פורסם 2012 במאי 2913 שנים בצעתי הזמנה בפועל לסים אצל גולן באתר, בראשון שעבר.היום קיבלתי אותו בדואר.עכשיו מחכה שיפתרו את בעיות הניוד כדי לאקטב אותו...
פורסם 2012 במאי 2913 שנים הזמנים האלו הם מרגע הזמנת הסים או מרגע שהסטטוס השתנה ל "נשלח בדואר"?אצלי זה מרגע הזמנת ה-SIM.
פורסם 2012 במאי 3013 שנים אני כבר יותר משעה על הקו עם מוקד הניודים של הוט. פשוט לא עונים... ??? ??? ???
פורסם 2012 במאי 3013 שנים זה לוקח זמן, הייתי איתם חצי שעה לפני שענו. כאשר הגעתי למוקד מכירה היו 62!!! מספרים לפניי
פורסם 2012 במאי 3013 שנים בצעתי הזמנה בפועל לסים אצל גולן באתר, בראשון שעבר.היום קיבלתי אותו בדואר.עכשיו מחכה שיפתרו את בעיות הניוד כדי לאקטב אותו...אילו בעיות ?
פורסם 2012 במאי 3013 שנים אני ניידתי היום מספר מפלאפון לגולןיש שיחות נכנסות, יש אינטרנט אבל אין שיחות יוצאותוהמענה שלהם אומר שיש עומס ומנתק את השיחה...עריכה:אפשר להוציא שיחות לסלקום ולפלאפון, אי אפשר לאורנג'אפשר לקבל שיחות מאורנג', את השאר לא בדקתי
פורסם 2012 במאי 3013 שנים טוב, זאת ממש בדיחה"המוקד" של גולן אומר שיש עומס - להתקשר מאוחר יותר ומנתק את השיחה אחרי 2 דקותניסיתי מספר פעמיםעכשיו הוא אומר ששעות הפעילות הן עד 21:30...בינתיים המספר נוייד, מתקבלות שיחות (לא ברור אם מכל הרשתות)ויוצאות שיחות לחלק (בינתיים רק אורנג' בוודאות לא עובד)
פורסם 2012 במאי 3013 שנים נמצא בגולן אחרי ניוד מפלאפון.מוציא שיחות לכולם, כנראה מקבל שיחות מכולם אבל לא מקבל SMS מאורנג'.
פורסם 2012 במאי 3113 שנים אתמול ביצעתי אקטיבציה לSIM של גולן טלקום, בשעה 5 וחצי בערב.קיבלתי מייל שבשעה 8 ורבע הניוד יתחיל. ב8 וחצי התנתקתי מפלאפון ולקראת 9 וחצי הקו בגולן טלקום נוייד במלואו.אומרים שלפלאפון יש כיסוי יותר טוב? הקליטה שלי השתפרה פלאים.4 מגה ביט הורדה בspeed test וupload של 1 מגה ביט. אין מבסוט ממני!!
פורסם 2012 במאי 3113 שנים הניוד תלוי בגורם אנושי או שאם אני עושה אקטיביזציה לסים ביום שבת זה גם יתפוס ?
פורסם 2012 במאי 3113 שנים אתמול ביצעתי אקטיבציה לSIM של גולן טלקום, בשעה 5 וחצי בערב.קיבלתי מייל שבשעה 8 ורבע הניוד יתחיל. ב8 וחצי התנתקתי מפלאפון ולקראת 9 וחצי הקו בגולן טלקום נוייד במלואו.אומרים שלפלאפון יש כיסוי יותר טוב? הקליטה שלי השתפרה פלאים.4 מגה ביט הורדה בspeed test וupload של 1 מגה ביט. אין מבסוט ממני!!האם אתה מקבל/מוציא שיחות מכל הרשתות?
פורסם 2012 במאי 3113 שנים הניוד תלוי בגורם אנושי או שאם אני עושה אקטיביזציה לסים ביום שבת זה גם יתפוס ?כעיקרון זה אוטומטי לגמרי אבל יש שעות פעילות של המערכת, נדמה לי 8 בבוקר עד 23:00 בלילה או משהו כזה, וזה לא עובד בשבתות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.