פורסם 2012 במאי 2013 שנים עוד כמה ימים מסיימת תוכנית באורנג'.אלך לפתוח מכשיר ולברר מה קורה הלאה.בכל מקרה כנראה אשב על הגדר זמן מה לראות את ההתפחויות, אבל כעקרון ולו רק בגלל העקרון ממש מדגדג לי לעזוב אותם.גם באורנג' ומתכוון לשבת קצת על הגדר עם 3 קווים.בינתיים הולך לדרוש את תוכנית clear max לשני הקווים שהם משתמשים קלים. ממליץ גם לך במידה ומתאים.
פורסם 2012 במאי 2013 שנים מכשירים שנרכשי לפני ה 1.1.2011 נעולים לחברה הסלולרית שלך.גש למרכז שירות, הם יפתחו בחינם.לא חבל להיסחב עד המרכז שירות ?אפשר לעשות את זה טלפונית
פורסם 2012 במאי 2013 שנים יש מכשירים שפותחים מרחוק (כמו אייפון)יש מכשירים שנותנים לך קוד פתיחה (כמו נוקיה)ויש מכשירים שצריך להגיע למרכז שירות
פורסם 2012 במאי 2013 שנים מתקשר למרכז שירות טכניאומר להם שאתה מעוניין לפתוח את הסים שלך לסים זרהם נבהליםמעבירים אותך לשימורבשימור אתה מסביר להם שאתה מעוניין לפתוח את המכשיר לסים זרהם נבהלים אבל מנסים לשכנע אותך לא לעזובאתה מתעקשהם מעבירים אותך חזרה לשירות הטכנישם אתה מספר להם איזה טלפון יש לך ומה ה IMEI שלו אתה דוחף את הסים החדש ומקליד את קוד הנעילה שהם נותנים לךטןטןטןטןטןטןטןטןטןטןטטםטםטםטםיש לנו פיצוחזה מש שקורה באופן נורמליאם יש לך מכשיר שצריך לפתוח אותו לסים זר עם מסור- לך למרכז שירות
פורסם 2012 במאי 2013 שנים אני לא בר סמכא בנושאלפי חיפוש באינטרנטים נראה שכןהכי פשוט להרים טלפון (לסלקום?) ולשאול
פורסם 2012 במאי 2013 שנים N86 אפשר לפתוח עם קוד ואפשר תוכנתית (כמו שעושים בכל דוכן פלאפונים תמורת 50 ש"ח)
פורסם 2012 במאי 2013 שנים מתקשר למרכז שירות טכניאומר להם שאתה מעוניין לפתוח את הסים שלך לסים זרהם נבהליםמעבירים אותך לשימורבשימור אתה מסביר להם שאתה מעוניין לפתוח את המכשיר לסים זרהם נבהלים אבל מנסים לשכנע אותך לא לעזובאתה מתעקשהם מעבירים אותך חזרה לשירות הטכנישם אתה מספר להם איזה טלפון יש לך ומה ה IMEI שלו אתה דוחף את הסים החדש ומקליד את קוד הנעילה שהם נותנים לךטןטןטןטןטןטןטןטןטןטןטטםטםטםטםיש לנו פיצוחזה מש שקורה באופן נורמליאם יש לך מכשיר שצריך לפתוח אותו לסים זר עם מסור- לך למרכז שירותמנסיוני אם תתקשר ותגיד שאתה צריך לפתוח לסים זר כי אתה טס לחו"ל עם המכשיר לא יעבירו אותך לשימור.
פורסם 2012 במאי 2013 שנים עשיתי את הטעות והתקשרתי וביקשתי שיפתחו לי. התגובה היתה שאני חייב להגיע למרכז שירות. אחר כך חבר אמר לי שהוא אמר שהוא טס לחול ופחו לו. השאלה האם "סימנו" אותי אצלם או שאני יכול להתקשר מחר ולומר שאני טס לחו"ל?
פורסם 2012 במאי 2013 שנים הוא עם אותו מכשיר?אם כן, במידה ו"סומנת" פשוט תתעמת איתםאפילו תגיד להם שלXXX פתחתם בטלפוןבסוף תיפול על מישהו נורמלי שיבצע את זה
פורסם 2012 במאי 2013 שנים עשיתי את הטעות והתקשרתי וביקשתי שיפתחו לי. התגובה היתה שאני חייב להגיע למרכז שירות. אחר כך חבר אמר לי שהוא אמר שהוא טס לחול ופחו לו. השאלה האם "סימנו" אותי אצלם או שאני יכול להתקשר מחר ולומר שאני טס לחו"ל?סביר להניח שיש תיעוד. אך תמיד אם תנסה שוב אתה יכול ליפול על מישהו נחמד או שלא בודק תיעודים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.