עבור לתוכן

פתיחת ליבות ל-PHENOM II X4 945

Featured Replies

פורסם

שמעתי על פתיחה של יחידות עיבוד ב-6950HD ל-6970HD, אבל מעולם לא שמעתי על פתיחת ליבות במעבד, עד היום...

לוח אם פשוט של ג'יגה בייט, לא זוכר בדיוק איזה ואני לא מהנייח.

ספק פשוט של TT LITEPRO 450W, זכרונות של DDR2 2GBX2 וכרטיס מסך של 5770HD.

חסר פה מידע כלשהו? אם כן תגידו ואוסיף.

השאלה היא-

ניתן לפתוח במעבד שבכותרת?

אם כן- אפשר מדריך?</blockquote>

פורסם

התשובה היא: לא, למעבד הזה לא (תישאר עם 4 ליבות)

פתיחת ליבות זו אפשרות שיצאו עמה כמה לוחות אם בדור החדש.

האפשרות נותנת לנצל את הליבות "ששותקו"/ נחלשו במפעל לצורך הפצת המוצר (המעבד) בפחות תועלת (פחות ליבות) ביותר זול

בכל מקרה אתה, יכול להפעיל אפשרות זו ולהווכח שזה לא משפיע על כמות הליבות אצליך (זה לא יפתח לך ליבות חדשות)

אני בתור בעל המעבד 955 (שזה 200MHZ יותר משלך) האפשרות הזו לא מוסיפה לי ליבות

אפשרות זו גם מכבה את ה COOL AND QUITE שחוסך לך הרבה בהוצאות החשמל למעבד - אז אם זה לא תורם עדיף שלא להפעיל

יש יוצאים מן הכלל, הכל תלוי בהפצה:

מעבדי Thuban : שידועים כלוחות בעלי 6 ליבות של AM3 (יצא אחד על הדפס לוח המכיל בפועל 6 ליבות) במקרה יש גם סידרה של בעלי 4 ליבות על הלוח הזה (Thuban) (ז"א 2 מוחלשים)

מעבדי Deneb : שידועים כלוחות בעלי 4 ליבות של AM3, בסידרה שלהם נכלל האטלון2 והפנום2 אשר כוללים בין 2-4כל ליבה נוספת שלא נכללת במעבד למעשה מוחלשת / נסגרת במפעלמכאן שמעבד 2 ליבות, ניתן לפתוח ל4ומעבד של 3 ליבות ניתן לפתוח ל4עכשיו חשוב לציין שאפשרות זו נחשבת לאוברקלוק ואינה מבטיחה ביצועים גבוהים יותר של מעבד - ויכול להיות שמעבד עם 2 ליבות שיפתח ל4 יכול להיות שאחת הליבות שתפתח תהיה פגומה ואז לא תצליח לעבוד עם המחשב ותצטרך לסגור אפשרות זולגבי שאר סוגי המעבדים, לא התעניינתי כי אחרים אין ברשותי.יום טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים