עבור לתוכן

מחשב למשחקים - תקציב עד 4700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הספק יספיק אבל לוח האם לא תומך במערך כרטיסים. יש צורך להוסיף כמה מאות שקלים לקבלת לוח-אם תומך.

לדעתי אין טעם, בעתיד פשוט תחליף את הכרטיס הנוכחי באחד חדש ומודרני.

פורסם

^1+

פורסם
  • מחבר

אוקיי. אם ככה המפרט שלי סגור ומחר אני מבצע את ההזמנה. תודה רבה לכל מי שעזר, אני חושב שהמפרט הזה יענה על כל מה שאני צריך - מחשב יפה, שקט, שיריץ משחקים על המסך שלי בלי להתאמץ ויוכל לסחוב 3-4 שנים עם שדרוג באמצע.

[table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray

כמות: 1

מחיר: ₪869[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪140[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H

מחיר: ₪374[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Fractal Desing Define R3

מחיר: ₪528[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪385[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון:[/td][/tr][/table][table][tr][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2

מחיר: ₪115[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/td][/tr][/table][table][tr][td]WD 1TB Sata 3 Caviar Blue

מחיר: ₪489[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP OC Version Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪1305[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כונן אופטי:[/td][/tr][/table][table][tr][td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

מחיר: ₪93[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

סה"כ: ₪4413

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים