עבור לתוכן

אחת ולתמיד - IPHONE4S או Galaxy s 3

Featured Replies

פורסם

אתה יכול לקנות galaxy 2 ב1K יד שניה.

• תגובות 31
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני מחכה לגלאקסי 3 . כאשר יגיע לארץ (או לחו"ל כשאטוס), סביר להניח שארכוש אותו.

פורסם

אתה יכול לקנות galaxy 2 ב1K יד שניה.

בוא תראה לי איפה, אני לוקח 10.

SGS2 משומשים במצב טוב נמכרים היום ב 1600-1700 ש"ח

את שלי מכרתי באפריל ב 1900

פורסם

באיביי, עוד פעם אני צריך לחפש בשבילך?

פורסם

אני לא מבין למה כותבים פה שלא ניתן להשוות את שני המכשירים המדוברים.

אז נכון, עם הזמן יש יותר ויותר אפשרויות וההשוואה הולכת ונהיית לינארית פחות ופחות.

אבל כרגע לרוב היא כן, ללא מעט יש רצונות ממכשיר(בין אם זה iphone לבין אם זה מכשיר android)

שאמור לעמוד במבחן תוצאה כלשהו. מהירות תגובה, ביצועים במשחקים, ביצועים בגלישה, נוחות ממשק, אפשרויות קאסטומיזציה, תלות

באפליקציה בשביל לסנכן עם המחשב, שימוש כשטח איכסון לכל דבר ועניין, חומרה מודולרית - למשל סוללה נשלפת וניתן להחלפה וכרטיס זכרון שניתן להוספה ועוד ועוד.

האם כל הקריטריונים לעיל הם אינם ברי השוואה? בהחלט כן, את חלקם ניתן למצוא באנדרואיד ולא באייפון ולהיפך וחלקם נמצאים בשניהם.

אז אני בהחלט חושב שאדם ששואל לקבל השוואה, הוא אומנם שואל שאלה בנאלית שנשאלה 1000 פעם רק בפורום הזה בלבד

ושאם היה טורח לחפש בגוגל, היה מוצא אינספור ביקורות כאלה. Heck, עם כמות האנשים שיש להם סמארטפונים היום,

תפוס מישהו עם מכשיר X או Y, תשחק איתו ותראה אם זה נראה לך.

מה שאני לא מסכים איתו, זה שאנשים טוענים שהמכשירים אינם ברי השוואה. אז לדעתי הם בהחלט כן, שלא נדבר, שיש גם פאקטור של מחיר.

ה- SGS3 כשייצא יירד תוך חודשים ספורים לטווח מחירים של 2000-3000 ש"ח, לעומת ה-4S שעדיין מחזיק מחיר מזומן של למעלה מ-3500 ש"ח,

זה לא פקטור בר השוואה?

פורסם

באיביי, עוד פעם אני צריך לחפש בשבילך?

מתי בדיוק חיפשת בשבילי משהו שאתה אומר "עוד פעם"?

בנוסף, יודע מה אני אוהב באיביי? הם התחילו לאוסוף נתונים על מחירי מכירה ומחירי סגירה של מכרזים.

BEHOLD

אל תשכח להעביר למטה ל used, ותוכל לראות שמחירי הסגירה של מכרזים בזמן האחרון הם בסביבות ה 340$. שזה יותר מ 1K ש"ח, גם לפני משלוח ומיסים.

גם הדגם של AT&T, ה I777 שבד"כ אפשר להשיג טיפה זול יותר, נסגר כרגע ברוב המקרים על סביבות ה 320 דולר- אתה מוזמן להסתכל

לסגור על SGS2, גם מאיביי, ב 1K ש"ח אחרי משלוח ומיסים זה מצב של 1 ל 50,000. במיוחד עכשיו שאין יותר משלוחים דרך USPS אז חייבים להשתמש בפדקס/UPS ודומיהם.

פורסם

אני כבר ראיתי כמה, פשוט צריך לחפש טוב.

יש משלוחים עם USPS.

פורסם

ה- SGS3 כשייצא יירד תוך חודשים ספורים לטווח מחירים של 2000-3000 ש"ח, לעומת ה-4S שעדיין מחזיק מחיר מזומן של למעלה מ-3500 ש"ח,

זה לא פקטור בר השוואה?

מסכים עם כל מה שאתה אומר, אבל אל תבנה על זה שהוא יירד כל כך מהר.

הוא מתחיל מ800 דולר בארה"ב שעם מיסים זה יותר מ3500 בארץ, וסבירות גבוהה מאוד שהוא לא יירד אפילו שקל עד שלא ייצא לו יריב שקול (אייפון 5)

פורסם

אני כבר ראיתי כמה, פשוט צריך לחפש טוב.

יש משלוחים עם USPS.

ממש טיעון מוצק, "אני כבר ראיתי כמה"

אומרים לך שאלו מקרים של 1 ל 50 אלף במקרה הטוב. אז בהחלט שיש, אם אתה מוכן לחכות 3 חודשים על מכרזים כדי לקבל SGS2 ב 1000 ש"ח. זה לא שכל אחד יכול להיכנס לאיביי, לחפש 5 דקות, ולצאת עם מכשיר במחיר המבוקש. אני לא יודע מה הנסיון שלך באיביי, אני רשום שם כבר מ 2004 ועשיתי כמה מאות רכישות, מחירים טובים ומציאות בהחלט יש שם, ניסים ונפלאות לא.

ואין משלוחים עם USPS. החל מה 16 לחודש, USPS הפסיקו לשלוח כל מוצר שכולל סוללת ליתיום בשביל תחקור בונגע להפרעות מכשור בטיסות.

המשלוחים למוצרים האלו יחודשו רק בינואר 2013.

פורסם

מסכים עם כל מה שאתה אומר, אבל אל תבנה על זה שהוא יירד כל כך מהר.

הוא מתחיל מ800 דולר בארה"ב שעם מיסים זה יותר מ3500 בארץ, וסבירות גבוהה מאוד שהוא לא יירד אפילו שקל עד שלא ייצא לו יריב שקול (אייפון 5)

רשמתי "תוך חודשים ספורים" לא?

מתי יוצא האייפון הבא? כנראה בעוד "מספר חודשים ספורים"(עכשיו סוף מאי,

כמה כבר נשאר עד אוקטובר?).

פורסם

תמתינו לירידת מחירים, אותו הדבר עם HTC ONE X, שנכנס לארץ במחיר של 4000 ש"ח היום נמצא ב 3000 בזאפ, וזה כולה אחרי חודש בערך מאז שהגיע.

נ.ב לא חושב שיש מה להשוות בין GS3 לבין אייפון 4.

הדבר הראשון זה המסך, 3.5 אינץ היום זה קטן בשבילי, אני לא רוצה להתקמצן על האצבע (ואין לי יד גדולה), חוצמזה נתונים ומבחני ביצועים שאכלו את ה TEGRA של HTC ONE X, אני בהחלט היתי לוקח GS3.

והכי חשוב,

אל תקנה מחברות סלולר!!

היום שמתי לב שאורנג' "עשו טובה" והורידו את המחיר של SAMSUNG NOTE ל 4800 ש"ח בלבד!! מבצע מטורף...בהתייחס לזה שבפרטי אתה קונה אותו בכמעט 2000 ש"ח..

פורסם
  • מחבר

ברור! תם עידן קניית הפלאפונים מהטייקונים!

הולכים לחנות טובה, מקבלים שירות טוב, מחיר נמוך ואחריות!

אני מקווה שהגלאקסי לא יעלה יותר מידיי יקר. אני בונה עליו. אני עדיין עם הגלאקסי הראשון.

מה שאני אוהב בעיקר בגלאקסי שניתן להחליף מערכות הפעלה , הוא מאוד דינמי לעומת האייפון שניתן רק להתקין IOS.

ועכשיו לשאלה אחרת.

אני השבוע מתכנן לעבור לחברה החדשה. גולן או הוט?

לפי מה שהבנתי הוט נוראיים בשירות, במענה ובאינטרנט הפלאפוני (שחלק מהעניין הוא להפוך את הפלאפון למודם נייד).

אני חושב שאלך על גולן.

אני לא עושה טעות נכון?

פורסם

אנשים ימישיכו לקנות מחברות הסלולר בגלל דבר קטן שנקרא "שירות תיקונים"

למרות שבמחיר שאתה משלם בשנה על השירות תיקונים אתה יכול להחליף כל חלק בפלאפון פעמיים.

פורסם
  • מחבר

למרות שבמחיר שאתה משלם בשנה על השירות תיקונים אתה יכול להחליף כל חלק בפלאפון פעמיים.

אתה צודק.

אבל מצד שני באותו מחיר אפשר לרכוש פלאפון חדש כולל אחריות מלאה.

פורסם

זה ממש לא נכון, היום הרבה חניות פלאפונים מציעים שירותים הרבה יותר מתקדמים (ועם שירות נורמלי - לא בכולן) מאשר המפעילות הסוללריות שרוצות על "שירות תיקונין" עוד כסף.

הרבה אנשים ממשיכים לקנות מהם, בגלל שהם חושבים שיש "גב" עמיד\חזק ושלא יפלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים