פורסם 2012 במאי 3113 שנים מחבר יכול להיות מסיבה כזאת או אחרת שפשוט אין לך גיבוי שחזור של אותם עדכונים.if it aint broken dont fix it
פורסם 2012 ביוני 113 שנים טוב זה לפני עדכון כרגע עומד על 309. לפני בדיקת BIOS - יכול להיות שזה AHCI יכול להיות שלא. דיי מאוכזב מהתוצאות בהשוואה למה שהראתם פה BRB
פורסם 2012 ביוני 113 שנים מחבר כנראה שאתה לא על AHCI בביוס.אם אתה לא מצליח להבין מה קורה שם, ויש לך מצלמה דיגיטלית, אתה יכול לצלם ולהעלות לאתר איחסון תמונות את כל המסכים בביוס שאולי קשורים להגדרה.ואז אם תרצה נוכל להבין ביחד איך לשנות לAHCI.
פורסם 2012 ביוני 113 שנים דיי מאוכזב מהתוצאות בהשוואה למה שהראתם פה סה"כ הבעייה בתוצאה שלך היא ב-4K-64Thrd, תבדוק באמת במצב AHCI. הנה למשל שלי:
פורסם 2012 ביוני 213 שנים אוקיי שדרגתי ל00F אני לא מוצא AHCI בBIOS שלי זה הלוח אם: GIGABYTE Z68P-DS3 הנה תמונות: יש לכם מושג?
פורסם 2012 ביוני 213 שנים ואז הוא מציג לי :1. WINDOWS REPAIR - מה שלא מצליח.2. מעלה את המסך הראשון של הWIN - כשהלוגו מתחיל להתגבש ואז עושה REBOOTהאם יש דרך לתקן את זה? או שאני חייב להתקין מחדש את המערכת הפעלה? כרגע היא מותקנת על הHD הישן. והSSD מוגדר בתור MBR והHD הישן בתור GPT
פורסם 2012 ביוני 213 שנים טוב הנה איך לעבור מIDE ל AHCI: פשוט לשנות בREGEDIT http://tweaks.com/windows/44119/improve-sata-hard-disk-performance-convert-from-ide-to-ahci/ והנה התוצאות: איך הם? תודה על העזרה בקרוב תחילת שימוש בכונן הכולל העברת המערכת הפעלה לשם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.