עבור לתוכן

diablo 3

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

קניתי את המשחק דיאבלו 3 וכשאני מנסה לשחק הוא שולח לי שגיאה בעת ההתחברות לבאטל נט error 33 יש למישהו מושג איך אני מתחיל את המשחק הזה וכולי מתח ועצבים!

פורסם

אני לא יודע אם כבר ניתן לשחק במשחק או רק בבוקר, אבל אם כן אז תהיה בטוח שהסרברים של סבליזרד מפוצצים כל כך שיהיה קשה להכנס בהתחלה.

פורסם
  • מחבר

כל שנייה הוא שולח לי שגיאה אחרת!

מה יהיה כל פעם שאני ירצה לשחק זה יעשה לי את המוות?!

פורסם

תקלות כאלה צפויות ברגע שהמשחק נפתח וכל כך הרבה אנשים מנסים להכנס ביחד..

אני נכנסתי לסרבר האירופאי אחרי בערך 15 נסיונות שכל פעם צריך לרשום מחדש את הסיסמא אבל לא נורא :)

פורסם
  • מחבר

באמת שאני לא מבין את הדבר הזה....

בשביל לשחק בסינגל פלייר אני צריך לעבור את כל הסיוט הזה מחדש היום בצהריים זה הצליח להתחבר לי באמת בלי תקלות אבל בשעות הערב שזה הזמן היחידי שלי לשחק במחשק הוא לא מתחבר ועושה ים של בעיות קניתי את המשחק בשביל שישלח לי כל שנייה שגיאה.....

עכשיו במבט לאחור חבל על ה 300 שקל האלה כי אתה לא נהנה מהם!

פורסם

זה מעצבן, גם אני מנסה להתחבר במשך שעתיים בערך ללא הצלחה,

אבל בוא נהיה ריאליים, עוד כמה ימים כשהכל ירגע אתה לא תזכור את זה בכלל :|

פורסם

פראיירים לא מתים - הם רק ממשיכים לקנות משחקים שדורשים חיבור קבוע לאינטרנט :screwy:

אז איך המשחק בינתיים? בינתיים חוץ מלדווח על ההודעות שגיאה שקיבלתם אף אחד לא כתב איזו שהיא חוות דעת קצרה על המשחק.

פורסם

כי לא הצלחתי לשחק בגלל הודעת שגיאה. :pissed:

פורסם

פשוט לא יאמן, לדעתי הם צריכים לפצות את כל השחקנים על הפשלה הזאת. אני רוצה לשחק SINGLE ולא יכול בגלל הטימטום של ה BATTLE.NET.

הם סגורים בגלל כל העומס הפסיכי שהיה בהשקה, נו מה חשבתם שיקרה(מכוון לבליזרד)?

יצאו פרשים.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא אם באמת בליזרד יצליחו לסדר את הבעיה הזאת בעוד כמה ימים....

ב 15 דקות שהצלחתי לשחק נהנתי מאוד אבל רמת העצבים שלי בגוף היית הרבה יותר גבוה במשך היומיים האלה שלא הצלחתי להתחבר!

פורסם

התפוצצתי מעצבים שגם משחק סינגל דורש חיבור לבאטל נט. יצאתי מותש מעבודה, עמדתי שעה בפקקים כדי להגיע לבאג, עמדתי עוד שעה בפקקים בנסיעה הביתה ובסוף לא הצלחתי לשחק. נו טוב לפחות באג נתנו מתנה פאד מצויין לעכבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים