה.

פורסם

אני ב-014 מוגדר על 100 (מושך 30 בגלל התשתית)

מוריד מ-TL דרך Transmission על 3.5 מגה ביט לשנייה (נדיר שאני מגיע ל-3.8 מקס) ומדובר על קבצים עם מקורות

משתמש דרך פורט אחד בלבד דיפולטי של התוכנה - 51413

אני מחובר אלחוטי מאחורי AP, בבדיקת מהירות מקבל 30+ אז לא כזה רלוונטי

נתבים:

Buffalo AG300H - משמש כ-AP

D-Link 6740U - משמש כמודם נתב מחייג

פורסם

גם לי הtorrent זוחל או לא יציב מבחינת מהירות אני על גיימר 014 100 מגה ומקבל בפועל כ75~ מגה מבזק. אני חושב שהכי גבוה שהגעתי זה 6.5 וזה לא מחזיק הרבה זמן. אני לא משתמש בTL סתם torrents .

זה לא כזה קריטי בשבילי כי אני לא מוריד הרבה ומה שאני מוריד יורד לרוב תוך 10-15 דקות. הייתי שמח אם זה היה יותר מהיר אבל זה לא הכי רציני כי גם ככה התרגלתי להוריד לאורך זמן ארוך וההורדות נעשות לרוב במחשב אחר מזה שאני משתמש.

יש לי גם בעיות במהירות ההורדה מsteam . פעם הצלחתי להגיע לאיזה 5MB לשניה אבל היום 1.7 די קבוע שזה אפילו לא 15 מגה . זה מאוד מעצבן כי הורדות משחקים מsteam זה משהו כמו 4GB מינימום ואיפלו עשיתי את הטריק של להגדיר שאני בשוויץ אבל כנראה שזה לא מחזיק הרבה זמן.

עוד דבר ששמתי לב שמהירות הupload מסרבת לעלות . אני לא בדיוק בטוח למה זה ממש נראה כאילו חונקים אותו. יש לי 1.5mbps שהם 187.5KB/s ואם הupload בtorrent עולה מעל 5 זה יום מיוחד ואם הוא עולה מעל 10 זה נס. חשבתי אולי לנסות להגדיר הנתב של בזק כמודם אבל אני חושב שזה קצת מוגזם .מעניין אם אפשר לבדוק את זה בwireshark .

אגב הדבר העיקרי שאני חושב שעזר זה להפעיל הצפנת פרוטוקול ולא לתת לאנשים שלא מצפינים להשתתף . חשבתי להשתמש אולי בתוכנה אחרת מutorrent אולי זה יעזור :nixweiss: .

פורסם
  • מחבר

הUPLOAD שלי נע סביב 140KB, זה גבוה?

ביצעתי הצפת פרוטוקול, איך מבצעים הגדרה שלא תיתן לכאלה שלא מצפינים לקבל מידע ממני? האם זה מומלץ?

אני עובד על פורט 53... חבר פעם אמר שזה משפר מאוד, אולי בגלל שזה פורט של הDNS ואותו הספקיות לא ממש יכולות לסגור?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש לי את ההגדרות הכי טובות למהירות 100 מגה אצלי הגיע ל 12.0 ובדרך כלל יציב על 11 ומעלה תוך כמה שניות מרגע ההורדה וכמובן כל ההורדות הם מ TL או אתרים פרטיים ויש טורנטים שלפעמים אין הרבה אנשים שמגיע לרוב ל 6 ומעלה תלוי אם זה חדש או שאין הרבה סידרים

אם תרצו אני אוכל להעלאות את קובץ ההגדרות

אבל שאר הדברים תלוי גם בהגדרות של הוינדוס וזה חשוב מאוד אין כל כך הרבה הגדרות אבל הם חשובים בהתאם לציוד שיש לך גם

פורסם

בתקופה האחרונה הגלישה איטית להחריד .................

20מגה גיימר ושאר הירקות

פורסם

ראוטר נטגיר.

האם הפנת פורטים בנתב, או ביצעת DMZ אל המחשב ?

האם ניסית להשתמש בראוטר כמודם, ולהתחבר דרך הגדרת חייגן בוינדוס, ואז לבצע את הבדיקה? (וזאת כדי לבדוק האם המגבלה היא עקב הראוטר או קשורה לספק/התשתית)

פורסם

פתיחת פורט ליוטורנט.

בנוסף במהירויות גבוהות יכול להווצר צוואר בקבוק עם הארד דיסק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים