פורסם 2012 במאי 2713 שנים הספק יספיק אבל לוח האם לא תומך במערך כרטיסים. יש צורך להוסיף כמה מאות שקלים לקבלת לוח-אם תומך.לדעתי אין טעם, בעתיד פשוט תחליף את הכרטיס הנוכחי באחד חדש ומודרני.
פורסם 2012 במאי 2713 שנים מחבר אוקיי. אם ככה המפרט שלי סגור ומחר אני מבצע את ההזמנה. תודה רבה לכל מי שעזר, אני חושב שהמפרט הזה יענה על כל מה שאני צריך - מחשב יפה, שקט, שיריץ משחקים על המסך שלי בלי להתאמץ ויוכל לסחוב 3-4 שנים עם שדרוג באמצע.[table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Trayכמות: 1מחיר: ₪869[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪140[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3Hכמות: 1מחיר: ₪374[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Fractal Desing Define R3כמות: 1מחיר: ₪528[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪385[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון:[/td][/tr][/table][table][tr][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 2מחיר: ₪115[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/td][/tr][/table][table][tr][td]WD 1TB Sata 3 Caviar Blueכמות: 1מחיר: ₪489[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP OC Version Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪1305[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כונן אופטי:[/td][/tr][/table][table][tr][td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Blackכמות: 1מחיר: ₪93[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ: ₪4413[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.