עבור לתוכן

** שתי הערות על "גולן טלקום" ו-HOT Mobile

Featured Replies

פורסם

מחירי ה-"הכל כלול" של "גולן טלקום" ו-HOT Mobile עוררו אתמול סערה עצומה.

אבל, יחד עם זאת כדאי לזכור שני דברים - http://www.netcheif.com/blog/?p=2240

• תגובות 108
  • צפיות 22.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צריך לעשות חשבון זה החברות החדשות מספקות פיתרון הכי אטרקטיבי למשתמש הכבד+הקטן והבינוני.

לגבי שירות ממחושב ורזה זה קיים בגולן הוט יש להם מרכזי שירות+מוקדים טלפונים ככה שהם פונים גם לפלח השוק שחייב בן אדם לדבר איתו.

אני חושב שמודל רז דווקא מאוד נוח לבן אדם מתקדם. יש לך חבילה כוללת במחיר אחד. חשבונית מאוד שוטה ולא אמורים להיות שום שינויים לכן אין יותר מדי מה לפנות או לשנות מסלולים. שינוי מסלול?להיכנס לאתר ובלחיצת כפתור כמו כן קבלת העתקי חשבוניות וכו וכו

פורסם

מחירי ה-"הכל כלול" של "גולן טלקום" ו-HOT Mobile עוררו אתמול סערה עצומה.

אבל, יחד עם זאת כדאי לזכור שני דברים - http://www.netcheif.com/blog/?p=2240

מחירים זה טוב ויפה, אבל צריך גם להבין ששתי החברות עובדות על תשתיות שונות, ביצועי גלישה שונים, איכות שיחה שונה, ותמיכה בתדרים/מכשירים שונה.

אם כבר נגעת במחירים ושירות אז חשוב גם לדעת את זה לפני.

ואם כבר זה פורסם בפורום רשתות ואינטרנט אז רצוי שנדע איך הגלישה דרך השניים, לא? ::)

**** http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=532823.0

פורסם

עפ"י מה שאני יודע לגולן טלקום קיימת תמיכה לבעיות טכניות:

0058 *

פורסם
  • מחבר

--נמחק--

פורסם

אבל, יחד עם זאת כדאי לזכור שני דברים

לא הבנתי מה הם אותם "שני דברים" שכדאי לזכור.

פורסם

יש לנו דיון ארוך בפורום סלולר: מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

ובנוסף יש גם את ת'רד ריכוז המידע: מפעילות סלולאריות חדשות - ת'רד ריכוז מידע.

מוזמנים להצטרף אלינו (אני לא ממש מבין איך זה קשור לרשתות ואינטרנט...)!

:hi:

פורסם
  • מחבר

הבוקר, העיתונים מלאים ביקורת על גולן תקשורת.

כפי שכתבתי אתמול, מודל שירות שמבוסס על אינטרנט ודואר אלקטרוני אינו מתאים לאופי הישראלי שרוצה לדבר עם נציג השירות ולעיתים קרובות גם לראות אותו עין בעין. מי שרוצה מחיר זול יצטרך להתרגל לאופן השירות הזה ואם זה לא מתאים - תמיד יהיו חברות הסלולר הוותיקות עם מודל שירות מלא.

פורסם

על מה אתה מדבר? יש לך ביסוס לטענה המצחיקה הזאת? אני מעדיף BY FAR שירות עצמי אינטרנטי על פני מלחמה מול נציגי שירות אנושיים ומעצבנים.

נ.ב. אני ישראלי

פורסם

הסיבה שהחברות הוותיקות נזקקות ל"מודל שירות מלא" היא שהם מכרו טלפונים, נתנו שירות תיקונים, ביטוחים, היו להם אלף ואחד מסלולים עם אלף ואחד אותיות קטנות.

המודל של גולן טלקום: אתה יודע בדיוק על מה אתה משלם (גורם להרבה פחות בלבולים וטעויות בין אם בתום לב או שלא בתום לב), הם לא מוכרים סלולריים ולכן לא צריכים לבטח, לתחזק, להחליף, לבוא עד הבית, לספר לך שלסבתא שלך אין גלגלים ושלאבא שלך אין כנפיים.

לכן מלכתחילה הם לא צריכים אותו סדר גודל של מודל שירות.

אצלם אתה לקוח של האנטנות שלהם וזהו, על זה אתה משלם.

פורסם

על מה אתה מדבר? יש לך ביסוס לטענה המצחיקה הזאת? אני מעדיף BY FAR שירות עצמי אינטרנטי על פני מלחמה מול נציגי שירות אנושיים ומעצבנים.

נ.ב. אני ישראלי

אתה מאלה שמגיעים למרכז שרות עם ילד שצורח בלי סוף וההורה לא מרגיע אותו, ובסוף אתה מתפרץ על הנציג שרות? כי אם אתה לא אתה לא ישראלי טיפוסי. :P

פורסם

את הטלפון שלי לא קניתי ממפעילה סלולארית

ואני לא רואה צורך ממשי בנציג שירות פרונטלי

גילוי נאות: נולדתי בבית חולים מאיר בכפר סבא

פורסם

כל עוד אין חבילות מסובכות ואין הרבה חבילות, והחברה עצמה לא מספקת בעצם תכנים לסלולאר אין שום סיבה שיהיו חיובים מיותרים... ולכן אין שום סיבה בכלל לפנות לשרות לקוחות.

פורסם

חלק מהמגיבים כאן עדיין חי בתפיסה הקודמת, שאם אנחנו מתקשרים עם מפעיל סלולרי, זו חתונה קתולית ולכן כדאי לשקול זאת היטב מראש.

אבל המציאות השתנתה! אתם יכולים לעבור למפעיל חדש ואם תתאכזבו מהשירות, ממהירות הגלישה, מאיכות השמע, מזה שאין נציג אנושי שאפשר להוציא עליו את העצבים של כל השבוע - תוכלו לעבור בקלות לחברה אחרת. גם החברה הישנה שלכם תקבל אתכם בברכה, אני מבטיח לכם :)

לכן, אני לא כל כך חושש מכל האזהרות של שירות רזה מבוסס אינטרנט וכו'. אם אני אראה שזה לא תואם את צרכיי, אני פשוט אומר "ביי ביי" ועובר למישהו אחר.

בהערת אגב אומר שאני מתכנן לעזוב את אורנג' לא רק בגלל המחיר, אלא גם בגלל המרורים שהם האכילו אותי עם התוכניות המסובכות והכובלות שלהם, החזירות שלהם לגבי הוספת חבילות גלישה ובאופן כללי - הגישה המעצבנת שלהם כלפיי כלקוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים