פורסם 2012 במאי 1213 שנים שלום,אני לא מצליח להבין מצב מסויםהיום החלטתי לחבר את הראוטר עם כבל ולא בחיבור אלחוטי, ביטלתי את אפשרות האלחוט בראוטר והתחלתי לגלוש, משום מה כל הגלישה והטעינה יותר איטיים, בדקתי פינגים והם לא השתנו אבל הגלישה עצמה בוודאות איטית יותר, בדקתי כמה פעמים ואותו דבר, איך זה יכול להיות שכשאני גולש בחיבור קווי לראוטר הגלישה יותר "אדישה" מכשהמחשב מחובר בווירלס?תודה
פורסם 2012 במאי 1213 שנים מחבר כן 10 מגהכשאני עושה בדיקת מהירות בחיבור אלחוטי אני מקבל תוצאה של 10 מגהכשאני בודק בחיבור קווי (כבל רשת) אני מקבל תוצאה של 1.6 מגה!
פורסם 2012 במאי 1313 שנים מחבר לא הבנתי אותך, מה 100 מגה? אני מחובר ל-10 מגהכבל רשת, ניסיתי גם להחליף כבל, ללא שיפור
פורסם 2012 במאי 1313 שנים מהירות חבילת הגלישה שלך באינטרנט היא 10Mbps.מהירות הרשת הביתית שלך בחיבור קווי אמורה להיות 100Mbps או 1Gbps.שני דברים שונים.כאשר אתה מחובר באופן קווי, מה מהירות החיבור בין המחשב שלך לנתב (ראוטר)?כאשר אתה מחובר באופן אלחוטי, מה מהירות החיבור בין המחשב שלך לנתב (ראוטר)?(בדיקת מהירות באינטרנט היא לא אינדיקציה למהירות הרשת הביתית שלך)
פורסם 2012 במאי 1313 שנים בנוסף למה שנאמר כבר, נסה לחבר את המחשב ליציאה אחרת בנתב (בהתחשב בכך שהקבל שלך תקין) נסה גם להחליף קבל.
פורסם 2012 במאי 1313 שנים מחבר אוקי, לא הבנתי קודם לכן את השאלהבאלחוטי 54 מגה ביט לשניהחוטי - 100 מגה ביט לשניהניסיתי להחליף כבל, וניסיתי לחבר ביציאה אחת בראוטר, ללא שינוי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.