עבור לתוכן

הזמנת נעלי ריצה מחו''ל

Featured Replies

פורסם

שלום,אני רוצה להזמין את הGlide 4 של אדידס בצבע שחור במחיר 100$,מאחר שאין את הצבע בארץ נסעתי לחנות,שם מדדתי ובדקתי שהם נוחות לי.

עכשיו לבעיה,את הנעליים רציתי להזמין מאתר בשם runningwarehouse לינק לנעל -

http://www.runningwarehouse.com/descpage.html?PCODE=AGLI4M2

הבעיה היחידה היא שהם שולחים לארץ ע''י UPS מחיר המשלוח הוא 30$ אבל לאחר שהתקשרתי לUPS בלבלו לי את המוח ואמרו שעלות השיחרור ,טיפול ועוד כל מיני חרטות תגיע לאזור ה200 שקל שזה כבר ממש מוגזם.אז רציתי לשאול,האם מישהו הזמין עם UPS ואיזה מחיר הוא שילם על הטיפול בחבילה?

ושאלה נוספת,יש לי אמריקן אקספרס אז אני יכול להזמין דרך גלובל שופ האם זה עדיף?

אשמח להמלצות והסברים על התעריפים של UPS וגלובל שופ

פורסם

מחיר המוצר + משלוח עד 75$ ולא תצטרך לדאוג לזה, אחרת זה המצב.

פורסם

שים לב למייל שקיבלתי מהם לפני מספר שבועות:

"

Thank you for contacting Running Warehouse. We are able to ship some products to Isreal. However, according to our sales agreement with Asics America, Brooks Sports, Salomon, Saucony, Nike, New Balance, Thorlo and Smartwool, we are not authorized to ship these products internationally. We apologize for any inconvenience this may cause. Our customers shipping to Isreal have been experiencing extremely high import taxes lately. Please be aware that you are responsible for all import taxes and customs charges. Generally, orders shipping via Express Mail have not been as severely taxed. Please let us know if we can be of further assistance.

Sincerely,

KatrinaRunning Warehouse Online Staff

"

פורסם

זה לא חרטא, אלו העלויות של שחרור מהמכס באמצעות חברות משלוחים.אני חושב שאתה יכול לשחרר את המוצר באמצעות נסיעה לנתב"ג, אבל עדיין תהיה מחוייב בעלויות איחסון,רשומות מחשוב וכו'.

כרגע האופציה הזולה ביותר לקניית נעליים בגודל סטנדרטי היא להשתמש במבצע של מוסטופ.

ד.א: אם אתה נרשם לClothing Emails של אמזון מקבלים 20% הנחה.

פורסם
  • מחבר

בחנויות המבצע של מסטופ הנעל עולה 115$ ולצערי אין אותה באמזון אז זה יוצא אותו דבר.בכל מקרה,הבנתי שלא מומלץ להזמין עם UPS תודה לכולם על העזרה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אין להם את הדגם.לגבי המשלוח,הם שולחים עם DHL או UPS בהזמנה רשום Priority Shipping לא מוזכר איזו חברה בדיוק מבצעת אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים