עבור לתוכן

השוואה בין לוחות ASUS P5V800-MX/GIGA BYTE 8I865GME-775

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי את הלוח של אסוס

קיבלתי מחבר את הלוח של ג'יגה בייט

ועל אף ששניהם ענתיקות, רציתי לשאול איזה מהם עדיף בכללי,

ואיזה עדיף גם למטרות אוברקלוק...

פורסם

ענתיקה זה בעדינות .היו צרכים להשלח למיחזור ממזמן

לא היתי מנסה שום אוברקלוק על אף אחד מהלוחות.זה שהם חיים ונידלקים זה כבר נדיר.[תעבוד עם משקפי מגן שלא יעוף לך איזה קבל לעין]

כנראה שלא מדובר בחבר יותר מידי טוב.נתן לך לוח אם מדור יותר ישן משלך

הלוח שלך תושבת-LGA775

הלוח שקיבלתה תושבת -478

עם לא קיבלת יחד עם הלוח אם את המעבד.בכלל אין לך מה לעשות איתו.

תשאר עם מה שיש לך כרגע עדיף.

פורסם

בניגוד למה שאמרו בתגובה מעלי, שני הלוחות הם עם תושבת 775. אם שניהם תומכים במעבד שיש לך אתה יכול להשתמש בשניהם.

נכון, מדובר בלוחות ישנים, אבל אני דווקא חושב שהחבר הזה הוא סבבה לגמרי. תעיף מבט בלוחות יד שניה ותראה איזה מחירים הזויים אנשים דורשים על חומרה ישנה. אם הוא הביא לך את הלוח בחינם נחמד מצידו.

אל תמהר לזרוק שום דבר, אם המחשב עונה על הצרכים שלך אין צורך לרדוף אחרי הטכנולוגיה.

לשימוש כללי, אני לא רואה הבדל בין הלוחות. מה שכן, אם אתה מעוניין לנסות אוברקלוק, זה דווקא טוב שיש לך לוח נוסף חלופי, אם במקרה תעשה איזשהו נזק ללוח תוך כדי הניסיונות לאוברקלוק.

כדאי לוודא קודם שהלוח שקיבלת תומך במעבד שלך. אפשר להסתכל באתר היצרן, אתה יכול גם לרשום כאן מה דגם המעבד ויעזרו לך.

פורסם

כל הבדל שיכול להיות ביניהם (אולי) לא שווה את ההתעסקות עם החלפת הלוח. זו חומרה ישנה מידי מכדי שיהיו הבדלים מורגשים. גם אוברקלוק לא ייתן לך דבר. נגיד שמדובר במעבד שהוא 20% ממעבד מודרני, ועשית לו אוברקלוק ב30% (שזה המון ולרוב לא תגיע לשום דבר קרוב לכך). אז עכשיו הוא 26% ממעבד מודרני. לא הרווחת משהו מורגש.

פורסם
  • מחבר

צהריים טובים!

תודה על התגובות :)

זה שהם חיים ונידלקים זה כבר נדיר.[תעבוד עם משקפי מגן שלא יעוף לך איזה קבל לעין]

עם לא קיבלת יחד עם הלוח אם את המעבד.בכלל אין לך מה לעשות איתו.

חח באסוס כבר "עף" קבל והלחמתי חדש, והסוס ממשיך לדהור!

ושני הלוחות עם פנטיום 4 3GHZ

בניגוד למה שאמרו בתגובה מעלי, שני הלוחות הם עם תושבת 775...

אל תמהר לזרוק שום דבר, אם המחשב עונה על הצרכים שלך אין צורך לרדוף אחרי הטכנולוגיה.

נכון, שניהם 775

ואל תדאג אני לא אחד שזורק, יש לי אפילו DELL GX240 שמריץ XP אבל הוא טיפה איטי אז כנראה

שהוא ישמש כשרת ביתי, יש לו קירור פסיבי ולא שומעים ממנו אף רחש!

אז עכשיו הוא 26% ממעבד מודרני. לא הרווחת משהו מורגש.

כעיקרון אין לי כרגע כסף להשקיע במחשב חדש, כי אם אני משקיע אז זה עד הסוף בחלקים איכותיים

אני מתכוון לשדרג מעבד יד שניה מהסדרה פנטיום D שתואם ללוח

השאלה שלי היא כזאת, אוברקלוק ביחס ל מעבד מודרני לא יהיה מורגש-מובן, אבל ביחס למהירות העכשווית שלו

יהיה מורגש האוברקלוק?

פורסם

תלוי מה אתה עושה עם המחשב ולמה אתה רגיל. לא הייתי בונה על זה. יכול להיות שיהיה מורגש, אבל כנראה רק בבנצ'מארקים.

פורסם
  • מחבר

כעיקרון צפייה ישירה באינטרנט, ומידי פעם תיכנות עם visual studio 2010

אני לא ממש משחק במשחקים...

פורסם

אולי אם לפעמים הstreaming שלך גבולי עכשיו, אז כן. אבל לדעתי רוב השיפור יבוא מהשדרוג לPentium D, לא מאוברקלוק.

פורסם

אני גם לא חושב שתראה שיפור ממש מורגש עם אוברקלוק.

אבל אם בא לך לנסות זה לא יזיק. ואם ישרף הלוח אז יש לך אחד חלופי :smile1:

פורסם
  • מחבר

אוקי אז נשאר עם האסוס ונשדרג לפנטיום D

מקסימום עליו נעשה אוברקלוק בעיקר לצורך למידה

תודה לכם! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים