פורסם 2012 ביוני 413 שנים מחבר בהתחשב שיש לך בקר SATA2 על לוח עם צ'יפסט בינוני התוצאות לא ממש חורגות מהצפוי.הדריוור SATA בוינדוס הוא של מיקרוסופט, ואפשר להריץ לו עדכון מאינטל(יצרנית הבקר/צ'יפסט).יכול להיות שזה ישפר מעט את הביצועים.
פורסם 2012 ביוני 413 שנים המחשב אצלי כבר שבוע, מרוצה מאוד. איך התוצאה ? זה עם כמה תוכנות וחלונות פתוחים ברקע, לא יודע אם זה משנה משהו .. אשמח לשמוע, תודה ! OCZ VERTEX 4 128GB יש עדכון לכונן שלי אגב, אני עדיין לא מתקין אותו .. אין לי צורך בו.
פורסם 2012 ביוני 413 שנים בהתחשב שיש לך בקר SATA2 על לוח עם צ'יפסט בינוני התוצאות לא ממש חורגות מהצפוי.הדריוור SATA בוינדוס הוא של מיקרוסופט, ואפשר להריץ לו עדכון מאינטל(יצרנית הבקר/צ'יפסט).יכול להיות שזה ישפר מעט את הביצועים.איך אני יודע שהדריבר הוא מיקרוסופט? איזה דרייבר של אינטל אני צריך להוריד ?ברשותי הלוח אם הזה :http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3287#ov
פורסם 2012 ביוני 413 שנים רשום msahci, את הדרייבר של אינטל מורידים מהאתר שלה(Intel® Rapid Storage Technology)המחשב אצלי כבר שבוע, מרוצה מאוד.איך התוצאה ? זה עם כמה תוכנות וחלונות פתוחים ברקע, לא יודע אם זה משנה משהו ..אשמח לשמוע, תודה !OCZ VERTEX 4 128GBיש עדכון לכונן שלי אגב, אני עדיין לא מתקין אותו .. אין לי צורך בו.כנראה שאין פה עוד מישהו עם וורטקס 4 שאפשר להשוות, תחפש באינטרנט.אני רק זוכר שעם וורטקס 4 256GB הגעתי ל980.
פורסם 2012 ביוני 413 שנים Abovebeyond גם הFW שלך לא מעודכן.לא יודע איך לא שמתי לב לזה קודם.הfw הוא לא 0309 ?
פורסם 2012 ביוני 413 שנים מחבר אני עדכנתי דבר ראשון אחרי שקיבלתי את הכונן, אבל ממה שהבנתי התהליך לא אמור למחוק את הנתונים.ככל שיש נתונים התהליך יקח יותר זמן, ובכל מקרה לא יהיה יותר מכמה דקות קצרות.בראש הדיון הסברתי בקצרה את האפשרויות וסיפקתי לינקים להורדה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.