עבור לתוכן

בקשה למפרט מחשב לעיבוד יחסית אינטנסיבי

Featured Replies

פורסם

היי, אני מחפש מחשב שיהיה ה-workstation שלי. רוב מה שאני עושה זה לראות סרטי HD ולתכנת

אני הולך להתקין עליו לינוקס בתור מערכת עיקרית, אז אני צריך חומרה נתמכת.אני מחפש מחשב עם מעבד יחסית חזק, אבל הוא לא צריך להיות מטורף...ציוד היקפי כבר יש לי.

1. מה התקציב המקסימאלי? - 6K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא, אבל אפשר :)

2. מה שימושי המחשב - עיבוד מידע. ז"א בעיקר מעבד חזק וכמות מכובדת של RAM מהיר (16G?)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

בגדול פיתוח תוכנות שמצריכות הרבה CPU זו הדרישה העיקרית. אין בעיה עם יותר מליבה אחת.

3. האם יש צורך בציוד הקפי? - לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא. אבל עדיף שהמעבד יהיה של Intel (מקבל הנחה כנראה, אבל ה-6K זה למחיר מלא)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? - 4

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - אולי בעתיד. קל - בינוני.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? - מעדיף הרכבת מחשב בחנות אבל זה לא קריטי. את המעבד אני כנראה אביא בעצמי (אז צריך שזה לא יפריע להם)

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? - עדיף חנות בתל אביב

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? - הייתי מעדיף אפשרות לשני כרטיסי מסך גרפיים, אבל לא אם אפשרות ההרחבה תעלה יותר מ-50-100 שקל (בכל מקרה כרגע לא מעוניין לקנות כרטיס גרפי)

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - לא מעבר לסעיף הקודם

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים