פורסם 2012 במאי 1413 שנים שלום לכולםלאחרונה נתקפתי בנוסטלגיה לFALLOUT 3אז התקנתי אותו (גרסאת ה GOTY) כולל ההרחבותהתחלתי משחק, שמרתי אותו ויצאתי.הלכתי לתקית השמירות שהוא יצר והעתקתי אליה את כל השמירות הישנות שלי כדי להמשיך לשחק מאיפה שעצרתי.אני טוען את אחד המשחקים הכי אחרונים ואני רואה שאין עלי בגדים וכל הרובים החזקים שלי נעלמו.הלכתי גם לבית שלי לוודא שאולי לא השארתי את הדברים בלוקר וגם שם אין שום דבר מיוחדואני בפירוש זוכר שהייתי משאיר בבית מלא חליפות ורובים יקרים כדי לתקןדבר שני אני גם זוכר שכבר שיחקתי בחלק מהמשימות של POINT LOOKOUT ונראה לי אפילו שסיימתי אותם (אני זוכר שיש מתקפה כזאת על הבית הענק הזה ושצריך להדוף את כל הברברים. ושיש כזה יער מלא בובות לא אמיתיות בגלל שכאילו הדמות תחת הזיות או משהו)אבל שאני טוען את השמירה אחרי כמה רגעים מופיע לי הקווסט מחדש כאילו לא עשיתי אותו והמיקום במפה מופיע כאילו לא ביקרתי בו....אגב גם כל מסך טעינה שמופיע מראה לי שאני רמה 20 והחץ נמצא בדיוק על ההתחלה. כל מה שאני עושה לא נותן לי EXPמוזר לאללהמצטער על החפירהמישהו יודע מה הבעיה ואיך מסדרים את זה?תודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.