עבור לתוכן

כמה שאלות על לוחות אם+ בקשה להמלצה על לוח אם ~ 900 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום ויום טוב,

אני מגיע מרקע כלכלי שלא יכול להרשות לעצמו קנייה של מחשב כל שנה אז ההשקעה שלי היא לטווח רחוק ככל הניתן ולכן אני שואף לקבל הצעות על רכיבים איכותיים ומתקדמים אודה לכם אם תקחו זאת בחשבון ותעזרו לי "לתפור" לעצמי את החלקים המתאימים ביותר

ברצוני לשאול כמה שאלות על לוחות אם:

1) קראתי ביקורות על מארזים מסויימים (NZXT H2 , FRACTAL DESIGN DIFINE R3) ובשלב של הבדיקות שביצעו שם ראיתי שהטמפרטורה של לוחות האם הגיעה הרבה פעמים ל60 מעלות וקצת יותר- האם טמפרטורות כאלה מזיקות ללוחות האם? אם כן איך ניתן להימנע או לטפל בעלית הטמפרטורות המדוברת בלוחות האם ובאותו הזמן לשמור על שקט מירבי? האם יש לוחות אם עם טכנולוגית קירור פסיבית יעילה כלשהיא או שיטה אחרת?

2) אם כן, תוכלו להמליץ לי על כאלה? בטווח מחירים נמוך ככל הניתן (אך כמובן אין צורך להגזים ולהציע לי משהו ישן רק כדי שיהיה זול- אני מוכן להשקיע 900 ש"ח עם אפשרות לסטייה קלה אם יש משהו טוב ששווה את זה)

3) כזכור לכם המליצו לי על לוח אם MSI P67A C43 והבנתי שהוא לא הכי חדש האם כדאי לקחת אותו אף על פי כן? או שכדאי לי לחסוך ולקנות לוח חדיש יותר ? (כעיקרון אני רוצה תמיכה ב USB3 (גם לפנל קדמי) , SATA3 או אם יש אז מתקדם יותר, אפשרות לשנות כרטיס מסך בעתיד, נוסף לכל אלה אני רוצה שהלוח לא ינזק ולא יסב נזק בעת ביצוע OC קל - בינוני וגם ונוסף לכך לאחר מה שהבנתי מהביקורות בנושא לא יעלה את הטמפרטורה בצורה שתזיק לשאר הרכיבים

דגש קטן- אני מגיע מרקע כלכלי שלא יכול להרשות לעצמו קנייה של מחשב כל שנה אז ההשקעה שלי היא לטווח רחוק ככל הניתן ולכן אני שואף לקבל הצעות על רכיבים איכותיים ומתקדמים אודה לכם אם תקחו זאת בחשבון ותעזרו לי "לתפור" לעצמי את החלקים המתאימים ביותר

תודה מראש

בהערכה רבה

מר. מישהו

פורסם

אני ממליץ לך על לוח אם כמו שלי, GA-MA770-DS3 וורסיה 2.0

יש לי אותו קרוב לארבע שנים ואני מרוצה ממנו מאד.

עכשיו תשובה רצינית...

לוח אם לא חי לבד. הוא חלק ממפרט שלם. ציין מהם שימושי המחשב שלך ויוכלו להמליץ לך כאן על לוח+מעבד או אם תפנה לפורום מפרטים יוכלו להמליץ על מפרט שלם. אתה מצפה מאנשים כאן לזרוק שמות של לוחות לאויר וזה חסר טעם לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

המפרט שהמליצו לי עליו בפורום מפרטים:

Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray הגיע למלאי, יחידות 1

₪1103

Scythe Mugen 3 For

SCMG3000, יחידות 1

₪235

MSI P67A-C43 B3 P67

, יחידות 1

₪329

Kingston Hyper X Blu 8GB Kit (4GBx2)

1600Mhz, יחידות 1

₪245

Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB HDS721010DLE630 7200RPM 32MB Sata3, יחידות 1

₪515

SAPPHIRE

7850 2GB GDDR5 256Bit Dual Fan ברכישת מחשב חדש, יחידות 1

₪1299

צורב LG GH24 GH24NS90

x 24 Black, יחידות 1

₪114

NZXT Tempest 210 USB3 Black שחור ללא ספק, יחידות 1

₪295

S12II-520 520Watt 80Plus Bronze, יחידות 1

₪400

הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמינים מחשב מעל 3000 ש"ח ולחברי הפורומים , יחידות 1

₪50

מסך Dell UltraSharp

U2312HM Rev A01 23" IPS Panel - מיבואן רשמי בישראל !, יחידות 1

₪999

Home Premium OEM 64Bit גרסה עברית, יחידות 1

₪420

סה"כ מחיר לכל המוצרים:

₪6004

המפרט הורכב באתר:

אני מחליף את המארז לFRACTAL R3 או ANTEC P280

אני רוצה מחשב כמה שיותר מתקדם + אופציה לשדרוג עתידי (זאת אומרת עם חיבורים בשביל כרטיסי מסך, דיסקים קשיחים, SSD וכיוצ"ב).

אני רוצה שתהיה לי אפשרות ל OC קל - בינוני.

אני רוצה לוח אם עם חיבורי USB 3 גם לפנל הקדמי.

אני מודע לכך שהלוח הכי מתקדם בשוק הוא מאד!!! יקר ולכן פניתי אליכם כדי לקבל המלצות לדברים מתקדמים במחירים יותר סבירים.

אשמח אם כעת משהובררו הדברים תוכלו לסייע בידי לבחור לוח אם טוב במחיר אטרקטיבי

תודה מראש

פורסם

לא סיפרת מה אתה עושה במחשב.

למשל, אם זה בשביל אינטרנט סרטים ואופיס אז המפרט הזה גרוע.

פורסם
  • מחבר

אני אשתמש במחשב גם למה שרשמת (אינטרנט עם כמה שיותר לשוניות פתוחות, אופיס עמוס בנתונים, וסרטי HD) וגם למשחקים כבדים.

בעיקרון אם אתה רואה צורך בשינויים במפרט (בנוסף ללוח האם שהוברר לי שאינו תומך מבחינת ביוס במעבדי IB) אשמח לקבל ממך עזרה

תודה

פורסם
  • מחבר

:s05:

פורסם
  • מחבר

המליצו לי על:

MSI Z77MA-G45 Sata3 Usb3 DVI/VGA/HDMI

כמות: 1

מחיר: ₪575

1)האם זה לוח טוב?

2)ראיתי שאיפה שמחברים את הזיכרונות (RAM) יש שני שקעים כחולים האם זה נועד לסמן שהם יותר מהירים? (כמו בשקעי USB 3)

3) איך מתבצעת ההחלפה בין הליבה הגרפית של המעבד לבין כ. המסך? (יש בורר מצבים או אופציה אחרת?)

תודה

פורסם

1. אין דבר כזה "לוח רע".

2. לא.

3. בעקרון, כשהמסך מחובר לכרטיס מסך - כרטיס מסך עובד, והליבה הגראפית לא עובדת. ולהיפך.

פורסם
  • מחבר

עדיין אשמח לקבל הצעות

פורסם
  • מחבר

לגבי לוח האם-

מסתבר שלדוד שלי יש דיסק התקנה של תכנת חלונות 7- זה אומר שיש לי עוד 350 ש"ח להשקיע על מה שארצה

האם כדאי להשקיע בלוח אם בשווי ~ 900 ש"ח? (אם ניתן לחסוך מעט אשמח מאד- לא על חשבון ביצועים)

האם תוכלו להמליץ לי על לוח שכזה?

(אם ניתן אז הציעו לי לוחות של כמה חברות אך כמובן אעדיף אם תוכלו להציע לי לוח מאד טוב של חברה ספציפית + הסבר למה הוא עדיף על השאר)

עדיפות לכאלה שתומכים במעבדי IB

יכולים לשרוד

קל- בינוני בלי לספוג או להסב נזק

*תמיכה בסמרט ריספונס - ייתרון

מציעים מגוון חיבורים מתקדמים (בין היתר

3 לקדמת

, אפשרות ל CF או

וכיוצ"ב)

עדיפות ללוחות Z77 או אופציות מתקדמות אחרות

לוח שיוכל להיכנס לתוך FRACTAL R3 או

P280

תודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים