עבור לתוכן

לא מצליח למחוק תיקיות של עשרות גיג'ה מה- HDD ודבר נוסף.

Featured Replies

פורסם
לא הבנתי מה לעשות..אני לא יודע איך לרשום פקודות בחלון CMD. בכל מקרה אני אסביר את המצב במדוייק כדי שתוכלו לעזור לי יותר:

שלשום קיבלתי SSD עליו התקנתי את מערכת ההפעלה WIN7. לפניו היה לי רק HDD עליו הייתה מותקנת מערכת ההפעלה WIN8 וחוץ מיזה הייתה לי תקייה שנקראת Windows.old בה גם יש את מערכת ההפעלה WIN7. בנוסף לאלו יש את תיקיות Program Files ו- Program Files X86. כעת אני מנסה למחוק את ארבעת התיקיות האלו (שני ווינודס ושני Program Files) ולא יכול. כל קובץ דורש הרשאה אחרת כדי למחוק והמחשב אומר שאין הרשאות אלו. עכשיו אמרתה צרך BOOT עם דיסק של ווינדוס אבל העניין הוא שעל ה- HDD הזה יש לי מלא דברים חשובים ואני לא רוצה לפרמט אותו!

ועוד דבר..יש עליו גם מלא תיקיות בלתי נראות מהימים שעליו הייתה מערכת ההפעלה וגם אותם אין לי אפשרות למחוק.

במקום לסבך אותך אתה יכול לעלות את הWIN הקודם ובימקום למחוק את כל הProgram Files X86 וכו

פשוט תיכנס אליהם ותימחק מה שבתוכו

ישארו לך תיקיות ריקות ששוקלות ממש טיפונת וזהו

ואז תחזור למערכת החדשה

נתנו לך פיתרונות טובים ,אבל לא צריך לעשות אותם במיקרה שלך

פעם הבא אתה יכול לשמור על הקבצים החשובים בגיבוי ואז לעשות פירמוט מלא

בגדול גם עם במערכת הישנה לא נותנים לך לימחוק אז תעשה גיבוי לחשובים ואז פירמוט מהבוט

פורסם
  • מחבר

חברים אתם תותחים :yelclap: שורה תחתונה התקנתי את אובונטו הזה ודרכו מחקתי הכל בלי בעיות!

אם ניכנס קצת לאיך..אז הקטע עם ה- DOK לא עבד והיו מלא שגיעות בניסיון שלו לעשות BOOT מה- DOK אז צרבתי את ההורדה המקורית מאתר לינוקס ודרך הדיסק הפעלתי את המערכת והכל עבד. ממש למדתי מיזה!

עכשיו אני עוקב אחרי כל GB נוסף ב- SSD שלי ואכן לא הוקלט עליו כלום מהאובונטו (אני מקווה אין לי דרך לדעת על MB בודדים ;D ).

כעת אני מנסה לבדוק האם אכן עניין הכיבוי של ה- HDD עבד כי נראה לי הוא נכבה שוב, אולי זה בגלל כל השינויים הללו..אם יהיה בעיות העדכן.

תודה.

פורסם

לא ברור לי בשביל מה צריך את ה LIVE CD.....אם אני מבין נכון, הבחור רוצה בסה"כ למחוק את מחיצה C

שנמצא ע"ג הדיסק הישן (אני מניח שאין שום תוכן במחיצה הזאת שהוא רוצה לשמור).

אם כך, נכנסים להתקנה החדשה על ה SSD, ומשם מפרמטים את מחיצה C בכונן הישן. קל ופשוט....

(צריך רק לדאוג ששני הדיסקים יהיו מזוהים בביוס וגם ב W7 החדש על ה SSD).

הערה: זה בערך מה שקרירין כתב...

פורסם

למה אובונטו? כולה היית צריך לקחת את הבעלות על התיקיות. דבר שמבצעים בשלוש הקלקות (ו10 דקות המתנה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים