עבור לתוכן

האם כדאי להתקין אובונטו כמערכת הפעלה ראשית?

Featured Replies

פורסם

האם כדאי להתקין אובונטו כמערכת הפעלה ראשית?

פורסם

אין אם זה בעיה ואתה עדיין יכול להתקין מערכות הפעלה אחרות במקביל

אם אובונטו נותן את כל מה שאתה צריך אז הוטא יכול להיות גם מערכת הפעלה יחידה - אצלי למשל Arch הוא מערכת הפעלה יחידה ולא מותקן משהוא חוץ ממנו

פורסם

הבעיה בלינוקס זה שיש מיליון הפצות. אובונטו היא אחת הפופולריות, אבל לדעתי היא לא הכי ידידותית למשתמש, אם כי גרסת המדיה סנטר שלה דווקא מצויינת.

תריץ אולי LIVE CD של מנדריבה (mandriva), הפצה מבוססת מנדרייק.

פורסם

ממ

לי יש דביאן כמערכת הפעלה ראשית ויש לי win7 עם משחקים מותקנים ב-Dual boot למקרה וממש בא לי לשחק למרות שלא ממש יש לי זמן לזה. :-\

פורסם

ממ

לי יש דביאן כמערכת הפעלה ראשית ויש לי win7 עם משחקים מותקנים ב-Dual boot למקרה וממש בא לי לשחק למרות שלא ממש יש לי זמן לזה. :-\

זה נוח לך לעבוד באופן כזה?

אני גיימרית ולכן המערכת הראשית שלי היא win7, ויש לי לינוקס על VM אבל היה הרבה יותר פשוט אם יכולתי לוותר על משחקי מחשב ולעבוד עם לינוקס באופן קבוע. זה פשוט מאוד מציק לאתחל כל פעם את המחשב עם מערכת הפעלה שונה רק בשביל לעשות הפרדה בין סביבת עבודה לסביבת משחקים.

פורסם

לי יש יותר ממחשב 1 וזה כבר נותן לי לפתוח כמה סביבות שונות ביחד

לכם יש מחשב 1 או כמה ?

פורסם

אחד אחד... לא כולנו מיליונרים.-.-

יש לך מושג כמה עולה מחשב גיימינג טוב לבד עם ציוד הקפי..:(

פורסם

המחשבים שלי הם P4 ו PD מחלקים שנזרקו, ו C2D שבו מכל המחשב קניתי רק את המעבד ו 1G זיכרון מלוח יד 2 של HWzone

מיליונר ? לא נראה לי

פורסם

אוקי, אבל המפרט של המחשב שלי לא היה כל כך זול יחסית.

הוא מיועד להריץ משחקים כבדים למדיי.

אם הייתי מסוגלת להפסיק עם המשחקים שאני מכורה אליהם, המעבר ללינוקס היה מאוד קל.

האמת שאני מתחילה לשקול את זה בלי שום קשר כי אני מבלה הרבה יותר זמן על לינוקס לאחרונה.

אבל אני לא חושבת שיש תחליף לMIRC או לTeam Speak ללינוקס.

עם איזו גרסת לינוקס אתה עובד אגב?

פורסם

עם איזו גרסת לינוקס אתה עובד אגב?

אצלי למשל Arch הוא מערכת הפעלה יחידה ולא מותקן משהוא חוץ ממנו

אני חושב שהגרסה האחרונה של אובונטו די מוצלחת. אמנם קצת כבדה, אבל אני אוהב את הכיוון שהם בחרו, ליצור מראה יחודי לשולחן העבודה, עם אפקטים בטוב טעם.

מה גם שמדובר בגרסה עם תמיכה לחמש שנים, אז כנראה שתוך זמן קצר תתקבל מערכת מאוד יציבה.

אני מנסה אותה מידי פעם על הלפטופ שלי, ומכיוון שיש לי גם מחשב נייח, יש סיכוי לא רע שעל הלפטופ תשאר רק אובונטו.

פורסם

זה מאוד אירוני, אבל בדיוק היום נפתרה לי הבעיה שדיברנו עליה אתמול.

מתברר שאני מקבלת מחשב נייד במתנה, אז הוא ישמש להתקנה של הלינוקס.^^

פורסם

אוקי זה נחמד. אבל מה = אם המחשב של המשחקים הוא זה שמריץ וינדוס, הלינוקס יכול להסתפק במחשב הרבה יותר חלש - ברמה של P4 אם שידרוג זיכרון ל 1-2G - תלוי מה השימוש שלו

פורסם

אוקי זה נחמד. אבל מה = אם המחשב של המשחקים הוא זה שמריץ וינדוס, הלינוקס יכול להסתפק במחשב הרבה יותר חלש - ברמה של P4 אם שידרוג זיכרון ל 1-2G - תלוי מה השימוש שלו

לא כל כך בטוחה שהבנתי את הכוונה שלך.

תראה, המחשב הנייח שלי חזק מאוד ובגלל זה הוא ייעודי עבור משחקים.

הלפטופ שאני עומדת לקבל הוא מפרט מאוד חלש, ולא יכול לשמש אותי היטב למשהו מעבר לעבודה שוטפת.

פורסם

כל עוד אין לך שימוש ספציפי שמצריך מערכת wondows, אובונטו מהווה אחלה תחליף. אם את עוד טוענת כי יש לך תוכנות שאת מעדיפה

את הישומים הלינוקסאים שלהם, אדרבה.

גם מדובר במערכת הפעלה חינמית כך שמדובר בפיתרון שחוסך כסף.

פורסם

Linux Mint Rulez!!

Linux Mint 13 Maya יוצאת אוטוטו

בסך הכל, כמו שאמרו מקודם, הכל תלוי בשימושים, צרכים והעדפות אישיות.

אני, למשל, אוהב את הפצת הלינוקס שלי ממש מינימאלית בלי Compiz וכל האיפקטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים