עבור לתוכן

העתקת אימאג' על SSD

Featured Replies

פורסם

היי. עדיין לא קניתי SSD ולפני שאני קונה חשוב לי לברר נקודה מסויימת: קראתי שכונני SSD לא מתפקדים

היטב כשמעתיקים אליהם אימאג', ויש צורך בהתקנה נקיה (משהו שקשור ליישור...לא יודע מה זה בדיוק אומר).

השאלה שלי שונה במקצת: אני לא שואל על העתקה של אימאג' קיים על SSD כדי לחסוך כמה שעות התקנה.

אני מתכוון לבצע התקנה נקיה של מערכת ההפעלה על SSD ולאחר מכן להשתמש בכלי המובנה של

W7 ע"מ ליצור אימאג' שלו, ולאחסן אותו בכונן רגיל. האם בצורה כזאת (אחרי שההתקנה בוצעה בפעם הראשונה

על ה SSD ) גם כן תיווצר בעיה?....

אני שואל כי אני משחזר באמצעות system image בתדירות גבוהה יחסית...כל פעם שאני נתקל בבעיה שאני

לא יודע איך לצאת ממנה (זה קורה לי הרבה) אני מעלה את האימג' הנקי שלי ותוך פחות מ 10 דקות יש לי

וינדוס חדש ונקי.

האם ה fun הזה יגמר אם אעבור ל SSD?........

פורסם
  • מחבר

למי שמתעניין....דיברתי לפני כשעה בטלפון עם התמיכה של crucial. לדברי הנציג, אם בוצעה התקנה

נקיה של windows על ה SSD, אין מניעה להשתמש בכלי המובנה של של W7 כדי ליצור אימג' תקין.

הדיסק ישאר מיושר.

פורסם

מן הסתם. אימג' שנעשה מ SSD יישאר מיושר.

זה הגיוני לחלוטין. :lol:

בכל מקרה, לא חייבים להתקין מחדש! יש תוכנה של פאראגון שחוסכת זמן יקר. נקראת MIGRATE OS TO SSD. אם ה- SSD יגיע היום, נבדוק אם התוכנה באמת עובדת. :P

פורסם
  • מחבר

יש משתמשים ברשת שמדווחים שהתוכנה לא ממש עובדת להם, לדוגמא : http://www.tomshardware.com/forum/268198-32-best-upgrade-clean-install-clone. חוץ מזה היא לא חינמית...

I was extremely pleased with the result considering it only took 20 minutes or less, except for the alignment issue: AS SSD shows that the alignment is ok, but by using that famous SSD alignment calculator, it says alignment by erase blocks was misaligned, so i'm aiming at this issue right now.

מן הסתם. אימג' שנעשה מ SSD יישאר מיושר.

זה הגיוני לחלוטין. :lol:

בשביל novice כמוני זה לא כזה ברור :)...הבנתי ש HDD שומרים מידע בצורה שונה מ SSD

(זה גם מה שגורם לחוסר היישור במעבר ישירות מ HDD לSSD). מניין לי לדעת שהאימג' שיישמר

על כונן רגיל, כמו שכתבתי בהודעה הראשונה, אכן ישמור על היישור שלו?...

חוץ מזה, אם זה כזה ברור, אז מדוע אף-אחד לא לשאלתי 3 ימים?...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים