פורסם 2012 במאי 2013 שנים אני אצל סלקום, בחבילה דרך העבודה (בשילוב מכשיר) ולכן לא אעבור.אבל במידה ולא הייתי כבול הייתי עובר להוט (לחבילה של ה-10 אגורות, כי אני לא מדבר ונמצא בדרך במקומות עם wifi).
פורסם 2012 במאי 2113 שנים מחבר זה רק מוכיח שהישראלים לא פרייארים בכלל , פשוט עד היום לא הייתה שום אלטרנטיבה .
פורסם 2012 במאי 2113 שנים WTFאצלי זה נחות בהרבהDL 839 KPBSUPLOAD 920KBPS223MSניסיון שניDL 1820 KBPSUP 1136 KBPSMS 58
פורסם 2012 במאי 2113 שנים תלוי איזה מכשיר ואיך הקליטה באזור. הבדיקה נערכה אצלי במכשיר galaxy s במרכז העיר על רשת הוט (לא נדידה לרשת פלאפון). ניסיתי לעשות את הבדיקה כמה שיותר נטרלית. בשני המקרים הקליטה היא 95%-97% (לטובת אורנג' מהבחינה הזאת). כשהמכשיר עובר לנדידה לרשת פלאפון בגלל חוסר כיסוי של הוט- המהירות יורדת ל2-4 מ"ב/שניה.
פורסם 2012 במאי 2113 שנים תלוי איזה מכשיר ואיך הקליטה באזור. הבדיקה נערכה אצלי במכשיר galaxy s במרכז העיר על רשת הוט (לא נדידה לרשת פלאפון). ניסיתי לעשות את הבדיקה כמה שיותר נטרלית. בשני המקרים הקליטה היא 95%-97% (לטובת אורנג' מהבחינה הזאת). כשהמכשיר עובר לנדידה לרשת פלאפון בגלל חוסר כיסוי של הוט- המהירות יורדת ל2-4 מ"ב/שניה.SGS2, באזור מרכז חולוןאיך אני מזהה שנעשה נדידה לפלאפון או שלא?בנוגע לקליטה, הבנתי שצג הקליטה לא משקף את הקליטה האמיתית.שהיתי באורנג' הפס של הקליטה כל הזמן היה זז., גם עכשיו זה ככה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.