עבור לתוכן

אנשים אני רוצה לקנות מחשב נייח יש בתוך ההודעה מפרט שהציעו לי בבקשה תעזרו לי...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב אז התקשרתי למקום שהמלצת עליו iqpc משהו..... אני מקווה שהוא גם זול ואני מתכוון לרשום לו שיבנה לי מחשב כמו בדיוק כמו שאתה רשמת פה... בסדר? ??? ?

ד"א איזה מסך לקחת?? עד 750 שח..

• תגובות 35
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו... באמת ליבה כפולה למפרט חדש בתקציב של 5000 ש"ח

כיום כבר רוב המשחקים מנצלים את מרובעי ליבות, מבלי לקחת בחשבון מערכת הפעלה שמנצלת ריבוי משימות על מעבד קוואד.

:kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

ובעברית נוחה מה זה אומר???

כי לא הבנתי מילה ממה שרשמת...

פורסם

ובעברית נוחה מה זה אומר???

כי לא הבנתי מילה ממה שרשמת...

זה אומר שהמעבד ליבה כפולה יהיה צוואר-בקבוק על הכרטיס גרפי, כתוצאה מכך תקבל FPS נמוך בממוצע בהשוואה למעבד 4 ליבות.

שורה תחתונה: מחשב חדש תשקיע על טכנולוגיה עכשווית יותר, למה לצמצם מראש את התוחלת חיים של המחשב...?

פורסם

לגבי המסך - רק אפשרות אחת מומלצת לדעתי:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8665

אל תתפשר כאן כי הירידה באיכות מאוד משמעותית!

IQPC חנות מהטובות שיש לדעתי (אני בעצמי קונה שם ואני מב"ש), אבל קרוב יותר אליך יש את זיגזג ו-RSM. לשיקולך.

פורסם

נו... באמת ליבה כפולה למפרט חדש בתקציב של 5000 ש"ח

כיום כבר רוב המשחקים מנצלים את מרובעי ליבות, מבלי לקחת בחשבון מערכת הפעלה שמנצלת ריבוי משימות על מעבד קוואד.

ראשית, בשימוש רגיל ויומיומי אין כמעט (או בכלל) הבדל בין I3 דו ליבתי ל-I5 ארבע-ליבתי.לא אטרח לפרט למה כי זה נידון כבר 100000 פעם בפורום.

בגיימינג זה מאוד תלוי במשחק, בהגדרות ובכרטיס המסך שבשימוש - עם ה-GTX560TI ומסך FHD המעבד רחוק מלהיות צוואר בקבוק למערכת.

שנית, במפרט שהוא לקח יש I5 עם 4 ליבות אז על מה אתה קופץ?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה שענית לו כי התחלתי להתחרפן..........

פורסם

ראשית, בשימוש רגיל ויומיומי אין כמעט (או בכלל) הבדל בין I3 דו ליבתי ל-I5 ארבע-ליבתי.לא אטרח לפרט למה כי זה נידון כבר 100000 פעם בפורום.

בגיימינג זה מאוד תלוי במשחק, בהגדרות ובכרטיס המסך שבשימוש - עם ה-GTX560TI ומסך FHD המעבד רחוק מלהיות צוואר בקבוק למערכת.

שנית, במפרט שהוא לקח יש I5 עם 4 ליבות אז על מה אתה קופץ?

סעיף ראשון, אתה לא יודע מהשימושים שלו? נניח שהוא מעוניין ללמוד עריכת וידאו או אנימציה?

בנוסף, מהירות התגובה והמולטיטאסקינג של המערכת תהיה בהרבה יותר זריזה מאשר מעבד דו-ליבתי.

סעיף שני. אני לא קופץ אתה בעצמך שנית את המפרט למעבד I3 לאחר המפרט של KSP.

עריכה:

קראתי בדרישות של פותח התרד, "עריכה גרפית" אז בכלל מעבד I3 לא רלוונטי פה.

פורסם
  • מחבר

אז מה לעשות?!??!??? :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: בבקשה תגבשו דעה ותגידו לי מה לקנות בסוף.... :s05:

פורסם

תגיד URIB, אני צריך לצטט לך כדי שתטרח לקרוא לעומק? למה אתה משגע את הבנאדם?

אין לו שום "עריכה גרפית" וגם אם היה ממילא שמתי לו I5-2310 במפרט :nixweiss: WTF?

פורסם

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אינטרנט וסרטים

פורסם

אם אתה מעוניין במשהו חזק מעט מהנדרש, איכותי, שקט ולטווח ארוך יותר עדיין התקציב מספק:

מעבד:

[..] INTEL 2310 : CORE I5, S1155, 2.9Ghz - TRAY ₪822

פורסם

העולם של היום... כיום אני מבצע עריכה גראפית עם פנטיום 4 2.8, וכבר, מעבד i3 לא מספיק :)

פורסם
  • מחבר

tmpusr

רוב הרכיבים שנתת לי במפרט הם לא כאלו מוכרים נגיד שמעתי על gigabyte,nvidia,asus חברות כאלו

ומה שרשמת במפרט לא שייך לחברות המוכרות האלו, אז רציתי לשאול האם אפשר לסמוך על הרכיבים האלה או שפשוט אני לא מכיר וגם הרכיבים שרשמת במפרט הם גם סוג של "פירמה" במחשבים...??

כלומר לא בא לי לקנות משהו סיני נגיד שעלול להתקלקל תוך שנתיים ואח"כ להתבאס על המחשב.. מבין??

אז אני אשמח אפילו לשמוע שאני מדבר מבורות בנושא :) ... מה אתה אומר???

פורסם

תן קצת קרדיט למנהלים פה בפורום (ולא רק כמובן ;) )... אין לך מה לדאוג.

ASROCK היא חברת בת של ASUS שמאפשר מיתוג זול יותר אבל עם מצורים מעולים.

FORSA של כרטיס המסך היא בסדר גמור אבל אם היה לך תקציב הייתי מוסיף קצת לפירמה מובילה כמו ספיר או גיגבייט למשל - תקבל כרטיס מעט יציב יותר, קריר יותר, חסכוני יותר וכנראה שקט יותר (שגם מאפשר OC טוב יותר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים