פורסם 2012 במאי 813 שנים הגיע לידיים שלי שני אריזות של וינדוס 98 חדש מנויילן עם חוברות דיסק התקנה ודיסקט איתחול מבירור קצר עם מיקרוסופט ישראל מסתבר שאין בעיה למכור את זה (בהנחה ומישהו באמת ירצה לקנות את זה) זה נראה לי יותר כמו פריט לאספנים
פורסם 2012 במאי 813 שנים מצטרף גם, יש מצב שאני אקנה אותו, אבל נראה לי שאם אתה רוצה למכור אותו אתה צריך לפתוח נושא במקום המתאים.
פורסם 2012 במאי 813 שנים אולי קניה קבוצתית ? הייתי ראשון !!! טוב, נראה לי שמיציתי ! האמת, למי שהתגעגע זה שווה, אולי .
פורסם 2012 במאי 813 שנים יש לי מחשב אחד עם 98SE.לקח לי המון זמן עד שקימבנתי אותו, דרייברים וכו'...קשה מאוד להשיג היום דרייברים ישנים לחומרה, ושם - אם זה לא בדיוק, הכל קורס.אני עובד עם איזה תוכנה ישנה (לא משנה איזו), שרצה רק על 98.
פורסם 2012 במאי 813 שנים תתפלא, דווקא די חדישה. (יחסית כמובן) אני לא זוכר בדיוק, והוא לא לידי, אבל כמדומני שזה לוח של ASUS, פנטיום 4, ג'יגה שלם של זיכרון (!!!!), וכרטיס מסך של nvidia. (לא זוכר איזה). לא שאני מנצל את זה, פשוט אם כבר.... אם זה מעניין אותך אני יכול לפתוח אותו מחר, ולעדכן...
פורסם 2012 במאי 813 שנים המממ אני נתקלתי עד רמה של פנטיום 3 ו - 128 מגה, ודיסק קשיח של 6 גיגה או משהו בסדר גודל כזה. אחחח, לפי מה שראיתי החיים היו קשים פעם . אם ייצא לך להציץ בחומרה, סבבה, אם לא - לא קרה כלום. גם ככה זה דיון ( פרה )היסטורי .
פורסם 2012 במאי 813 שנים אציץ בשמחה. תאמין לי, שים לי דפדפן נורמאלי , אופיס 2003 על 98 ואני עובר... (אני לא מתחייב לכבות את ה-X58 שלי עם הDell 2410 בינתיים ) אתה לא יודע באיזה מהירות המחשב טס. פשוט לא יאומן. (ועוד בלי SSD...)
פורסם 2012 במאי 813 שנים יש לי מחשב אחד עם 98SE. לקח לי המון זמן עד שקימבנתי אותו, דרייברים וכו'... קשה מאוד להשיג היום דרייברים ישנים לחומרה, ושם - אם זה לא בדיוק, הכל קורס. אני עובד עם איזה תוכנה ישנה (לא משנה איזו), שרצה רק על 98. אם לא מה שמודגש, הייתי מתפתה לעבור לצד האפל , או לפחות לחלק את הזמן, כי באמת, גם עם "החומרה" שלי יצא לראות, זה היה מרשים למדי.
פורסם 2012 במאי 813 שנים נראה שמה שיש לפותח הדיון זה Win98 המקורי, לא SE, כך שזה לא מעניין. יש פורומים ברשת שבהם אנשים מקדישים מזמנם מלנסות לשמר את Win98 במצב חי שאיכשהו יתמוך בחלק מהדברים המודרניים, מוציאים עדכונים ופאטצ'ים בלתי-רשמיים וכו'. זה כמו מערכות הפעלה לאספנים.
פורסם 2012 במאי 813 שנים ניסיתי גם VM. כל מיני. היו לי בעיות עם סורק שקניתי יד שנייה בארה"ב. סורק בן 15 שנה. עד שמצאתי אותו.... הייתי צריך את הסורק הספציפי הזה. בסוף - החלטתי ללכת על הדבר האמיתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.