עבור לתוכן

צריך רעיון מקורי ופרקטי ליצירת בידוד אקוסטי בין שני חדרים עם קיר גבס ביניהם

Featured Replies

פורסם

ערב טוב

בשעה טובה חודש הבא אני עובד דירה ביחד עם שותף/ חבר - הבעיה היא שבין שני חדרי השינה ישנו קיר גבס שמבודד. חשבתי על הדבקת ספוג ביצים אקוסטי על הקיר המפריד .

אשמח לשמוע על רעיונות שאפשר ליישם ככה שהוא לא ישמע אותי ואני לא ישמע אותו, כמובן שכל בניה שהיא או שיפוץ לא באים בחשבון היות וזו דירה מושכרת .

תודה

פורסם

ספוג ביצים??? מה זה? מוצר חדש בשוק?

הדבר היחיד שעולה לי לראש זה שטיח על הקיר כמו אצל בוכרים וגרוזינים...

בגלל שזו דירה שכורה ואינך מעוניין להוציא סכום כסף לשיפוץ, אין מה לעשות.

פאנלים אקוסטיים יעלו לך יותר יקר מלפתוח את הגבס, להכניס בידוד, ולסגור עם גבס כפול + קונסטרוקציה חדשה.

פורסם

דווקא נשמע רעיון טוב להדביק את הספוג (יש ספוגים כאלה ממש מקצועיים) ואז לסגור עם גבס.

פורסם

דפדף קצת אולי תראה משהו שיתאים לך

http://www.rotenberg1929.co.il/ShowProduct.asp?DynamicContentID=955

בעיקרון אני הייתי פותח את הגבס ומכניס צמר סלעים.

תלוי כמה אתה מתכוון לחיות שם, כי בכל מקרה התבניות פירמידה לא נראות יותר מידי אסטטיות אלא אתה עושה ממש קומפוזיציה שתשתלב יפה.

פורסם

יש קרטון כזה שמכיל בתוכו תבנית משושים. שמים את זה הרבה בתוך דלתות וכו לבידוד וזה הגודל של הפלאטה שבה הוא מגיע. קרטון כזה יוצר בידוד מסויים וביחד אם הספוג ביצים נראה לי שהוא יתן לפחות משהוא. תשים ספוג ביצים צמוד לגבס, אחריו את הקרטון, ועל הקרטון ספוג ביצים נוסף. כמו כן אל תיצור חיבור קשיח בין הגבס והקרטון כדיי שלא יהיה מעבר ישיר של רעידות מאחד לשני

הצד שפונה לתוך החדר שיהיה הספוג ביצים כמו שהוא - לדעתי ככה הוא אמור יותר למנוע העברה של קול כי לקיר אין משטח חלק (שמתפקד כמו רמקול)

ו @צמר סלעים - בחומר הזה לא אמור להיות םתוח בחדר אלא רק בתוך קיר. הוא משחרר סיבים שאתה תתגרד מהם כל הזמן וזה לפניי שהגענו לזה שאתה נושם אותם

פורסם

אני יודע שקלקר מבודד מצויין. לא ביררתי מחירים אבל זה אמור להיות זול מאוד. תדביק אותו לקיר ואפילו לא ישימו לב שהוא שם.

תנסה לברר איפה אפשר לקנות לפי מידות ותעדכן פה כי אולי גם אני אצטרך

פורסם
  • מחבר

הבעיה היחידה היא שאני לא יודע כמה בעל הבית יזרום על בעניין של לפתוח את הגבס , חשבתי אולי להדביק את הספוג ביצים על כל הקיר ומעל זה איזה לונג ענק או משהו בסגנון בשביל להסתיר את זה .

פורסם

ספוג ביצים על הקיר מבחוץ + לוח קרטון בידוד (לא יודע איך זה נקרא - תקרה בהודעה הקודמת שלי) שעומד צמוד לקיר אבל לא נוגע בו + ספוג נוסף על הקרטון, או רצוי מ 2 הצדדים של הקרטון

פורסם

אני יודע שקלקר מבודד מצויין. לא ביררתי מחירים אבל זה אמור להיות זול מאוד. תדביק אותו לקיר ואפילו לא ישימו לב שהוא שם.

תנסה לברר איפה אפשר לקנות לפי מידות ותעדכן פה כי אולי גם אני אצטרך

נתתי לינק עם ריכוז חומרים מבודדים

http://www.rotenberg1929.co.il/ShowProduct.asp?DynamicContentID=955

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים