פורסם 2012 במאי 1313 שנים זה בדיוק הבעיה שיש לי בכל משחק : שהיה לי XP הבעיה הזאת לא הייתה , רק אחרי שעברתי לWIN 7 זה קורה בכל משחק התקנתי את העדכונים האחרונים של DIRECTX עדכנתי את הדריבר של הכרטיס מסך (12-2_vista_win7_32_dd_ccc) ניסיתי לעשות תאימות עבור XP שום דבר לא עזר... בטוח שלמישהו זה קרה או שיודע מה הבעיה פה. תודה לעוזרים !
פורסם 2012 במאי 1313 שנים הסתכלתי על הסרטון הראשון, ההבהובים הלבנים האלו הם באמת בעיה, לי פעם זה היה קורה שהייתי עושה אוברקלוק מוגזם לכרטיס מסך שלי,התחממות (ואולי חוסר במתח) ככול שהטמפרטורה היתה יותר מוגזמת ככה ההבהובים היו יותר נראים לעין. אז תבדוק טמפרטורה (גם אם אתה לא עושה אוברקלוק, צריך להתייחס לטמפרטורה) כדאי גם להציץ על המאוורר לראות שהוא נקי ומזרים אוויר בצורה טובה הערה: אני לא מדבר על זה שעצמים רחוקים מופיעים ככל שאתה מתקרב אליהם ונעלמים שאתה מתרחק, זה כבר עניין של הגדרות בסרטון הבא התופעה ברורה יותר לעין (מבט מלמעלה ובהמשך מבט מגוף ראשון)
פורסם 2012 במאי 1313 שנים מחבר זה הטמפרטורות שאני משחק ב FUEL http://www.fastup.co.il/images/6016256.jpgהערה: אני לא מדבר על זה שעצמים רחוקים מופיעים ככל שאתה מתקרב אליהם ונעלמים שאתה מתרחק, זה כבר עניין של הגדרותאז מה הפתרון ? מה אני צריך לעשות בעניין של ההגדרות ?
פורסם 2012 במאי 1313 שנים לגבי ההגדרות כל משחק וההגדרות שלו, אני לא בטוח (נסה בנתיים הגדרות הכי גבוהות)הטמפרטורות נראות בסדרעוד הערה לגבי ההבהובים(ארטיפקטים): יכול להיות שהליבה או הזכרונות או קבלים בכרטיס מסך נפגעו
פורסם 2012 במאי 1313 שנים מחבר הדבר שהכי מפריע לי זה שהעניין של העצמים ניסיתי הגדרות HIGH , MEDUIM , LOW בכל המשחקים האלה :Crysis WarheadKane & Lynch Dead MenF.E.A.R 2 Project OriginF.E.A.R.2 RebornResident Evil 5Terminator SalvationMirror's EdgeWatchmen The End is NighDark SectorSplinter Cell Double AgentWanted Weapons of FateThe Chronicles of Riddick Assault on Dark AthenaThe Godfather IIVelvet AssassinX-Men Origins Wolverineרק מה מוזר פה , זה שב Velvet Assassin ו Wanted Weapons of Fate כמעט ולא היה בעיה בעצמים , רק קצת הבהובים וב The Godfather II , Watchmen The End is Nigh , Mirror's Edge היה הרבה מאוד בעיות של עצמים והבהוביםובכולם שיחקתי על הגדרות הכי גבוהות.
פורסם 2012 במאי 1313 שנים קודם כל יפה על ההשקעה בבדיקה של כל כך הרבה משחקים איך שכחתי לשאול! תוודא שאתה עם דרייבר מעודכן, אם לא, אז תוריד ותתקין עריכה: סליחה, בעצם כבר אמרת שאתה עם דרייבר מעודכן ואם הבעיות האלו ימשיכו למרות הדרייבר המעודכן אז מרב הסיכויים שיש פה בעיה פיזית בכרטיס (כמו שהזכרתי לפני כן) ואז כדאי להחליף אותו (אם יש אחריות, יהיה לך נחמד) הערה אחרונה: בגלל שאני אדם יותר מידי אופטימי הייתי אחרי הכל מנסה את הכרטיס במחשב נוסף, או אצל חבר בהצלחה
פורסם 2012 במאי 1313 שנים מחבר יכול שאני צריך להתקין דרייבר יותר ישן ?אולי הדרייבר הכי מעודכן (2012) חדש מדי בשביל משחקים מ2009 ?
פורסם 2012 במאי 1513 שנים מחבר התקנתי כמה מהמשחקים מהרשימה שכתבתי לך במחשב של חבר שלי ויש לו את אותה הבעיה עם העצמים זה המחשב שלו :Windows 7 Ultimate 32 bit SP1Amd Athlon II x3 455 Processor4.0GB RAMNvidia Geforce 210דרייבר מעודכן DIRECTX עדכונים אחרונים והוא קנה את המחשב לפני חודשייםאז זה לא הכרטיס ? ועדכון ביוס יכול לעזור ?מה אתה חושב ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.