עבור לתוכן

שימוש בנתב כדי לקלוט אינטרנט

Featured Replies

פורסם

יש לי נתב של בזק ואני מעוניין להשתמש בו כדי לקלוט אינטרנט אלחוטי ולא כדי לשדר.

במילים אחרות שהנתב ישמש ככרטיס רשת אלחוטי של המחשב.

ואחרי זה גם אשמח לדעת האם אני יכול להגדיר אותו שגם יקבל באלחוטי וגם ישדר בלי שיהיה מחובר חוטית למחשב אלא רק לחשמל.

פורסם

בנתבי בזק אין את האפשרות הזו.

פורסם
  • מחבר

הנתב הוא אמנם נרכש מבזק אבל הוא של חברה אחרת. האם כשאני יתקין לי תוכנה של הנתב המקורית אז כן יהיה לו את האפשרות?

פורסם

במקום לשחק במחשבואים, אולי תרשום את הדגם הספציפי שיש לך...

פורסם
  • מחבר

אתה צודק :)

DSL-6740U של D-LINK

יותר פירוט

[table][tr][td]Board ID:DSL-6740U[/td][/tr][tr][td]Software Version:BZ_2.50[/td][/tr][tr][td]Bootloader (CFE) Version:1.0.37-102.6[/td][/tr][/table]

פורסם
  • מחבר

עכשיו עדכנתי לנתב את הרום הכי עדכני שלו 2.55

אז הנתב כבר לא קשור לבזק.

ויש ל עכשיו אפשרות של wireless bridge מה זה בדיוק?

והאם אני צריך לחפש דווקא הגדרה של repter?

פורסם

אתה צריך הגדרה של CLIENT שאינה קיימת בנתב הזה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה.

עכשיו הסתבכתי לגמרי. עדכנתי גירסה ואז האלחוטי עבד לי אבל עכשיו אחרי כמה ניסויים המנורה של הWLAN לא דולקת וכשאני ריסט של 15 שניות האורות נהיים אדומים וזה לא משתנה.

פורסם

אתה צריך הגדרה של CLIENT שאינה קיימת בנתב הזה.

מה בדבר D-LINK DIR-655 ?

פורסם

reuven61 חבל לעשות נסויים בנתב לפני שמבינים את העסק ואז להישאר ללא אינטרנט, האם הסתדר כבר?

פורסם
  • מחבר

לא. לא הסתדר.

אינטרנט יש לי כי אני בכלל גולש דרך ראוטר אחר רק שאני לא קולט את הראוטר השני כל כך טוב מאיפה שאני נמצא לכן רציתי לעשות מהנתב הזה מגבר (או משהו בסגנון) או אפילו שישמש ככרטיס רשת אלחוטי כי הוא מסתמא יותר חזק מהכרטיס שיש לי (יש לי כרטיס בלי אנטנות והנתב הזה הוא עם שתי אנטנות).

בכל אופן עדיין לא הסתדר לי הנתב ואני בטח שאם רק אוכל לפרמט אותו לגמרי אז זה יסתדר רק שניסתי את ה30.30.30 שכתוב בכל מיני אתרים וזה לא עזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים