פורסם 2012 במאי 2113 שנים חוץ מעדכון ביוס אני לא יודע איך אפשר לעדכן קושחה לבקר שמשולב בלוח. אני אשמח ללינק
פורסם 2012 במאי 2113 שנים לא הבנתי את המדריך דף שני מבולגן ולא מובן לי עזרה.עם מישהוא יכול להיות איתי שאני עושה את זה זה יעזור לי מאוד מאוד.דרך הסקייפ יש לי מחשב נייח ונייד .דרך הנייד תיראו ותסבירו לי בדיוק מה לעשות.אשמח מאוד לעזרה למה אתמול הבאתי אותו ולא נעים שהוא שוכב ככה במיטה לידי.
פורסם 2012 במאי 2113 שנים firmware עודכן, TRIM עובד, וסך הכל, בהתחשב שמדובר ב-SATA2 ושללוח/BIOS אין תמיכה ב-AHCI, אני מאוד מרוצה.מערכת ההפעלה עולה במהירות שיא והעבודה עצמה עם המחשב היא הרבה יותר מהירה וזורמת.אם יש מקום לשיפורים נוספים, אני אשמח לשמוע.
פורסם 2012 במאי 2113 שנים אני מניח שזאת אחת האינדיקציות שה-SATA Controller לא מוגדר בצורה אופטימלית ב-BIOS.כמו שכתבתי, לוח האם שלי (למרות שהוא מעודכן לגרסאת הביוס העדכנית היותר) כנראה לא תומך ב-AHCI ואו RAID (אין אפשרות לשנות כלום).אז אני נאלץ לעבוד בתצורה הדיפולטיבית, קרי IDE.
פורסם 2012 במאי 2113 שנים סנטינל אם אני לא טועה אין TRIM ללא AHCI. ובICH9 יש AHCI וRAID - תחפש יותר טוב.
פורסם 2012 במאי 2113 שנים http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide/2אני מדבר על הTRIM.ועל מה הSSD צריך להיות ..הפעולה הראשונה והחיונית ביותר בעת שימוש בכונני SSD היא להעביר את מצב בקר ה-SATA בלוח האם למצב AHCI משתי סיבות עיקריות. הסיבה הראשונה היא שמצב ה-IDE או ה-COMPATIBLE MODE כפי שנקרא בחלק מהלוחות הוא מצב שמיועד לתאימות עם מערכות הפעלה ישנות שלא מזהות באופן אוטומטי את חיבור ה-SATA במצב עבודה רגיל. השימוש בדימוי למצב ה-IDE המיושן גורם להורדת רוחב הפס המקסימלי ולאי ניצול מהירות הכונן במלואה. דבר זה נכון גם לכוננים קשיחים מסורתיים אבל היות שמהירותם של רובם מגיעה מתחת לקצב ההעברה המקסימלי של תקן ה-IDE זה פחות מורגש.את זה נגיד לא הבנתי על מה הוא צריך להיות?
פורסם 2012 במאי 2113 שנים קודם כל תסדר את ההודעה שתיהיה קריאה.דבר שני תלוי בלוח אם שיש לך (יצרן + דגם).ברוב הלוחות תיהיה אפשרות להעביר את בקר ה SATA לתצורת IDE, AHCI, RAID.אתה צריך לבחור AHCI.אם כרגע מסומן לך IDE, אז יש סיכוי מסויים שתצטרך להתקין מחדש את וינדוס.
פורסם 2012 במאי 2113 שנים חוץ מעדכון ביוס אני לא יודע איך אפשר לעדכן קושחה לבקר שמשולב בלוח. אני אשמח ללינקקושחה , זה בתחתית הדף, השתמשתי בגוגל טרסלייט בכדי להביןאך בסוף לא הלכתי על זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.