עבור לתוכן

אנשים אני רוצה לקנות מחשב נייח יש בתוך ההודעה מפרט שהציעו לי בבקשה תעזרו לי...

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין כל כך בחומרה אבל בקשתי מהבחור שעובד בקיי אס פי לבנות לי מחשב עד 5000 שקלים בשביל משחקים כמו דיאבלו 3 החדש וסטארקראפט 2 .. שהמשחקים בסגנון הזה ירוצו מהר באיכות טובה.. אז זה מה שהוא הציע , השאלה אם זה טוב מספיק? (לא אכפת לי להוסיף עוד כמה שקלים) המפרט כולל מסך של lg 21.5"

אם מישהו מבין בכרטיס קול טוב אז שיציע לי בבקשה...

ובאמת תודה!! אני ממש צריך עזרה ואני מת כבר לקנות

• תגובות 35
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המפרט בסדר אך לדעתי קצת יקר.

כדי שיבנו לך מפרט חלופי כדאי לענות על השאלון שבחוקי הפורום.

למשל תעיין פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=532516.0

אגב המפרט שבנו שם בסוף (Jabberwock) טוב יותר מזה שהציעו לך ובהוספת מסך תיהיה בחריגה קלה אך זה ישתלם.

למשל הדל 23 שמומלץ כאן http://www.tms.co.il/product/10845

לגבי הכרטיס קול תפרט לאיזה מטרות ולאיזה ציוד תחבר אותו (בהנחה שלא מדובר ברמקולים במאה שקל).

אם זה למשחקים ולמוזיקה אז D1 של אסוס יספיק http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=195

פורסם
  • מחבר

אממ הזכרון שיש שם הוא 4 gb ומה שבקיי אס פי הציעו זה 4x2gb האם זה יותר טוב (8 ג'יגה בית??) או לא??

ובאמת תודה רבה לך..

אשמח לקבל עוד חוות דעת מאחרים אם אפשר..

פורסם

קשה לבנות מפרט יותר גרוע למשחקים.

אתה מתכנן OC?

פורסם

מפרט באמת גרוע וטיפשי. עושה רושם ש-KSP ממהרים לדחוף את ה-550TI שלא משתלם בשום מצב. 2500K עם לוח H67?

תענה על השאלון שבסטיקי כמתבקש על פי החוקים.

פורסם

מפרט על הפנים, לא מאוזן, לא משתלם ועם רכיבים בינוניים בהחלט לתקציב כזה :nono: KSP...

גש לפורום "צרכנות" שלנו ובדוק באילו חנויות כדאי לקנות לדעת מרבית חברי הפורום (במיוחד המנוסים והמבינים שבינינו).

מלא את השאלון בחוקי הפורום ועזור לנו להתאים לך מפרט.

פורסם
  • מחבר

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה , עדיף לחסוך אם אפשר... אבל בלי שיפגע בעוצמת המחשב

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הכל

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אינטרנט וסרטים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין, כל מה שקשור למשחקים...

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3 סטארקראפט 2 c&c4 ... (לפעמים משחקים כמו crysis2 אבל לא רוצה להשקיע ממש בשביל משחקים כאלו אם בגללם צריך לשפר עוד יותר)

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 אינצג

גדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב מקלדת עכבר ..

כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מבין בזה ... לא יודע אם צריך או לא צריך..

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חיפה, קיי אס פי אבל זו רק העדפה..

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אמרו לי ש sata הולך היום אז כנראה sata אבל לא אכפת לי בתאחלס העיקר שיעבוד..

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן, אם זה יוסיף כסף אז לא ואם זה לא יוסיף כסף אז לא אכפת לי לשמור אל אופק השדרוג... - התשובה נוטת ל"לא"...

ממש תודה אנשים אין לכם מושג כמה אתם עוזרים לי!!!!!

פורסם

לשימושים, לדרישות ולמסך שלך, זה יעשה את העבודה בקלות ויהיה זול, איכותי ומשתלם בהרבה:

מעבד:

[..] INTEL 2100 : CORE I3, S1155, 3.1GHz - TRAY - זמין במלאי ₪554

לוח אם:

[..] ASROCK H67M B3 - זמין במלאי ₪479

זיכרון:

[..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪120

כרטיס מסך:

[..] HIS 6870 "FAN" 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3000 ש"ח ! ₪789

מארז:

[..] ANTEC NSK4482 + 380W EARTHWATTS PSU ₪463

קרור למעבד:

[..] SCYTHE KATANA III - FOR INTEL ONLY ₪135

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM ₪578

הרכבת מחשב:

[..] "הרכבה ובדיקות SILVER" - הרכבה + ביצוע בדיקות - אספקת מחשב עד 5 ימי עסקים ₪83

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪3201

אם אתה מעוניין במשהו חזק מעט מהנדרש, איכותי, שקט ולטווח ארוך יותר עדיין התקציב מספק:

מעבד:

[..] INTEL 2310 : CORE I5, S1155, 2.9Ghz - TRAY ₪822

לוח אם:

[..] ASROCK H77M ₪555

זיכרון:

[..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪120

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] FORSA GTX560TI 1GB DDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3000 ש"ח ! ₪997

מארז:

[..] ANTEC SONATA III w/o PSU ₪338

ספק כוח:

[..] SEASONIC S12II 430W - BULK ₪289

קרור למעבד:

[..] SCYTHE KATANA III - FOR INTEL ONLY ₪135

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM ₪578

הרכבת מחשב:

[..] "הרכבה ובדיקות SILVER" - הרכבה + ביצוע בדיקות - אספקת מחשב עד 5 ימי עסקים ₪83

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪4037

* מעבד I5 עם 4 ליבות שיתן אורך חיים משמעותי יותר במשחקים/שימושים עתידיים. לא קריטי כרגע.

* לוח H77 שתומך במעבדי אינטל העתידיים (אם לוקחים אותו ושוקלים בעתיד שדרוג מעבד עדיף להישאר עם מעבד I3 המקורי כרגע).

אפשר להוסיף עוד קצת ולקחת לוח Z77 שתומך גם ב-OC בעתיד והאצת ביצועים בעזרת SSD קטן וזול.

* עם 8G זיכרון במקום 4G. לא קריטי כרגע לשימושים שלך אבל זול למדי. מצד שני - תמיד תוכל להוסיף מאוחר יותר.

* מארז מרווח, איכותי, מקורר ושקט יותר.

* ספק חזק איכותי ומשתלם במיוחד שיחזיק כמעט כל מערכת שתזרוק עליו בעתיד.

* כרטיס מסך חזק מאוד למחירו בדיל לא רע בכלל.

חזק מעל הדרוש לך כרגע אבל ב~200 ש"ח אתה מקבל אפשרות לשחק גם בכותרים עדכניים וכבדים יותר.

לא יודע עד כמה הוא שקט...

לגבי המסך - רק אפשרות אחת מומלצת לדעתי:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8665

עם המסך הזה, מומלץ ללכת לכיוון האפשרות השניה (בגלל הרזולוציה הגבוהה).

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שהמפרט היותר טוב שנתת לי לא פחות טוב ממה שקיי אס פי נתנו לי???????

פורסם

שים לב לכרטיס מסך, אין מה להשוות בין 550TI שהציעו לך בKSP לבין GTX 560TI שיש במפרט שלו מבחינת ביצועים במשחקים.

והמעבד שהוא הציע לך בעל ביצועים זהים למה שהציעו לך בKSP. כמו כן שים לב שבמפרט השני יש 8 GB זיכרון.

פורסם
  • מחבר

שאלה אחרונה חביבה!!....

בקשר למעבד... בכמה זה עוד כרוך להוסיף בלשפר את המעבד ל core i7 כי אמרו לי שזה טוב למשחקים.... או שלא צריך ופשוט לקנות את מה שאמרתם וזהו....

דרך אגב אני לא מבין ממש מה- OC אומר? אני רוצה מחשב שפשוט תיהיה לי חומרה טובה ובפעם הבאה שאני ארצה מחשב יותר חזק אני פשוט אקנה חדש... כי מישהו ניסה להסביר לי מה זה אומר OC ולא הכי הבנתי וגם אני לא חושב שבעתיד אני אתעסק עם זה..

"* מעבד I5 עם 4 ליבות שיתן אורך חיים משמעותי יותר במשחקים/שימושים עתידיים. לא קריטי כרגע.

* לוח H77 שתומך במעבדי אינטל העתידיים (אם לוקחים אותו ושוקלים בעתיד שדרוג מעבד עדיף להישאר עם מעבד I3 המקורי כרגע).

אפשר להוסיף עוד קצת ולקחת לוח Z77 שתומך גם ב-OC בעתיד והאצת ביצועים בעזרת SSD קטן וזול."

פורסם

אין כל טעם לקנות I7 ומי שאמר לך פשוט לא מבין.

עזוב את עניין ה-OC.

מדובר ביכולת להעלות את מהירות העבודה של המעבד כדי לקבל ביצועים טובים יותר - זה דורש התעסקות, ידע ורכיבים איכותיים.

ממש ממש לא לא מדע-אטום אבל לא לכל אחד.

פורסם
  • מחבר

טוב אז מאיפה אני קונה??? אפשר להביא את המפרט הזה לקיי אס פי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים