פורסם 2012 במאי 1513 שנים תמורת כסף כמובן התוכנית לא קשה מידי, ככה שהתשלום לא יהיה גדול התוכנה צריכה לעבור קומפילציה בקווארטוס.
פורסם 2012 במאי 1613 שנים מחבר התוכנית אמורה בעצם להיות חנייה.2 כניסות/יציאות שסופרות מכוניות בכניסה וביציאה עד 15 ב15 וב0 המונה נתקע.4 יציאות שסופרות 1 עד 15.
פורסם 2012 במאי 1713 שנים מחבר הא? חיישנים? : זאת אמורה להיות רק תוכנית בלי חומרה... משהו בסיסי ביותר.
פורסם 2012 במאי 1713 שנים מחבר אם זה מה שעשיתי כל הזמן אז כנראה שזה אפשרי איכשהו :-Xפשוט להשתמש במשתנים שלמים שאני מניח שהם באפרים ועובדים לשני הכיוונים או משהו כזה.
פורסם 2012 במאי 1713 שנים מחבר בוא תגיד את זה למרצה שלנו שלא תיאר את זה ככה בכלל כאשר "למדנו" את השפה... זה לא משהו שאמור להתמשק לאנשהו, זה רק צריך לעבור קומפילציה בתוכנת קווארטוס...
פורסם 2012 במאי 1713 שנים אז, אני מצטרף לשאלה של הבחור מלמעלה.אם בכל זאת, מה הידע שלך ב-VHDL כי לפני הבנתי אתה צריך פה, קונטר פשוט ביותר (לא מבין את ההגיון, ומפה ולהגיד שזה "חנייה" די נראה לי רחוק).
פורסם 2012 במאי 1713 שנים מחבר עזבו את עניין החניה, סתם ננתי דוגמא. יכול להיות שלא הסברתי את עצמי נכון.אלה הם ההנחיות שקיבלתי(כן כן יכולות להיות מבלבלות אבל זה מה שיש):אני צריך מכונת מצבים עם 2 כניסות שסופרות מ0 עד 15 מעלה ומטה. כאשר ב0 וב15 זה נתקע.ועוד 4 יציאות שסופרות את הכניסות ויציאות.וקיבלתי דוגמא כביכול שזאת יכולה להיות חנייה, בגלל זה גם הזכרתי את החניה.
פורסם 2012 במאי 1713 שנים אתה מוכן לשלם כסף כדי שמישהו יעשה לך את הש.ב. ויכתוב לך תוכנית כזאת קלה?Are you that fucked up?Infected Mushroom - U R So Fucked [HQ Audio]
פורסם 2012 במאי 1713 שנים מחבר אם אלו היו ש"ב זה היה הרבה יותר פשוט מבחינתי בכל מקרה, התשלום לא כזה גבוהה עקב זה שהתוכנית לא כזאת קשה... בכל מקרה אף אחד לא מעוניין לעשות כסף קל?
פורסם 2012 במאי 1713 שנים אז אתה מוכן להסביר?עם קצת ידע מצידך יכולים לעזור לך ולכוון אותך (אני אישית לא יודע VHDL) ב 0 עלות, בשביל זה קיים הפורום. חבל לזרוק סתם כסף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.