עבור לתוכן

קניית חולצה באיביי ובעיית מידות

Featured Replies

פורסם

סביר להניח שאתה M. הכי טוב זה למדוד כמו שעשית ואח"כ להשוות למידות של המוצר בעמוד מכירה כמו שגיל ציין.

יש לך לינק למוצר?

אגב TRS לא אומר כלום לגבי טיב המוצר. יש גם מוכרים סיניים עם סחורה מזוייפת שהם TRS.

פורסם

אישית, לא רואה כל בעיה למה לא להזמין. כל הטענות רק מראות כי מדובר במוכר שהוא אמין. במקרה הכי נורא (והוא קטן), תבקשר החזר בטענה לזיוף.

באותו נושא, תהיתי לדעת מה ההבדל בקטע הזה של חולצות פולו/ראלף לורן/טומי-הילפגר(המפגר)/ נאוטיקה/פייר-קארדן וכו' לזיופים. במה מתבטא ההבדל בזיוף. כיום יש זיופים שהם אחד לאחד ואין כמעט או ספק הבדל. אשמח לשמוע מה ההבדל בשטח בין הזיוף למקורי. שואל זאת כאחד שלא ממש מבין במותגים הללו (מחזיק בכמה חולצות IZOD ישנות בבית מלפני כמה שנים שקיבלתי מתנה).

החיקויים שאני ראיתי של טומי/פולו ראלף לורן בארץ הם באיכות נמוכה יחסית למוצר המקורי. סה"כ להזמין חולצה טריקו/פולו ראלף לורן מאיביי לא עולה לך הרבה יותר מאשר ללכת לחנות בארץ.

פורסם

יש בעיה עם הגדלים של הפולו, זה חולצה שמיוצרת בכל כך הרבה מקומות כל כך הרבה סוגים. הדרך היחידה שלך זה באמת למדוד ולקוות לטוב.

לגבי זיופים, תאמין לי, הרוב הגדול ממה שמוכרים באיביי חולצות פולו הן זיוף אמנם ברמה הכי גבוהה שיש אבל עדיין זיוף. אפילו שהמוכרים טוענים שזה "אותנטי" ומהחברה וכל מיני שטיות אחרות. כן ואפילו שיש לו 10,000 פידבקים שכמעט כולם חיובים. אני אומר לך את זה מניסיון, אני אישית הייתי מוכר זיופים באיביי בתור מוצרים אמיתיים. הזיופים ברמה מאד גבוהה, גם אם תלך איתם בארץ לחנות של פולו הם לא יידעו להגיד לך אם זה זיוף או אמיתי.

פורסם

אם אתה לא יכול להבדיל, מה בעצם הופך את החולצה למקורית או לא? ולמה אכפת לנו?

פורסם

החור בארנק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים