עבור לתוכן

שגיאה 0xC0000185 עם migrate os to ssd :\

Featured Replies

פורסם

לכל הרוחות :(

עד שקיבלתי את ה- SSD היום, אני מתקין במארז והכל...חיברתי ל SATA 3 שרץ מהאינטל כמובן.

מנסה migrate to os...

זה בהתחלה עובד...ואז מגיע לחלק שהוא מפעיל מחדש את המחשב, שם הוא עובד עוד קצת ואז רושם "COPY SUCCEEDED" וכמה שניות אח"כ זורק שגיאה "Some error occured 0xC0000185"

האמת ששכחתי לעשות עדכון קושחה אבל גם אחרי שעשיתי קרה אותו דבר (גם נראה הגיוני שאין קשר בין הדברים).

חיפשתי על זה בגוגל... נותן דברים מאד כללים... כמו "בעיה בתקשורת עם הכונן"...לא ברור :\

אגב, ניסיתי אחרי זה סתם לעשות לו partition פשוט באקרוניס וזה זרק כל מיני שגיאות.

ניסיתי שוב לעשות partition ופתאום עבד אבל עדיין לא ניסיתי את migrate os to ssd שוב. התחלה גרועה. :(>:(

עריכה: ניסיתי לעשות MIGRATE שוב, זרק אותה שגיאה. נראה לי שנפלתי על כונן דפוק.

פורסם

אתה נותן יותר מדי אמון בתוכנות מהסוג הזה.

לי יש מעט מאוד אמון בהן, מנסיון מצטבר.

כל כמה שנים אתה בטוח שכבר פתרו את כל הבעיות והכל מעודכן ותואם ומאובטח ועובד מושלם.

ואז אתה מנסה לעשות פעולה על כונן שהנתונים עליו קצת שונים אולי, ואתה נתקל בבעיה.

הסיפור הזה נמשך מאז המצאת הכלי החכם לניהול מחיצות.

לדעתי עדיף להתקין וינדוס נקי מDVD, בלי לפרמט קודם, בלי PARTITIONING.

תן לוינ7 ליצור את הכל בהתקנה.

לי זה עבד יופי.

פורסם
  • מחבר

שאני חושב על זה לא בא לי להתקין עכשיו הכל מחדש..

מצד שני על SSD ולא על מכני, בטח ייקח חצי מהזמן להתקין חזרה את כל התוכנות. :iamstupid:

פורסם

גם לי לא ממש התחשק להתקין הכל מחדש.

במיוחד כי הכל כל כך מקוסטם אצלי.

אבל אפשר להתקין ואז לדרוס עם המידע של הקודם בכל עניין שתחפוץ.

מעתיק תיקיה ישנה על תיקיה חדשה(באופן סלקטיבי ומינימליסטי כדי לשמור על נקיון) תוך רגע הכל חוזר בדיוק כמו שהיה.

כולל הFF על כל תוכנו.

ככה שברגע שהוינדוס עולה וחיברת אינטרנט (במקרה שלי זה מיידי ללא הגדרות) אתה מהר מאוד מרגיש בבית במערכת הפעלה.

מה שכן אצלי לקח המון זמן להתקין וינדוס.

כל מיני התקנים שגרמו לו לתקיעות ארוכות.

בדיעבד יכלתי פשוט לנתק את כל מה שלא צריך עד שהוינדוס עולה ואז לחבר ולהתקין להם דריוור.

אבל כבר התחלתי להתקין אז זרמתי עם הכל.

רק אחרי כל העדכונים(שזה המון אם יש לך את הדיסק מ2009) והדריוורים המערכת התחילה לזרום לגמרי חלק.

פורסם
  • מחבר

זהו, שלפי MSDN ה ISO האחרון יצא ב2011 וזה מה שיש לי. זה אומר שיהיו המון עדכונים ! :'(

נב, אין לי DVD במחשב, זהו תן עידן. ;D

יש למיקרוסופט כלי קטן שמכין לך התקנה של וינדוז מדוק USB. אתה רק צריך ISO תקין כמו של MSDN.

פורסם
  • מחבר

בסוף התקנתי מחדש, עשיתי קצת בנצ'ים עובד מדהים !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים