עבור לתוכן

מחפש ראוטר ידידותי ל P2P

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני משתמש כבד בשיתוף קבצים (בעיקר ביטטורנט), ועכשיו אני נדרש להקים רשת ביתית (שני מחשבים). בעבר היה לי ראוטר והוא פשוט הרג את מהירות ההורדה כי הוא לא תמך במספיק חיבורים. מישהו מכיר ראוטר שלא עושה בעיות לטורנט? חבר המליץ לי על Linksys WRT54GL אבל הוא נראה לי מיושן.

פורסם

Tp-link tl-1043nd יהיה בחירה טובה.

עובד מצויין עם טורנטים.

פורסם

צריך להבין שלא משנה איזה נתב תקנה, תמיד אפשר להגיע למצב שיש יותר מידי חיבורים והוא חנוק. תגביל את כמות החיבורים בתוכנה בהתאם למה שהנתב יכול לסחוב.

פורסם
  • מחבר

Tp-link tl-1043nd יהיה בחירה טובה.

עובד מצויין עם טורנטים.

כותבים עליו (בזאפ) שהוא לא אמין אבל שאכן יש לו גודל זיכרון גדול יחסית.

צריך להבין שלא משנה איזה נתב תקנה, תמיד אפשר להגיע למצב שיש יותר מידי חיבורים והוא חנוק. תגביל את כמות החיבורים בתוכנה בהתאם למה שהנתב יכול לסחוב.

איך באמת אפשר לדעת מראש כמה חיבורים הנתב יכול לסחוב? היצרנים לא מפרסמים שום נתון שיכול לרמוז על זה. אפילו לא את גודל הזכרון הפנימי.

פורסם

אי-אפשר לדעת מראש. עובדים בשיטת ניסוי וטעייה.

פורסם

הוא יכול להחזיק עם הקושחה המקורית שלו כ5000 חיבורים וזאת הגבלה מהקושחה.

וכן אפשר לדעת מראש מפני שברגע שבדקת, כל הנתבים יהיו אותו דבר.

פורסם
  • מחבר

אי-אפשר לדעת מראש. עובדים בשיטת ניסוי וטעייה.

אולי יעבוד אחרי שיהיה לי ראוטר, אבל קצת בעייתי לבחור ראוטר בשיטת ניסוי וטעייה...

הוא יכול להחזיק עם הקושחה המקורית שלו כ5000 חיבורים וזאת הגבלה מהקושחה.

וכן אפשר לדעת מראש מפני שברגע שבדקת, כל הנתבים יהיו אותו דבר.

אז אתה ממליץ להחליף קושחה?

לא הבנתי את המשפט השני שלך

פורסם

ברגע שבדקת, כל הנתבים יהיו אותו דבר.

אני נוטה לא להסכים, למרות שאולי לא הבנתי את כוונתך.

פורסם

אז אתה ממליץ להחליף קושחה?

אין שום סיבה להחליף קושחה. המקורית נותנת מעל ומעבר. אם הנתונים מדויקים - 5000 חיבורים זה המון.

פורסם
  • מחבר

יחסית לרשימה הזו -

http://www.smallnetbuilder.com/lanwan/router-charts/bar/77-max-simul-conn

שכוללת בעיקר נתבים ביתיים (אבל גם כמה "מקצועיים") אז 5000 לא יוצא כזה מרשים.

המחשב שלי שבק חיים, אז אני לא יודע בכמה הייתי משתמש בדרך כלל, אבל אני בדרך כלל מוריד בו זמנית כמות לא סבירה של דברים (אני מקווה ש"זירה" או ה RIAA לא קוראים את הפורום הזה).

יש סיבה להעדיף דווקא את הראוטר הזה על פני למשל D-Link DIR655 ?

קריטריון חשוב בשבילי הוא האמינות - אני רואה שבכל ראוטר שאני מוצא יש רשימה של אנשים (גם בזאפ או באמזון) שאומרים שהראוטר לא עובד ולא שווה כלום. מצב הראוטרים באמת עד כדי כך גרוע?

פורסם

יחסית לרשימה הזו -

http://www.smallnetbuilder.com/lanwan/router-charts/bar/77-max-simul-conn

שכוללת בעיקר נתבים ביתיים (אבל גם כמה "מקצועיים") אז 5000 לא יוצא כזה מרשים.

כן, אבל בפועל לא תצטרך שום דבר קרוב לזה.

יש סיבה להעדיף דווקא את הראוטר הזה על פני למשל D-Link DIR655 ?

לא מכיר את הDIR655 אישית (למרות שבהחלט מדובר בנתב שמקבל ביקורות טובות), אבל ה1043ND הוא מאוד נוח.

קריטריון חשוב בשבילי הוא האמינות - אני רואה שבכל ראוטר שאני מוצא יש רשימה של אנשים (גם בזאפ או באמזון) שאומרים שהראוטר לא עובד ולא שווה כלום. מצב הראוטרים באמת עד כדי כך גרוע?

לא. מצב האנשים הוא עד כדי כך גרוע. :) סתם. וברצינות - אין שום מוצר בעולם שאם תיתן אותו למספיק אנשים לא יהיו כמה חסרי מזל שהוא יעשה להם בעיות, גם אם מדובר במוצר מעולה. תוסיף לזה שלפעמים באמת האדם לא מבין וחושב שהבעיה היא במוצר, כשהבעיה היא במשהו אחר בכלל. את כל הביקורות בסגנון "לא עובד בכלל" צריך לקחת בעירבון מוגבל, מאוד מוגבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים