פורסם 2012 במאי 2413 שנים מחבר נראה בסדר.אבל חבל שאתה לא בודק עם AS-SSD כמו שביקשתי בהודעה הראשית.כך יהיה ניתן לראות אם יש בעיה עם הALIGNMENT או אם אתה לא על AHCI.כמו גם עם איזה בקר ודריוור אתה עובד לצורך השוואה.
פורסם 2012 במאי 2413 שנים חבל שאתה לא בודק עם AS-SSD...כך יהיה ניתן לראות... אם אתה לא על AHCI.כמו גם עם איזה בקר ודריוור אתה עובד לצורך השוואה. ART איפה אתה רואה (ב AS-SSD) אם אתה על AHCI ?
פורסם 2012 במאי 2413 שנים מחבר ART איפה אתה רואה (ב AS-SSD) אם אתה על AHCI ?על פי הדריוור.יופיע באדום אם זה IDE.למה? אני רואה כאלו שמגיעים גם ל-200MB והמוצהר הוא 175MB של כתיבה.בתוצאות שלי קבלתי קריאה של 170MB, זה בסדר?אמרת קריאה, ועל פי הבדיקה שלך התוצאה הרבה יותר גבוהה.
פורסם 2012 במאי 2413 שנים טעות שלי דיברתי על כתיבה.כבר העליתי, אבל הנה עוד פעם:עשיתי עכשיו עוד בדיקה והוא הגיע לי ל-155MB (בכונן יש עוד 72GB פנויים וה-AHCI פועל).
פורסם 2012 במאי 2413 שנים על פי הדריוור. יופיע באדום אם זה IDE.הדריוור זה ה iaStor בדוגמה האחרונה, נכון ?לפעמים הוא בצבע שחור ולפעמים בצבע ירוק עם תוספת OK.מה זה אמור להביע ?
פורסם 2012 במאי 2413 שנים מחבר ירוק זה טוב, אדום זה רע.אני מנחש שזה בדיקה של AHCI ואולי של TRIM.צריך לבדוק בעזרה של התוכנה או בפורום שלהם.טעות שלי דיברתי על כתיבה.כבר העליתי, אבל הנה עוד פעם:עשיתי עכשיו עוד בדיקה והוא הגיע לי ל-155MB (בכונן יש עוד 72GB פנויים וה-AHCI פועל).יש מצב שביטלת את הWRITE CACHE בדריוור על פי איזה מדריך?
פורסם 2012 במאי 2413 שנים ה-Windows Experience Index נתן לי הודעה שצריך להריץ אותו שוב, הרצתי וזה נתן לי ציון של 7.8 ל-SSD. קודם היה 7.9. מה זה אומר? להתייחס לזה?
פורסם 2012 במאי 2413 שנים יש מצב שביטלת את הWRITE CACHE בדריוור על פי איזה מדריך?עשיתי מה שהיה במדריך שפורסם כאן בפורם (חוץ מה חלק של השחזור מערכת וזה שלפניו).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.