פורסם 2012 במאי 2413 שנים כלומר אשלם קנס גם על המכשיר למרות שאשלם מחיר מלא בעדו והוא לא קשור בכלל לניוד? רק בגלל שעשיתי את הטעות וקניתי מכשיר מחברת הסלולר?לא הבנת אותי.מה הסכום שמופיע בשורה התחתונה של החשבונית, והסכום שיורד לך מהויזה?
פורסם 2012 במאי 2413 שנים אם יש לך חיוב זיכוי, למה שיכלול את מחיר המכשיר? אתה קצת מבלבל אותי פה....בכל מקרה, קח את השורה האחרונה מהחשבונית שלך, זו שרשום בה סה"כ, אחרי המע"מ וכל ההטבות וכל החירטוטים, זה הסכום ממנו אתה לוקח 8%
פורסם 2012 במאי 2413 שנים רציתי לשאול, כמו שאחרים שאלו. מה טיב הרשתות החדשות? האם יש קליטה,נפילות,גלישה נקייה,עומס כלשהו?
פורסם 2012 במאי 2513 שנים אם יש לך חיוב זיכוי, למה שיכלול את מחיר המכשיר? אתה קצת מבלבל אותי פה....בכל מקרה, קח את השורה האחרונה מהחשבונית שלך, זו שרשום בה סה"כ, אחרי המע"מ וכל ההטבות וכל החירטוטים, זה הסכום ממנו אתה לוקח 8%מישהו אמר שיש לי חיוב זיכוי? יוצא שאני משלם פעמים על המכשיר - סכום מלא + קנס.
פורסם 2012 במאי 2513 שנים אתה תשלם קנס יציאה רק על השירותים של הסלולר, לא על המכשיר (הוא אפילו בחשבונית אחרת בתוך בחשבון שלך אם אני לא טועה)את המכשיר אתה תמשיך לשלם עד שיגמרו התשלומים
פורסם 2012 במאי 2513 שנים אז הוא טעהבכל מקרה, מדובר על גרושים (הכל יחסי, כן?)נגיד שהחשבון שלך הוא 200 שמורכב מ100 על הN86 ו100 על השיחותבמקרה הגרוע, יש לך עוד חצי שנה ב200 ש"ח לחודש (כולל המכשיר)זה אומר לשלם 8%*200*6 שזה 96 ש"חבמקום 100*8%*6 שזה 48 ש"ח
פורסם 2012 במאי 2513 שנים הוא הגיע לסכום הזוי כלשהו. אני מברר זאת מול משרד התקשורת. קבלתי אגב תגובה מאוד זריזה מהם.
פורסם 2012 במאי 2513 שנים כפי שמופרסם באיזה שהיא קבוצה באינטרנט שקיבלתי:"טיפ צרכנות חשוב בעקבות "האביב הסלולרי"-כיצד להימנע מתשלום קנס במידה ואתם בתוכניות עם התחייבות בחברות הותיקות:ראשית מדובר רק על תוכניות תעריפים. על המכשיר אתם צריכים להמשיך לשלם בכל מקרה(אם אתם מתניידים אפשר להמשיך ולשלם ב36 תשלומים ו/או מס' החודשים שנשארו לכם לשלם על המכשיר).אנשים שחתמו על תוכניות לפני 1.11, ואז כשהם מתכוונים להתניידלחברה חדשה, החברה הותיקה טוענת שיש התחייבות ולפי תקנות משרד התקשורת כדי לעבור יש צורך לשלם את הקנס. מה שעושים זה דבר מאוד פשוט. מתקשרים לנציגים של החברות הותיקות ומבקשים תוכנית חדשה(למשל התוכניות ללא הגבלה של החברות החדשות. עוברים לתוכנית אחרת לא משנה איזה תוכנית.מהרגע שעברתם לתוכנית חדשה אין לכם התחייבות יותר(מאחר שמה- 1.11.11 התבטלו קנסות היציאה באופן סופי בתחום התקשורת כולל בתחום הסלולר,טלוויזיה,אינטרנט וכו')מהרגע הזה אתם יכולים להתנייד לחברות החדשות מבלי לשלם שקל קנס. לכן לבקש תוכנית חדשה ואחרי שהצטרפתם לתוכנית חדשה ניתן "להתגבר" על המכשול ולהתנייד לחברות החדשות מבלי לשלם קנס."האם אתם יכולים לאמת את המידע?
פורסם 2012 במאי 2513 שנים זה רלוונטי דווקא רק למי שעסקי, שכן רק לו יש התחייבות על התכנית.וכבר כתבתי פה מזמן שאפשר לעשות את זה על מנת לוותר על ההתחייבות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.