עבור לתוכן

** שתי הערות על "גולן טלקום" ו-HOT Mobile

Featured Replies

פורסם

מתוך סקרנות, איזה "פעולות פשוטות" רצית לעשות שהכריחו אותך להגיע למרכז שירות?

פתיחת מכשיר שנרכש אצלם לסים פרי, שרק דורש מתן מספר סידורי של המכשיר וקבלת קוד, וצימוד מכשיר לחשבון בשביל שיוכלו להוסיף לו חבילת גלישה, ללא צורך בניתוק זיקה, מה שדורש רק את הקבלה של המכשיר בפקס.

על שני הדברים האלו התווכחו איתי שאני אגיע למרכז שירות, ופתאום אחרי 3 דקות של שיחה פתאום זה כי אפשרי בטלפון/פקס.

• תגובות 108
  • צפיות 22.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קראתי עכשיו ראיון שעשו עם עמיקם כהן, מנכ"ל פרטנר לשעבר, הוא טוען בתוקף שבכ-125 ש"ח אי אפשר לתת שירות פרימיום. אני בטוח ששילמת על המסלולים שלך יותר מזה Scorn ועל כל שטות להגיע למרכז שירות זה לא בדיוק שירות פרימיום. מעבר לזה, אחרי כל השנים שבהם היתי בכל אחת מחברות הסלולר הגדולות אני לא יכול להגיד פעם אחת שהרגשתי "פרימיום" אלא בדיוק ההפך. הגיע הזמן שיעברו למאה ה-21 ותחילו לדבר איתנו בפייסבוק, בצ'טים (כמו שפלאפון התחילו לעשות מעט מדי מאוחר מדי), בטוויטר וכיו"ב. גם פקסים ומיילים זו לא מילה גסה.

פורסם

אני חושב שאין צורך באמת בתחנות שירות של החברות סלולר אבל באמת לא מזיק טלפון לדבר עם נציג לגבי שאלה או שניים

גם כי לא תמיד הנאמר באינטרנט כתוב בצורה ברורה

ודבר שני כי לפעמים רוצים לזרז הליכים שמתעכבים בדרך של מייל או אחר

בכל מקרה אבא שלי עשה חבילה דרך החנות שלו (עסקי הכוונה שלי ) ופלאפון דפקו אותו חזק .. הוא משלם על כל מכשיר 400 שקל אם הוא לא מדבר 500 דק' וזה לא נאמר ע"י הסוכן, ובכל מה שהיה חובה שירשם , חוץ מבחוזה בסעיף קטן מאוד .. בכל מקרה כרגע אין לו זמן לתבוע אותם על כל הנזק שהם גרמו וזה לא נגמר ב400 שקל למכשיר ( כשיש כמה מכשירים ) זה מגיע להרבה דברים שהורידו לנו ממה שהובטח ועוד יחס מגעיל ביותר ...

לנקודה שלי : אפילו עם ההתחיבות שיש לנו לפלאפון אנחנו נעזוב נשלם פיצויים ונמשיך לשלם מחיר מגוחך על המכשירים עדיין הוא ישלם סהכ 260

שקל לחבילה חדשה ללא דאגות אצל מישהו שבקרוב יהיה מתחרה של החברות הנצלניות שיש לנו

אני בשמחה הולך לעבור להוט מובייל או גולן טלקום לא משנה כמה פשוטה ההתקשרות איתם .. אני בטוח שהיא טובה יותר משאר החברות המגוכחות שיש לנו היום ... אני רק מקווה שאיכות הקו תהיה טובה

פורסם

אלא אם כן זה איזה מסלול עסקי מוזר - אין שום סיכוי שאם אתה מתנתק מהמסלול אתה צריך להמשיך לשלם 400 שקל על מכשיר, לא משנה איזה מכשיר זה ולא משנה מתי קנית אותו. המקס' שאפשר לגבות על המכשיר עצמו (אחרי שאתה מתנתק מהחבילה) זה משהו כמו 130-150 אם מדובר באייפון 4S עם מליון ג'יגה או משהו דומה

פורסם

אלא אם כן זה איזה מסלול עסקי מוזר - אין שום סיכוי שאם אתה מתנתק מהמסלול אתה צריך להמשיך לשלם 400 שקל על מכשיר, לא משנה איזה מכשיר זה ולא משנה מתי קנית אותו. המקס' שאפשר לגבות על המכשיר עצמו (אחרי שאתה מתנתק מהחבילה) זה משהו כמו 130-150 אם מדובר באייפון 4S עם מליון ג'יגה או משהו דומה

אני מתנתק מהחברה משלם את הקנס שהוא 8 אחוז מהעסקה (שד"א אני מברר אם היא לפי ה230 שאני אמור לשלם בפועל כי זאת העסקה או 400 שקל אחרי שהם רושמים כי לא הגעתי לדק' השיחה הדרושות ולכן יש לא נותנים לי את הזיכוי על המכשיר ועוד כמה דברים ואז זה 400 שח)

בכל מקרה נגיד שזה 400 שקל אז 8 אחוז מזה זה 32 שקל לחודש לשנתיים הקרובות תוסיף עוד בערך 130 שקל על הגלקסי 1 ועוד 90 שקל מהוט מובייל זה יוצא 251 לחודש

פורסם

נו...זה 251 שקל כולל המשך תשלום על מכשיר, כולל חבילה ללא הגבלה וכולל תשלום קנסות - איך זה יוצא 400 שקל לכל מכשיר?

פורסם

אהה.. כנראה לא הסברתי את עצמי כמו שצריך

אני משלם לפלאפון עכשיו כמעט 400 שקל (390) כל חודש בגלל שאני לא מגיע ל500 שהם דורשים

עכשיו שאני בצבא אין זמן לפתוח תפלאפון בכלל אז אין סיכוי שאני יגיע וגם בלי קשר ההתחייבות בע"פ לא כללה סעיף כזה אבל עזוב את הנושא הזה.

עכשיו יוצא שלי לאחותי ועוד בערך 6 אנשים שאבא שלי עשה להם חבילה בעסק צריכים להגיע ל500 דק' והרוב לא מגיעים לזה

אז יוצא שאנחנו משלמים 400 שקל לבנאדם בחודש בגלל הבלאגן שנוצר

אם אני עובר להוט אני ישלם 251 לחודש ואשמח להפטר מפלאפון

פורסם

נו נפלא! חיסכון של כ- 150 ש"ח לראש כפול שישה אנשים זה כ-1000 ש"ח לחודש!

פורסם

אני יודע בע"ה שבוע הבא אני חוזר רבעוש יהיה לי זמן לעשות את השינוי הזה

שבת שלום אנשים :-)

פורסם

נגיד ואני נמצא בגרמניה ואני מנוי לחבילה של ה99 שקלים של גולן טלקום..

אני יכול להתקשר לבזק בארץ בחינם ללא הגבלה?

פורסם

לא.

אתה יכול להתקשר מהפלאפון שלך שאתה בארץ לקו קרקע בגרמניה ללא הגבלה.

הסכמי roaming זה דבר יקר.

קראתי עכשיו ראיון שעשו עם עמיקם כהן, מנכ"ל פרטנר לשעבר, הוא טוען בתוקף שבכ-125 ש"ח אי אפשר לתת שירות פרימיום. אני בטוח ששילמת על המסלולים שלך יותר מזה Scorn ועל כל שטות להגיע למרכז שירות זה לא בדיוק שירות פרימיום. מעבר לזה, אחרי כל השנים שבהם היתי בכל אחת מחברות הסלולר הגדולות אני לא יכול להגיד פעם אחת שהרגשתי "פרימיום" אלא בדיוק ההפך. הגיע הזמן שיעברו למאה ה-21 ותחילו לדבר איתנו בפייסבוק, בצ'טים (כמו שפלאפון התחילו לעשות מעט מדי מאוחר מדי), בטוויטר וכיו"ב. גם פקסים ומיילים זו לא מילה גסה.

פרימיום? הדבר היחיד שפרימיום בחברות האלו זה השקרים, שקרים כאלו איכותיים אי אפשר למצוא בשום מקום אחר.

השמטת פרטים, ה "אנחנו נחזור אליך" המפורסם, שירותים שצצים להם בחשבונית בלי סיבה (ואז בשיחה- "אתה הצטרפת לשירות!") ושאר ירקות.

מן הסתם, החשבונית שלנו בבית יוצאת ממוצע של מעל 100 ש"ח לאדם, למרות שב 2 קוים בקושי מדברים בכלל. החברות הגדולות יקרות ואין בהן מקום למי שלא מדבר הרבה או מי שרוצה חבילה לא מהקבועות שלהם (לדוגמה, אני מדבר מעט אבל גולש הרבה. בחברות הגדולות אין חבילות בשבילי)

אגב, פקס זו מילה גרסה מאוד. המכשיר הזה לא צריך להתקיים במאה ה 21. למי יש פקס בבית לעזאזל? זה מפגר לחלוטין שאנשים בבית משתמשים בשירות mail2fax כדי לשלוח פקס, מכיוון שאין להם בבית, ובחברות הגדולות זה גם ככה מגיע לשרת fax2mail.

למה לעזאזל לא לקצר תהליכים ולפתוח תיבות מייל ייעודיות?

פורסם

שאלה:

איזו חברה עדיף לי לעבור אם לרוב אני משתמש בשיחות, אינטרנט.

מהניסיון שלכם אתה יכולים להמליץ על HOTMOBILE במסלול 89 שלהם או חברות/תוכניות אחרים?

תודה.

פורסם

או שפיספתי פה כמה נתונים או שהתשובה מאוד פשוטה וקצרה - הוט.

אתה מכיר מסלול נוסף שמציע לך שיחות/הודעות וגלישה (גם אם נניח שזה 3GB במהירות נורמאלית) במחיר הזה או פחות?

פורסם

הוט כנראה הכי משתלם, אך חלק מהשאלה שלי היא האם מישהו מפה נמצא אצלם

ואפשר לחוות דעת.

פורסם

את זה כנראה פיספסתי. אני אצליהם, אבא אצלהם וחברתי היקרה אצלהם. יש אחלה קליטה (לא יודע אם זה הודות לנדידה לפלאפון והאמת גם לא אכפת לי כרגע), האינטרנט מהיר בהחלט (בטח יחסית לאורנג' שבה היינו) והכל "רגיל" - בדיוק כאילו אני אצל אחת מהחברות הגדולות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים