עבור לתוכן

סקר- מפעילות סלולריות חדשות

באיזה חברה סלולרית אתם נמצאים והאם אתם מתכוונים לעבור ? 379 הצבעות

1. 1. באיזה חברה סלולרית אתם נמצאים והאם אתם מתכוונים לעבור ?

• סלקום , אורנג ופלאפון ומתכנן להישאר
    • סלקום אורנג' פלאפון אך מתכנן לעבור בקרוב
    • הוט מובייל
    • גולן טלקום
    • מפעילה וירטואלית אחרת

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

עוד מישהו עבר לגולן וחווה בעיות ?

אני שבועים בגולן עם קו אחד (לא ניוד). מדי פעם בשיחות הביתה (ל-072) אז אני לא שומע את הצד השני (זה שבבית) למרות שהוא שומע אותי היטב. מוזר.

• תגובות 118
  • צפיות 25k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האם אתה מקבל/מוציא שיחות מכל הרשתות?

מוציא שיחות לכל הרשתות, אבל לא מקבל מבזק ולפעמים מסלקום.

מרגיז...

פורסם

הפעלתי את הסים בגולן אתמול בערך בחצות

חוץ מהודעה שאמרה לי שהקו הופעל, לא קרה שום דבר.

לא קיבלתי קו זמני, והניוד עדיין לא התחיל.

פורסם
  • מחבר

העברתי את אמא שלי לגולם טלקום , הלך 3 שעות בערך (פשוט לא הייתי ליד הטלפון , אולי זה כבר הסתדר לפני) בכל מקרה תהליך קל ונוח דרך המחשב .

עכשיו אני רוצה להעביר את אח שלי

פורסם
  • מחבר

הפעלתי את הסים בגולן אתמול בערך בחצות

חוץ מהודעה שאמרה לי שהקו הופעל, לא קרה שום דבר.

לא קיבלתי קו זמני, והניוד עדיין לא התחיל.

תנסה להפעיל את הפלאפון מחדש

פורסם

עשיתי אקטיביזציה לסים של גולן ביום שני בערב, קיבלתי הודעה שהניוד נקבע ל 5/6/12 בשעה 22:44 (עד כמה שזכור לי)

הקו הקודם שלי עבד עד יום למחרת בערב וקצת לפני שהניוד הסתיים. לא יודע בדיוק כמה זמן, הייתי באיזור עם קליטה בעייתית (מילואים)

בנתיים עושה רושם שהכל תקין

מישהו יודע אם ניתן לראות סטטוס חשבון נוכחי ?

פורסם

היום פניתי למשרד התקשורת בנושא הניוד לגולן

כבר יותר משבוע מאז הניוד לגולן, עדיין אין אפשרות להוציא שיחות וSMS לרשת אורנג'

הם לא עונים למיילים ולא עונים במוקד

בהזדמנות הראשונה אני מנייד לרשת אחרת

בנוסף אני אנסה לבטל את החיוב החודשי שהם כמובן כבר גבו

חבל...

פורסם

מדהים :o :o :o :o :o :o :o

גולן טלקום ענו לי בטלפון

מרוב התרגשות לא הצלחתי לדבר :P

נקווה שיסודר בקרוב

פורסם

בדיוק כשאיימתי עם חברת האשראי... אווייי, הקארמות...

פורסם

למי שמעוניין, כך עבר הניוד שלי:

הזמנתי את הסים באתר. יש התחייבות ל 7 ימי עסקים עד שהסים מגיע, והוא הגיע לאחר 2 ימי עסקים. SO FAR SO GOOD...

לאחר הפעלת הסים באתר נאמר לי שהניוד של הקו שלי מסלקום יושלם בעוד 3 שעות. לאחר 3 שעות בדיוק קיבלתי לג'ימייל מייל שהניוד הושלם בהצלחה, וכמה דק' לאחר מכן הקליטה בסים של סלקום נעלמה.

בעיות שהיו לי לאחר הניוד:

1. החלפתי את הסים לחדש של גולן טלקום, אבל ה SGS שלי לא הסכים להינעל על רשת סלולארית. ניסיתי לחפש רשת ידנית וכל מה שמצאתי זה:

IL CELLCOM, IL ORANGE, 4759, 5836 וכו' (בלי גולן טלקום). כמובן שניסיתי לרפרש את הרשימה מספר פעמים במשך היום אבל הרשת של גולן פשוט לא הופיעה.

אחרי בערך 4 שעות בלי קליטה בנייד, עשרות שיחות ללא מענה למוקד שלהם ושליחת מייל לתמיכה הטכנית שלהם (שהחזירו לי מייל לאחר מספר דק' שנפתחה לי קריאת שירות) החלטתי לנסות את כל הרשתות שהופיעו ברשימה. לחצתי על הרשת של סלקום, על הרשת של אורנג', על הרשתות המוזרות האלה עם המספרים וכו'.

לבסוף כשראיתי שכלום לא עוזר לחצתי על AUTOMATIC והופל'ה, לגלקסי יש קליטה מלאה. :)

2. הבעיה הבאה בתור היתה גישה לאינטרנט (צריך להגדיר APN ידנית). אחרי מספר שעות ללא אינטרנט, ושוב עשרות שיחות ללא מענה למוקד שלהם הצלחתי סופסוף לתפוס אותם בטלפון. התומכת החמודה שענתה לי הפנתה אותי לאתר ואמרה לי שההגדרות של ה APN קיימות שם. היא גם אמרה שתחזור אלי בהמשך היום לראות שהכל עובד תקין (מה שלא קרה אבל בקטנה כי עכשיו הכל באמת עובד תקין ^^ ).

מאז הניוד לקח לי 6 שעות בערך, אולי קצת יותר, לסדר את 2 התקלות ומאז הכל עובד בסדר.

***טיפ קטן למי שמגדיר APN ידנית ויש לו מערכת הפעלה אנדרואיד בגרסת ICS: ב APN TYPE לפי האתר של גולם טלקום צריך לרשום INTERNET. לי זה לא עבד, ורק לאחר שרשמתי בשדה הזה DEFAULT האינרטנט החל לעבוד לי.

לסיכום סה"כ אני מרוצה. אני לא שופט את החברה על טיב השירות. לא ממש משנה לי שהנציגה לא חזרה אלי, אני מבין שיש שם לחץ. גם עדיין לא חזרו אלי לגבי הקריאה שפתחתי. מה גם שיש לי סלולארי מהעבודה אז גם בשעות שלא היתה לי קליטה בסים מגולן טלקום עדיין הייתי זמין. אני הייתי ה "שפן ניסיונות" של המשפחה שלי, ועכשיו שהכל בסדר אנחנו ננייד בימים הקרובים 4-5 מספרים נוספים.

הקליטה ואיכות השיחה טובה (כמו בסלקום).

מהירות אינטרנט מקסימאלית: 5M הורדה ו 2M העלאה.

מהירות אינטרנט ממוצעת: 3M הורדה ו 1M העלאה.

הבדיקות האלה בוצעו בעבודה באזור המרכז. בבית באזור השרון משום מה אני מגרד ה 1M הורדה מלמטה למרות שיש לי קליטה כמעט מלאה (4 בארים מ 5). נקווה שזה יסתדר מתישהו...

בהצלחה במעבר לכל מי שנמאס לו להיות פראייר!! :xyxthumbs:

פורסם

השבוע לאחר שהגיע אלי הסים השני מגולן, שלחתי להם הודעה בפייסבוק לגבי ה"בעיות" שחלק רשמו- והאם עלי להפעיל את הקוים או לחכות?

[שני הסימים הם לניוד קוים מאורנג' ומסלקום]

אמרו תפעיל ואם יהיו בעיות נטפל.

הפעלתי ותוך מספר שעות, אולי 6 או 8, הקוים עבדו כמו שצריך.

בשעה ראשונה או שתיים של הניוד לא יכולתי לקבל שיחות מכולם- אך כאמור זה הסתדר מעצמו תוך שעה-שעתיים.

למיטב ידיעתי הסמסים שלי מגיעים ליעדם [בעיקר אורנג' וסלקום , לא מכיר אנשים בפלאפון :P ] והמכשיר גם גולש.

לא מבצע בדיקת מהירות כי גם ככה הגדרתי ת'נוקיה לעבוד על GSM בלבד.

דבר נוסף- לאחר הניוד קיבלתי 2 סמסים מגולן שאמר לי לשמור אותו- ושמירה זו בעצם הפנימה הגדרות למכשיר או משהו כזה...

מ.מ.ס אחד שניסיתי לשלוח לקו של רמי-לוי לא הצליח להשלח- לא יודע מה מקור הבעיה.

חוץ מזה הכל טוב נראה לי :xyxthumbs:

שבוע טוב ובשורות טובות =)

פורסם

ההודעות שנשלחו אליך אלו הודעות הגדרות ל APN של האינטנרט וה MMS.

תיכנס להודעה עם ה APN בשם MMS ותתקין אותה.

פורסם

ההודעות שנשלחו אליך אלו הודעות הגדרות ל APN של האינטנרט וה MMS.

תיכנס להודעה עם ה APN בשם MMS ותתקין אותה.

עשיתי מה שההוראות אמרו [מצורפות תמונות של ההודעות] וכשניסיתי הגלישה עבדה כראוי.

יומיים לאחר מכן, סתם מתוך ניסוי ותהייה גם הגדרתי ידנית את רשת גולן במכשיר שלי, מבחינת גלישה באינטרנט [על פי הוראות שרשמו באתר של גולן].

וגם ע"י בחירה ברשת זו שהגדרתי ידנית הצלחתי לגלוש [אם כי נדמה היה לי שפתאום הדף שגלשתי בו טוען יותר מידע- יותר KB של מידע... זה הגיוני בכלל, או דמיון...]

בכל אופן, את המ.מ.ס הבודדד שניסיתי לשלוח שוב ושוב למכשיר אצל רמי לוי- לא הצלחתי, צריך לנסות לשלוח למכשירי אורנג' וסלקום ולראות אם יעבוד לי או לא...

הנה התמונות, בטח חלקכם כבר מכירים.

פורסם

כנראה בעיית ילדות בגולן. גם לי היתה בעיית MMSים בהוט עד שיום אחד זה הסתדר וכל הMMSים ששלחתי קודם הגיעו במכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים