עבור לתוכן

2412 מול 2312 מבחינת עלות\תועלת?

Featured Replies

פורסם

היי.

יש טעם להשקיע במסך 24", או שהאינץ' הנוסף אינו ממש משנה?

השימוש - משחקים, סרטים ואינטרנט.

תודה.

פורסם

הרזולוציה הנוספת עשויה לשנות יותר מהאינץ' הנוסף. אם 1920X1080 מספיק לך - כנראה אין טעם.

פורסם
  • מחבר

מה המירבי ב-24"?

פורסם

1920x1200

פורסם
  • מחבר

תודה, 120 פיקסלים אכן לא שווים 400 ש"ח נוספים.

פורסם

זה 1920*120 פיקסלים אך גם לדעתי לא שווה את המחיר.

פורסם

אני עובד על 1920x1200, שזה 16:10. זה מאוד נוח לטקסטים וקריאה (בכללי) לאומת FHD, לפחות לפי דעתי.

פורסם

לא ש 2412 כזה יקר, אתם קצת מגזימים, בכל מקרה הכלוי תלוי בשימושים שלך, לי אישית פשוט לא נוח

מסך של 16:9, לרוב אני יושב במחשב לגלישה, במסכים קטנים, נגיד מחשבים ניידים אני עוד יכול לסבול,

אך שזה נוגע למסכי מחשב, לא אישית לא נוח. יש שקונים כמה מסכי 16:9 למשחקים, בסופו של דבר זה לא העוד

400 שקל, פשוט 16:9 יותר זולים ליצור, זאת הסיבה למחיר, זה לא שאין מסכי 16:9 שהם 24"..אך לא לDELL

פורסם
  • מחבר

אז יש חשיבות כזו גדולה ל-16:10?

פורסם

לא, אבל יש חשיבות כזו גדולה להעדפה אישית.

אני אישית מאלה שמעדיפים 16:10 (או אפילו 5:4 אם רק היו כאלה..), אבל יש כאלה שיטענו ש 16:9 עדיף, ואף אחד לא יותר צודק מהשני.

פורסם

תוסף גובה זה טוב ויפה, אתה רק חייב להבין שאתה מעבד שטח במשחקים וגם כן בסרטים ,

בסרטים יהיו לך יותר פסים שחורים, במשחק יהיה לך פחות POV, אז 16:10 נוח למי שבאמת צריך

עוד כמה שורות לגובה, שטח עבודה לפעמים עדיף על החסרונות בשימושים אחרים, הכל תלוי בך,

פעם היו מחשבים ניידים מרובעים, גם שם ההשפעה של מסך רחב עשתה את שלה, היו מסכים 15.4 לדוגמה,

ואחרי זמן מה זה עבר ל 15.6..ההבדל, ניחשת נכון היחס של גובה לרוחב שונה..גם הגודל הפיזי במקצת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים