עבור לתוכן

PLEASE HELP בעיות חמורות בהתקנת דרייברים בסיסיים ל-WIN7 64.

Featured Replies

פורסם

היי לכולם.

רק לא מזמן רק התקנתי מחדש WIN7 86 ונראה שסה"כ דברים הסתדרו. אולם, הבנתי שלשימושי הזכרון המרובים שלי, כבר מזמן הייתי צריכה להתקין את ה- 64. ולכן סוף סוף עשיתי זאת.

כאמור, המערכת עבדה עד לא מזמן עם WIN7 86 אבל היא בהחלט אמורה לתמוך ב- 64.

נתוני מערכת:

מעבד: AMD Athlon II X4 635 2.9GHz Quad Core.

לוח GA-870A-UD3

זכרון 4GB

התקנתי WIN 7 64 מדיסק מקורי דנדש (אבל שנמצא אצלי זמן רב לכן אינו כולל SP1). איני יודעת אם חשוב לציין, אבל התקנתי התקנה נקיה מגרסת שדרוג. אבל גם כך עשיתי עם - WIN7 86 ולא היו אז כל בעיות.

אפשרתי לו במהלך ההתקנה להוריד את כל העדכונים מהרשת.

ברגע שסיימתי להתקין החלתי עם העדכונים. לדעתי יחד עם ה- SP1 הורדתי באזור ה- 100.

העדכון היחיד שלא הורדתי הוא העדכון הקשור לאקטיביזציה (גם לא בצעתי אותה) היות ולפני שמערכת ההפעלה תקושר למחשב הספציפי הזה (אליו כבר מקושרת באופן חוקי מערכת הפעלה WIN7 86 ) רציתי לוודא שהכל פועל כשורה.

אז ניסיתי להתקין דרייברים שהכנתי מראש. בתחילה ניסיתי את הדרייברים מלוח האם (הקפדתי להוריד את גרסת ה- WIN7 64). יש לציין שבעבר הורדתי דרייברים של 32 משם למערכת זו (ולמערכות אחרות מעמודים אחרים באתר של ג'גבייט) ומעולם לא נתקלתי בבעיה כלשהי.

לכל דרייבר שניסיתי להתקין משם קבלתי הודעת שגיאה.

אז ניסיתי להתקין כמה דרייברים ממקומות אחרים.

דרייברים לציפ של לוח האם מ-AMD (דווקא הלך אבל מעניין שבעוד שלפי מה שכתוב שם הוא מכיל דרייבר ל- USB30. לפי ההתקנה שלי הוא הכיל דרייבר ל-USB1) דרייבר לכרטיס LAN (גם הלך) אבל דרייברים לכרטיס הקול עשו בעיות וגם את הקטליסט לא הצלחתי להתקין.

נסיתי למצא פתרון במקומות שונים אבל לשווא. בשלב מסויים לא ממש ידעתי מה עוד ניתן לעשות והתקנתי הכל מחדש. :s05:

שוב, כמעט כל העדכונים לא כולל את עדכון האקטיבציה. התקנתי אווסט 7, וניסיתי להתקין את הדרייברים, בעיקר את אלו שלא הצלחתי קודם. התוצאה היתה זהה.

מצורפות תמונות מסך של כמה מהודעות השגיאה שקיבלתי (בסיבוב השני).

אני ממש לא יודעת מה לעשוות מכאן :s07:

אולי ניתן למצא דרייברים אחרים שכן יעבדו אבל יש לי הרגשה שמדובר על משהו מעט יותר בסיסי וחמור ולדעתי הדרך הנכונה היא לתקן אותו ולא למצא כל מיני דברים שאיכשהו יסתדרו איתו ואז סביר להניח גם להתקל בבעיות בהמשך.

מקווה מאוד שמומחי הפורום יעזרו לי.

תודה ושבת שלום.

פורסם

ניסיתי להוריד את הדרייברים שוב ואז לנסות להתקין?

פורסם

איזה event נרשם במערכת כשזה קורה?

כמו שרובי ציין, יכול מאוד להיות שיש בעיית checksum להתקנות שהורדת (למרות שזה כבר היה מוםיע בצורה יותר גלוייה).

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות מולטיקור ורובי

1. נסיתי להוריד את הדרייברים שוב. ושוב ושוב. לדעתי לפחות 3 פעמים - אין שינוי

2. המליצו לי לנסות להתקין את הדרייבירם על מערכת נקיה ללא עדכונים - לא הלך

3. המליצו לי להריץ אץ הדרייברים כמנהל - לא הלך

4. המליצו לי לחפש שיטות לתיקון ה- windows installer. חיפשתי. ה- 2 שמצאתי לא תקנו דבר.

5. המליצו לי להתקין Microsoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable Package (x64) התקנתי. ללא שינוי.

6. המליצו לי לי להתקין התקנה נקיה מדיסק הכולל בתוכו כבר את ה-SP1 וזאת לאחר פירמוט של המחיצה בעת ההתקנה.

השגתי את הדיסק

המערכת החלה בהתקנה.

תוך כדי התקנה על המערכת לאחתל עצמה מספר פעמים. להכבות לא היתה בעיה, גם לא להדלק.

הבעיה החלה בטעינת מערכת ההפעלה

היא טענה וטענה וטענה..

הדרך היחידה להפסיק את זה היה לעשות RESET. בהתחלה לעבור לסדר ההתקנה ולסמן את האופטי. אולם כאשר הגיע לאופטי הייתי צריכה להקיש על מקש, לשמחתי לא הספקתי והוא כבר הצליח למצא את הנתיב האבוד בקשיח ולהמשיך לטעון. בפעם הבאה שזה קרה (כאמור מטעין מספר פעמים) ברגע שלא יכל להדיע בעצמו כבר ידעתי כיתב לפעול, שוב ריסט, שוב אופטי, ושוב ממשיך להטעין. כך עד שהמערכת הותקנה כולה.

חשוב לציין שעניין זה לא הופיע קודם כאשר התקנתי התקנה נקיה אבל ללא פירמוט הדיסק קודם לכןן.

יתרה מזאת בהתקנות קודמות למרות שמחקתי נראה שנשארו רכיבים נוספים על המערכת היות ובסוף נותר פחות שטח דיסק.

מכל מקום בדקתי והבעיה הזו חוזרת. כעת כל פעם שאני רוצה להפעיל את המערכת, לא מספיק סתם לפעיל, יש להיות שם ולדאוג שתעבור דרך האופטי. סביר להניח שאוכל לפתור זאת ע"י כך שאגדיר באופן קבוע בביום שראשית ילך לאופטי, אבל עדיין זה נשמע לי מוזר.

באשר לבעיה עם הדרייברים - עדיין לא נפתרה.

ניסיתי להתקין דרייברים על המערכת כשעליה רק ההתקנה החדשה הכוללת את ה- SP1. לא הלך.

לאחר מכן חשבתי אולי לנסות על המערכת הקיימת להתקין שדרוג. נאמר שעלול לקחת כמה שעות, לקח פחות אבל גם יותר מהתקנה רגילה. אין שינוי.

רעיונות נוספים שהוצעו לי

1. להתקין בנוסף על המערכת את .NET 4 ( בדקתי שכמו בהתקנה הקודמת, גם בנכחית יש את .NET3.51)

2. בנוסף ל-Visual c++ 2008 redistributable *86 שכבר מותקן על המערכת (מעריכה שהגיע עם ההתקנה החדשה איני זוכרת שראיתו אותו ברשימת התוכנות -המאוד קצרה - בפעם הקודמת), להתקין את visual c++ 2008 sp1 ו 2010. שבגדול בהתחשב בכל שבאחת הודעות השגיעה הופיע Visual c++ (תמונה) ייתכן וזה יכול להיות הגיוני.

בקיצור, בינתים עושה רושם שאני עושה צעד קדימה, שניים אחורה.

עוד רעיונות? אולי גם מהיכן צצה לי פתאום הבעיה החדשה של ההטענה...

פורסם

אני הייתי מתחיל לבדוק רכיבים.(זכרון HD וכו')

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים