עבור לתוכן

** שתי הערות על "גולן טלקום" ו-HOT Mobile

Featured Replies

פורסם

כל מכשיר מושפע בצורה שונה מG2/G3 .. יש כאלה שההבדל ביניהם הוא מינורי..

• תגובות 108
  • צפיות 22.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה אני צריך לרוקן את הסוללה בפחות זמן ועוד לשלם על זה יותר?

תקרא קצת זה יתן מידע ממש בסיסי בקשר לשוני בין הרשתות כולל קצת מידע על קרינה.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=473209

בנוסף יש פה סיכום מפרופ' Professor Franz Adlkofer:

There is no doubt – UMTS is ten times more damaging to genes than GSM radiation

http://www.next-up.org/pdf/PressReleaseConcernPrFranzAdelkoferVerumFoundation06102007.pdf

http://www.powerwatch.org.uk/news/20071115_reflex_umts.asp

תקרא קצת על השפעות של קרינה.

http://emfwise.com/tableofeffects.php

אני לא מתנגד לטכנולוגיה, אבל עדיף לעבוד רוב הזמן על דור 2 ורק כשאתה צריך גלישה לעבור לדור 3.

מחזק :xyxthumbs:

. . . אבל אני לא מסכים שרשת GSM צריכה להיכחד. היא עדיין פעילה ברוב העולם, ואיכות השיחה מצוינת. למה שנוותר על רשת שנמצאת בארץ בכיסוי מלא וחוסכת גם לבעלי הסמארטפונים קצת סוללה? הטלפון שלי אישית מכוון לעבוד על רשתות דור 2, וברגע שאני לוחץ להפעיל את ה APN לעבור לרשתות דור 3. אין סיבה שזה לא יהיה ככה, לפחות עד שיגיעו לרמה הבאה מבחינת נצילות נפח אנרגיה.

ומחזק :xyxthumbs:

ומי ששאל לגבי ווידג'ט למעבר בין דור 2 ל3י - מצטרף לשאלה [בקרוב ב"ה יהיה לי אנדרואיד וזה יהיה רלוונטי =]

פורסם

אה, וכסף בשביל לשלם את התשלום החודשי יש להם?

בהחלט משפט מטומטם, מה הקשר?זה שאני משלם כל חודש 90 ש"ח זה אומר שאני יכול להוציא עכשיו מעל 1000 ש"ח למכשיר חדש :s05: :s07:

פורסם

אם הבנתי את הכוונה שלו נכון זה דווקא משפט הגיוני לחלוטין.

הוא בא בביקורת כלפי מי שלא עובר לרשתות החדשות שעובדות ב-3G בלבד רק בגלל שיש לו מכשיר ישן דור 2.

ובמספרים : נניח ואתה משלם 100 ש"ח לחודש לחבילה X ויש לך מכשיר דור 2 ישן, אתה יכול להוציא 350 שקל למכשיר דור 3 פשוט (לאו דווקא מסך מגע) ואז להגיע לחשבון חודשי של 40 ש"ח נניח ואז תוך כחצי שנה אתה מכסה את העלות של המכשיר ומכאן והלוואה מתחיל "להרוויח"

פורסם

אבל יש חברות וירטואליות שמשתמשות בסלקום בתור תשתית.

פורסם

Xtractמשפט לא הגיוני לחלוטין אלא אם כן אני משתמש במכשיר פשוט שעלה לי 200 ש"ח ואם אני יחליף למכשיר דור 3 בעלות דומה והוא יתן לי את כל הפונקציות שהיו לי

המכשיר שלי הוא נקסוס 1 ומכשיר דומה דור 3 יעלה 1000 ~ ש"ח

פורסם

ובחזרה לעניין (בערך)

זמן סוללה במכשיר שלי הוא משהו שאסור לזלזל בו

כל היום מתחרבן לך ברגע שהמכשיר לא מחזיק אםילו מהבוקר עד הערב

אני הולך לחפש איזה ווידג'ט שיעבור לי מ2G ל3G בלחיצה

מישהו ממליץ ?

צר לי לאכזב אותך אבל אין שום קשר בין 2G/3G ובין הסוללה שלך, שאני מוכן להתערב ש-90% ממנה מתבזבז על המסך. תבדוק ותראה בעצמך.

לכן, כל המרדף הזה אחרי קצת חיסכון זניח לחלוטין במצב 2G הוא מיותר לגמרי.

נ.ב.

יש מיליוני ווידג'אטים שמאפשרים את זה. איך הצלחת לא למצוא אחד?

כל מכשיר מושפע בצורה שונה מG2/G3 .. יש כאלה שההבדל ביניהם הוא מינורי..

כמו כל דבר בעולם, זה יחסי.

אם המכשיר שלך בכלל לא נמצא בשימוש, הוא סגור כל הזמן ורק נמצא בשני מצבים אפשריים: סגור בהמתנה או בשיחות בפועל (עם מסך כבוי כמובן בזמן השיחה) - אז ייתכן בהחלט שיהיה הפרש משמעותי.

אבל הרוב המוחץ של האנשים לא קונים סמרטפון בשביל לא להשתמש בו....

המסך הוא צרכן הסוללה העיקרי של המכשיר, בהפרש עצום מכל צרכן אחר.

הבחור יכול לחסל את הסוללה של הטלפון שלו מהבוקר עד הערב, גם בלי כרטיס SIM במכשיר בכלל. זה הכל עניין של שימוש במסך.

בהחלט משפט מטומטם, מה הקשר?זה שאני משלם כל חודש 90 ש"ח זה אומר שאני יכול להוציא עכשיו מעל 1000 ש"ח למכשיר חדש

זה שלא הצלחת להבין משפט הגיוני ופשוט, לא הופך אותו למטומטם :)

וכן, אם אתה משלם כל חודש 90 ש"ח אתה בהחלט יכול לעמוד בתוספת של עוד 28 ש"ח בחודש על מכשיר שתקנה ב-36 תשלומים.

הרי רק לפני יומיים וחצי בערך שילמת על אותו שימוש בדיוק מעל 200 ש"ח כל חודש בחודשו. ולפני כחצי שנה - הרבה יותר.

אז אל תנסה לשחק לי אותה "קני" פתאום.

kenny_mccormick_southpark.jpg

פורסם

Xtractמשפט לא הגיוני לחלוטין אלא אם כן אני משתמש במכשיר פשוט שעלה לי 200 ש"ח ואם אני יחליף למכשיר דור 3 בעלות דומה והוא יתן לי את כל הפונקציות שהיו לי

המכשיר שלי הוא נקסוס 1 ומכשיר דומה דור 3 יעלה 1000 ~ ש"ח

ברור לך שהמכשיר שלך הוא 3G, כן?

פורסם

אני יודע שהמכשיר שלי הוא הוא דור3, אבל חסרה לו תמיכה בתדר 850

Milford Cubicleגם לפני יומיים וחצי לא שילמתי יותר מ-100 ש"ח (וגם לפני שנה,שנתיים) ולא משנה לכמה תשלומים תחלק עדיין זה סכום כסף שגדול פי 10 מהוצאה החודשית

דבר נוסף יש הבדל גדול בשימוש ב- 2G או 3G בצריכה סוללה, כיום אני (עדיין) ברשת אורנג עובד רק על 2G הסוללה מחזיקה לי מעל יומיים(!!) ובעבר כשהייתי על 3G (ביטלתי את הפשרות במכשיר) המכשיר בקושי היה מחזיק יום

פורסם

שוב, ההשוואות האלה חסרות משמעות.

אני יכול להראות לך איך הסוללה במכשיר שלי (desire s) מחזיקה מעמד מעל שבוע (!!!!!) - וזאת על אף שהוא יהיה באופן קבוע ב-3G!!!

כל מה שאני צריך זה לא להשתמש בו אלא להשאיר אותו ב-idle כל הזמן.

ולעומת זאת, אני יכול להראות לך איך הסוללה לא תצליח להחזיק יותר מ-5 שעות בערך - וזאת למרות שאני אגדיר את המכשיר ל-2G בלבד!

כל מה שאני צריך זה להגדיר את המסך על 100% בהירות ולשחק אנגרי בירדס.

פורסם

עמרי צודק וזה משהו שבדקתי בעצמי וכל אחד יכול לבדוק במכשיר שלו. הזולל העיקרי של הסוללה זה המסך

פורסם

בסמארטפונים. הN86 שלי מחזיק כ50% יותר זמן ברשת דור שני מול דור שלישי עם אותם שימושים בדיוק.

פורסם

זה לא עניין של סמארטפון/לא סמאטרפון. בכל מכשיר יש הפרש של זמן שיחה בין 2G ל 3G, והוא לרוב די גדול, 20% או יותר, במקרים קיצוניים גם 40%.

מה רע בזה שבמקום ש 3 שעות שיחה יבזבזו 50% סוללה הן יבזבזו 35% לדוגמה? תישאר יותר סוללה לבזבז על אנגרי בירדס.

בשורה התחתונה, כל דבר שיכול לתרום בהחלט שלא גורע, אין שום השפעה רעה בקיומן של רשתות GSM, הן רק מועילות בשלב זה. לא להתקדם למכשירי דור 3 כי רשתות GSM עדיין כאן זו טעות וקצת דבילי, אבל זה בהחלט לא אומר שצריך להעלים את רשתות ה GSM מישראל.

פורסם

ברשתות אורנג' וסלקום בזמן שיחה הטלפון גם ככה עובר לרשת 2G

כך שזמן השיחה יהיה זהה בכל מקרה ;D

פורסם

אבל זו בדיוק הנקודה, עולה פה הטענה שאין טעם ברשתות 2G בארץ כי הן ישנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים