עבור לתוכן

האם DELL Inspiron דגם 17R-N7110 מתאים לגרפיקה?

Featured Replies

פורסם

א. גודל המחשב מוגזם וכך גם המשקל שלו שמאד יכביד עלייך ב"ניידות".

ב. המחשב מגיע עם שנה אחריות וגם "מוחדש" (מושג חדש שהמציאו??).

ג. לעבודה בסיסית זה יספיק אך כפי שנאמר, מומלץ בכל זאת לקחת עם מעבד גרפי של Nvidia ובמיוחד אם את תעברי ל-CS6 כיוון שהוא מאד מסתמך על זה, בגלל שהוא עובד real time ומבצע מספר פעולות בבאת אחת וגם בעבודה עם פילטרים ופעולות שדורשות עיבוד קצת אקסטרא.

ד. הכי טוב יהיה שתעני על השאלון הבא:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528310.0

את יכולה לענות על השאלון בתגובה כאן ונמשיך מכאן למצוא לך את המחשב האידאלי בשבילך.

תגדירי את הצרכים שלך ואת הצורך בניידות, כי שוב מחשב 17" שוקל עם מטען המון ! יותר מ-3.5 ק"ג וגם תצטרכי תיק גב ייעודי כדי לקחת אותו ממקום למקום. לא אידיאלי וממש לא נוח (לדעתי).

פורסם

אני גם חשבתי לקנות את הנייד הזה, באתי לשם וכבר שמעתי שנציג שלהם צועק על מישהו בסגנון״אתה אשם שאתה לא יודע להשתמש במחשב ובגלל זה לא נכסה אותך באחריות״ אולי הנציג באמת צודק אבל לצעוק על לקוח זה כבר הדליק לי נורה אדומה. בהמשך התיישבתי במשרד של נציג אחר ביקשתי שיספר לי על העסקה ויפרט את המצב״המוחדש״ של המחשב.

הוא הסביר לי ש״ רק פתחו אותו לתצוגה ולא הדליקו את המחשב״ אמרתי לעצמי לא כל כך נורה בהתחשב לזה שההנחה כמעט 1800₪.

לאחר מכן יצאתי החוצה להתייעץ עם אישתי בעיקרון אהבנו, אבל לפני סגירת עסקה, חשבתי שכדאי להסתכל על המחשב , בכל זאת ״מוחדש״.

הנציג התחיל להגיד, ל מה לבדוק כו׳ וכו׳ אמרתי בלי זה אני לא קונה.

הוא הביא את המחשב, ארוז יפה ניילונים כמו שצריך רק כשפתחתי את הנייד ראיתי ליד המצלמה שריטה לא קטנה בגודל 5 ס״מ שאלתי אותו מה זה ולמה הוא לא אמר לי קודם, הוא ענה בזלזול ״מה אתה מתעסק בקטנות תראה איזה הנחה עשינו״.

בקיצר לקחתי את עצמי וברחתי משם כמה שיותר מהר.

המלצה שלי- לא לקנות נייד מוחדש, אם מורידים 30%-40%, יש סיבה לזה ולא רק בגלל שהאריזה נפתחה

פורסם

הבאת את הצד הצרכני של העניין, שהוא חשוב

לא פחות מהצד הטכני שלפחות אני התייחסתי אליו :silly:

( כי גם לי העסק לא הריח טוב, היות שבכל העולם המחשב

בא עם שני כרטיסי מסך וכאן לא.)

כל התגובה הזו נועדה להזכיר לכולם ( כן, גם לי ) שהכל טוב

ויפה ואפשר לטחון את הנתונים וכו' וכו', אבל על הצד הצרכני

אסור לשכוח אף פעם ותמיד להיות ערני לנורות אלו ואחרות שנדלקות.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים